Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

premierul

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

premierul a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 23 2015

premierul a avut cel mai apreciat conținut!

Despre premierul

  • Dată Naștere 07/22/1967

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Pitesti

Vizitatori Recenți Profil

1536 citiri profil

premierul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

4

Reputație Comunitate

  1. Firma e de cel putin 10 ani in Romania, acum 6-7 ani a renuntat la masinile lor in Romania si au oprit doar remorci ....logistica lor este la pitesti de aproape 11 ani...deci nu este firma noua , angajariile pe Romania se face doar la Pitesti , la Timisoara pe str Ghiroda au doar parcul auto...acolo se inscriu si se aduc camioanele pentru revizii..
  2. Schimb de paleti la greu, schimb de remorca la craishleim si descarcare la 100-120 km , am facut trei schimburi de remorca in aceeasi zi dar am descarcat decat 2, de doua ori pe saptamana cate 4- 6 descarcari pe zi in germania , bagi la greu austri germania deci chingi cat de multe , nationale tot la fel de multe , incarcari de la kronospan la greu ...pal si parchet si lemne la greu ...singurul lucru bun la ei este plata la timp...am uitat...tu incarci tu descarci aproape toate cursele cu transpaleta.
  3. Se procura greu placuta " originala " cu soferii.ro si numai dupa acest site....nu se gaseste de vinzare... Trimis de pe al meu GT-I9060 folosind Tapatalk
  4. Cu parere de rau trebuie sa spun ca sustin si eu ceea ce spune colegul MARR , am vrut sa ma angajez si eu la ei cu mult timp in urma...nu mai spun ca-l cunosc pe patronul " Sorin Nicola " foarte bine si tot am refuzat ... Trimis de pe al meu GT-I9060 folosind Tapatalk
  5. Aveti grija sa nu faceti confuzii asupra firmelor Agexim. Au fost vre-o 4 sau 5 patroni si tot atatea firme...Agexim motor....Agexim spedition...Agexim...toate au in activitate transport marfa....PATRONI DIFERITI... Trimis de pe al meu GT-I9060 folosind Tapatalk
  6. Quehenberger Logistics ROU S.R.L cu sediu in Pitesti , strada Depozitelor numarul 27 ; telefon fix 0248281025 , telefon mobil 0753086886 . Persoana de contact Diana Lacrateanu , manager resurse umane .
  7. Ba chiar iti raspund mai mario...ma acuzi pe mine ca postez aici sub influenta alcolului ? ..vezi la ce ai postat pana acum , gramatical , literar..cum vrei tu ..veri un dialog CLAR ? Cine a folosit in postari un limbaj inadecvat si exemple de gradinita? nu cumva tu mario ? Pana acum am avut un schimb de comment-uri cu Mario Bandit sofer si coleg nicidecum cu un administrator ...sa inteleg ca suferi de sefie domnu Mario ? de aceea te contrazici si instigi la un vocabular inadecvat ca sa provoci la acelasi vocabular interlocutorul tau si sa poti abuza de faptul ca esti administrator ....Esti cumva in fata unei oglinzi si vezi o persoana ametita si scrii ca eu as fi sub influenta alcolului ? Iti pot dovedi cu acte medicale ca nu ma pot apropia de alcol nici macar esentele din prajituri...asa ca termina cu MINCIUNILE...faptul ca esti administrator nu inseamna ca ai si dreptate....termina cu minciunile ...ai plecat din tara la prima problema ca un las in loc sa stai aici si sa faci ceva util , sunt multi care au copii bolnavi grav si tot se lupta aici cu sistemul si nu dau bir cu fugitii, dar tu nu...ai descoperit coruptia la 30 de ani si nesimtirea patronilor romani si a celor din sindicatele romanesti....ai fugit repede si acum faci pe lupul moralizator...apropoo , de cat timp esti fugit din tara , pentru ca ai uitat sa scrii romaneste....Cei care vor citi aceste comment-uri ( binenteles daca nu le stergi ) isi vor da seama cine instiga si cine nu..nu vreau sa zic mai multe ca nu-si are rostul...asa ca renunt la a mai avea un schimb de pareri cu tine, Drumuri bune si fara evenimente rutiere sa ai.
