Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cactus33

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

cactus33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Este bine atat timp cat nimeresti masina buna sa o incadrezi la consum.
  2. Salut, sunt multi din Rm.Valcea iar informatiile necesare angajarii le gasesti in postarile de pe pagina 10.
  3. Depinde de necesitatile firmei, daca sunt concediati soferi sau pleaca ei la alte firme, pe mine m-au chemat la 5 zile dupa ce am depus C.V-ul. Daca ai cat de cat o sursa de venit si nu te grabesti, poti sa mai incerci si luna viitoare, mai depui un CV daca nu te suna acum in termen de 2 saptamani, si de ce nu in octombrie, n-ai ce pierde.
  4. Daca ai depus CV-ul la ei urmeaza sa te sune pentru interviu care se desfasoara colectiv(prezentare,reguli generale,salarizare etc).Dupa interviu cei care doresc sa continue "cursa" spre angajare primesc un manual conceput de ei, specific activitatii desfasurate, nimic care sa te sperie, mare parte din cunostiinte le ai deja de la cursurile pentru atestat. Ai la dispozitie 2 saptamani dupa aceea sa te programezi la testare, ce consta in chestionar cu intrebari din manualul lor la care raspunzi in scris, un chestionar auto pe calculator cu 26 intrebari ca la permis si o testare la harta unde v-a trebui sa identifici cateva tari.La chestionarul din manual se face corectare de fata cu tine si ti se mai pun diferite intrebari.Daca treci de testare te trimite apoi sa faci psihologicul, care se sustine tot la ei, iar dupa esti liber sa pleci acasa sa te apuci de acte. In cele 2 saptamani disponibile pentru programare poti sa te duci cand vrei, dupa 2 zile, 5 sau in ultima zi a intervalului, depinde de problemele fiecarui candidat, daca sunt!! La acte sa faci prima data pasaportul, apoi cazierul auto, fisa medicala sofer profesionist, restul cum doresti.Sa-ti faci copie dupa aviz medical,psihologic si adeverinta de la medicul de familie.Primele 2 trebuie sa le ai la tine in timpul cursei, pe langa alte acte, iar ultima iti trebuie si la fisa medicala si la dosarul de angajare. Daca mai ai nedumeriri nu ezita sa intrebi.
  5. Depinde de nevoile firmei, poti fi chemat dupa cateva zile sau poate sa dureze mai mult.In orice caz, cea mai buna solutie este CV-ul depus la ei, cele online nu sunt luate in calcul pentru ca au ei un model de CV pe care il completezi acolo.Daca nu mai stii perioadele de la celelalte locuri de munca sau alte informatii poti sa-ti faci un CV ca model si acolo doar il transcrii pe modelul lor.Ciao.
  6. Salut colegi, unde ati plecat? Nu mai discuta nimeni, ce se mai aude de ComDivers, mai angajeaza in perioada asta a anului.Stiu ca exista o filiala si la Ramnicu Valcea, se poate apela si la ei? Intreb si eu... P.S - Si inainte sa sariti pe mine, da, am citit comentariile anterioare, as dori niste noutati pentru ca ultima postare este din aprilie, daca s-a schimbat ceva. Sanatate si drumuri bune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.