Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

tiby81

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tiby81

  • Dată Naștere 06/30/1981

Profile Information

  • Locatia:
    vaslui

tiby81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegul dan bv are dreptate este o firma de recrutare.Colegilor sa va fereasca Dumnezeu sa mergeti prin intermediul lor la firma DECAROM care se afla la Casale Monferato in Italia.Sunt cei mai mari tepari.Daca ajungi sa lucrezi pt ei bani incepi sa iei abia dupa 2 luni.Daca ai noroc si nu iti iei vreo amenda ca acolo nu se respecta programul absolut deloc.Vorbesc din proprie experienta (o zi lucrata la ei).Sa va zic pe scurt ce am patit eu la ei :am mers intr-o zi la ei (direct la firma in Italia ca pe atunci eram pe acolo aproape de ei) am vorbit cu ei si am stabilit ca a doua zi sa merg sa duc o cisterna cu ciment in Franta.Bun la 08:00 am inceput programul de lucru,plec la descarcare ,ma intorc in Italia sa incarc ,dupa incarcare ajung la ei la garaj alimentez si sa ma bag la somn .Deja era ora 22:30.Am zis eu ca fac o pauza de 9 ore si apoi din nou in Franta la descarcare,cand un mecanic de acolo imi zice ca nu nu trebuie sa pleci la ora 5.Pai si pauza mea unde este?.....Bineinteles ca atunci m-am certat cu el si am plecat acasa.Si asa am reusit recordul de a lucra o singura zi la o firma.In concluzie aveti mare grija cu angajarea la aceasta firma,pt ca va rog sa ma credeti ca imi era mila de unii colegi care lucrau acolo,unii nu aveau bani nici de tigari si aveau aproape 2 luni lucrate...Bafta la toti colegii si drumuri bune...
  2. .Baieti care scriu pe aici ca e rau sau isi dau cu parerea aiurea ii sfatuiesc sa mearga acolo sa lucreze si apoi sa vb,eu am lucrat acolo si in 2007 si in 2009 si nu foarte mult deoarece de fiecare data am avut ceva probleme in ro si am fost nevoit sa plec,ce pot sa va spun clar este ca SAA este una dintre putinele firme unde nu duci stresul pt consumul de motorina,cu cat te zbati mai mult cu atat iei bani mai multi(daca mergi peste program sau cu magnetul ei platesc amenzile) si e o viata destul de frumoasa ..... ??? ASTA DA VIATA FRUMOASA dl. soso_ro.....hahaha.De aia merg treburile cum merg...
  3. Am lucrat 5 luni la ei si nu le am facut probleme,nici o amenda ,nici o problema in cautarea adreselor (nu i am sunat niciodata sau mai bine zis nu i am deranjat),poate am avut si noroc.Bun.Dupa cum multi stiu se mai intampla sa te aduca si dupa vreo 2 luni pe la garaj (la Chieti) la decont ,asa ca ceva banuti se aduna de luat.Dar cand sa mi iau si eu banutul meu muncit se trezeste Mr. Roberto ca vezi doamne am probleme cu motorina. L am intrebat ce si cum ca nu e posibil ,iar el ma luat cu vrajeala din aia italiana ,mi a zis ca nu e consumul mare la camion ci ca lipseste motorina din rezervor(la o alimentare 5% ,la alta 8% apoi 37%) si ca e o chestie prea complicata pt noi soferii ca sa intelegem cum calculeaza ei... Bine bine dar eu in rezervor nu am umblat cum e posibil ?l am intrebat la care el pai sa vezi ca ai mai fost in Anglia si pe acolo se mai fura etc...dar lasa ca mai calculam noi la cursele viitoare.CONCLUZIA :aveti grija cu Roberto(contabilul) ca incearca sa va traga din bani.Daca ii merge ii merge. Si asta a fost motivul plecarii mele de la aceasta firma.(intradevar nu am fost dat afara ,am plecat singur bineinteles cu 600 de euro minus ca am plecat fara preaviz) In rest cu dispecerii nu am avut probleme.
  4. Salutare la toti colegii.Are cineva vreo informatie despre firma CITRA? Pe unde prin tara se fac angajari la ei? DRUMURI BUNE .
  5. CRED CA DEJA NU PREA FACEM EFORT FIZIC,ASA CA LIPSA CAFETIEREI NE-AR MAI DEZMORTI ...UN PIC DE MISCARE DA BINE LA SANATATE.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.