  8. Nu sunt maI nici porunci nici puncte ....sunt INDATORIRILE SI OBLIGATILE liderilor de sindicat ....ADICA a celor care au salariu platit din cotizatile sindicalistilor....NU mai mintiti lumea asa cum ati facut piana acum...le ziceti porunci ca sa nu poata avea nimic de comentat sindicalisti? Apropo nu eu sunt cel care cer pomana si instig , tu esti cel care instiga si denigreaza pe cei care incearca sa intrebe de asociatia asta a ta...zici ca nu esti implicat , atunci unde platesti cei 18 euro , iar te contrazici ? suferi de sindromul contraziceri. Nu cumva tu esti cel care cere pomana prin faptul ca indemni colegi de pe site-ul asta sa se inscrie in asociatie fara sa se documenteze inainte ? Nu inteleg de ce ai luat asa foc si folosesti un vocabular folosit in spatele blocurilor de aurolaci ... " CACAO MENTAL " sa fie oare din cauza ultimului exemplu postat de mine in care iti demonstrez ca tot ce ai bodoganit pana acum nu ai facut decat sa te contrazici singur ?? Ti-am dat exemplele pe intelesul tau....calegul Vasile Moldovan a dat un raspuns pertinent si la obiect cu vre-o 3-4 posturi mai jos si avea perfecta dreptate . Nu am vrut decat sa aflu daca asociatia asta SLT a avut vre-un caz sau a ajutat un coleg care este angajat la o firma romaneasca si NU din afara .....IN ROMANIA vreau un sindicat nu in afara....TERMINATI cu pomana pentru asociatiile astea din afara tariiiiii , nu ne ajuta cu nimic ba din contra,,,stii ce este ciudat ? daca intri pe site-ul sindicatuli lucratorilor din transport rutier si dai pe forum ghici ce se intampla te trimite pe forumul soferii.ro....de ce nu spui mai mario ca soferii.ro sustine asociatia asta ...acum inteleg de ce ti tu cu dinti sa nu se afle cine sunt cei care conduc asociatia privata a lucratorilor din transport rutier....am terminat cu acest subiect pentru ca nu am de la cine sa aflu lucruri bune , concrete despre activitatiile asociatiei...aflu decat....INSCRIETE SI cotizeaza ( asta este pomana ).
  9. imi spui la inceputul comment-ului tau urmatoarele ; ca sa ai parte de cele 10 " porunci " ( indatoriri , obligati ale liderilor ) trebuie sa fi cotizant , atunci poti cere socoteala . Bun , iti dau un exemplu ( observ ca tu intelegi mai bine prin astfel de exemple..) ..te duci sa te angajezi la o firma , cum procedezi Mario , intrebi inainte sa semnezi contractul ( a se citi adeziunea de intrare in sindicat ) ce iti ofera firma respectiva ca si pachet salarial , program de munca ..etc ( a se citi ce proiecte are pe viitor sindicatul ) SAU tu semnezi contractul si urmand ca pe parcurs sa afli ? ..... Intr-u in jocul tau si iti raspund tot prin exemple ca cele postate de tine...te citez.."ce vrei tu ca aceia sa faca pe cotizatia a unui pumn de oameni , sa reuseasca ca apoi sa vi tu si sa te bucuri de lauri , ce e asta radule ? " inchei citatul...acum exemplu meu...un patron are un harb de masina si cauta un sofer pe un salariu de nimic si-l pune sa conduca non stop pe motiv ca este la inceput si nu are capital ( a se citi exemplu tau cu pumnul de oameni ) TU ce faci mario bandit accepti si te angajezi la el cu motivatia ca o sa reuseasca pe parcurs de dezvolte firma si o sa-i mearga mai bine si implicit si tie si atunci o sa te bucuri de lauri , sau cauti o firma care iti poate oferi ce cauti TU ? DECI ce zici mario ?
