Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

steluste2005

Members
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre steluste2005

  • Dată Naștere 03/25/1975

Profile Information

  • Locatia:
    braila

Contact Methods

  • Yahoo
    steluste2005

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

steluste2005's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. DA problemele la man tga de genul asta sunt majoritatea de la cilindru
  2. Sunt niste colosi....din Romania, am fost in multe dintre locurile pomenite de tine ...am vazut in cariera la Mahmudia acesti colosi mergand,la electoputere sunt acum, este aproape de lichidare, au ras o zona si au ridicat un mall,la tractorul este aproape teren viran si aceste enumerari pot continua din pacate tot in directia gresita!!!
  3. in primul rand te rog sa iti treci si varsta la profil,in al 2-lea fa-ma sa inteleg ce cauti, un laborator cu analize de specialitate pt soferi sau doresti sa te angajezi la un laborator? pt analize specifice este laboratorul din hipodrom, langa disco,este acreditat si il cunosc toti soferii din braila!
  4. de banii aceia nici macar eu nu fac circ!!!
  5. Postati scorul corect. Eu incep , 0-2
  6. Subiect dedicat restrictiilor de circulatie datorita temperaturilor ridicate !!
  7. La Multi Ani!!! sanatate,bucurii,drumuri fara obstacole,tot ce iti doresti tu si inca odata sanatate!!!!
  8. Are dreptate colegul vt ,nu are ce sa caute atatia in jurul accidentului ,ce probe se mai strang,de ce nu este marcata zona,astia la buzau sunt patiti cu mihailestiul nu au invatat nimic??!! iar in alta ordine sa le fie tarana usoara!!!!
  9. steluste2005

    la multi ani!

    Multi ani traiasca, multi ani traiasaca, Laaaaaaa Muuultiiiii Aniiiii !!!! Manule,oltene,cum spune nene Mihai,iti uram sa fii sanatos si sper ca odata cu trecerea timpului aprinderea ta prea repede sa devina meditatie si spor la "Citrice" La Multi Ani!!!
  10. Doar ca teritoriul unde erai tu parcat,sa nu fie proprietatea lor,apoi cred ca vei castiga ori ce proces civil!!! mai ales daca nu aveai restrictii de circulatie!
  11. Ai castigat placuta cu soferii.ro si autocolant!!! Trimite-mi pm. cu adresa exacta si in cel mai scurt timp voi onora premiul!! Premiul a fost primit de catre castigator.
  12. Topicul va fi deschis pana la ora de incepere,scorul corect aduce placuta si autocolantul cu "soferii.ro". Spor!!! Primul post corect va castiga!
  13. Se primesc pronosticuri pana la ora de incepere,scorul corect si primul postat aduce un premiu. Placuta cu "soferii.ro" si autocolant!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.