  10. Mario ai ceva cu mine personal , nu mai intelegi limba romana ? Esti pocait , protestant ? Nu sunt porunci sunt indatoririle si OBLIGATILE unui lider sindical fata de cei care au aderat la sindicat, cotizanti cum le spui tu si pe care nu le-am gasit pe site-ul lor la activitati sau indatoriri , ma acuzi pe mine ca le cer socoteala si vreau pomana sindicala ? cine vorbeste de partea materiala si de foloase ? am intrebat cumva cat este cotizatia ? nu...tu ai scris ca ai cotizat cu 18 euro pe luna , eu le spun sindicalisti , tu le spui cotizanti . DA vreau lideri bine pregatiti . Sa inteleg ca tu profesezi meseria de sofer fara permis , fara atestate si alte documente necesare ? Atunci ce vrea sa insemne ce spui mai sus...te citez " ce vrei tu sa faca pe cotizatia a unui pumn de oameni , sa reuseasca ca apoi sa vi tu sa te bucuri de lauri .." inchei citatul ...ce vrei sa spui , ca cei din conducere sunt nepregatiti ( fosti soferi, dispeceri, directori de transport etc ) si acum se pregatesc pe bani din cotizatile de la sindicat , nu cumva ar trebui sa fie in curriculum vitae al lor ( iar nu apare pe site-ul lor ) ce aptitudini si pregatiri profesionale au ? Ma acuzi ca nu stiu ce inseamna cuvantul privat...in comparatie cu tine stiu ..privat ( in majoritatea cazurilor ) = Minciuna , inselatorie , bataie de joc ...ma refer STRICT la meseria noastra Mario si relatia cu patronatul. Tu spui ca este o asociatie SLT iar pe site-ul lor apare doar SINDICATUL lucratorilor din transport rutier ... iar ma faci sa cred ca citesti aleatoriu , pe sarite ... undeva apare o neconcordanta .Stii ce este cel mai rau , cand folosesti cuvinte pe care nu le intelegi , ..ai definit cuvantul ..INCONSTIENT ....cel la care am facut referire ca ma jignesti ( de fapt era .." imi jignesti inteligenta " credeam ca ai inteles si tu ) ...da-mi voie sa te citez si sa observi cum te contrazici singur sau incercand sa scoti in evidenta ca eu incerc sa defaimez asociatia sindicala sau ai acuz de ceva anume , total neadevarat Mario BANDIT ....deci..te citez .punctul.. 2).care nu-si da seama de ceea ce face ...(oare nu asta incerc sa aflu ceva date ca sa stiu ce am de facut )..lipsit de constinta; fara judecata...( tocmai ti-am demonstrat ca ma interesez de activitatea lor si de pregatirea lor profesionala )...3). care este facut fara participarea constiintei sau a vointei,efectuat din instinct , masinal , automat , involuntar , mecanic aici te-ai definit pe tine mai Mario ...cand vezi vre-un comment pe care nu-l intelegi actionezi....din instinc;masinal;automat;involuntar ;mecanic..la denigrarea lui ..repet..nu folosi cuvinte fara sa le stii intelesul ( cauta pe internet inainte sa-l folosesti )......trebuie sa recunosc ca nu am HABAR ce vrei sa spui cu subiectul ..." pica para malaiata "...lumineazama te rog.
  11. Mai bine de atat nu aveai cum sa te exprimi Vasile Moldovan si sunt de acord cu tine dar pana la un punct . Se poate si la noi dar ne trebuie cativa lideri bine pregatiti vizavi de legislatia romaneasca si pregatiti sa se bata cu politicieni ca sa poata abroga legile care sunt promulgate pentru bunastare patronatului . Postul meu de mai sus era pentru Mario ,
  12. Multumesc pentru respectul aratat ..te citez " si pe aceasi linie nu te pot lasa sa instigi alti inconstienti la a cataloga o idee exact ca tine " am incheiat citatul , am crezut ca ai un vocabular mai elevat intr-un dialog vizavi de parerea in contradictoriu a celuilalt ( vezi .." alti inconstienti " ).
  13. Acum chiar ma faci sa zambesc , te contrazici singur , da-mi voie te rog sa te citez .. " unde vrei pomana sindicala si instigi si calci in picioare o idee inainte de a te informa si a sti ce reprezinta " inchei citatul ...mai colegule polemica aceasta a noastra tocmai pe acest motiv a pornit ...Am cerut informatii despre cei din conducerea asociatiei si despre activitatea lor , nu cumva vroiam sa ma informez si mai ales sa aflu ce reprezinta aceasta asociatie, ce anume am calcat in picioare ? Da-mi voie sa postez cateva din obligatiile si rolul liderilor de grupe sindicale ; 1. De a raspunde intrebariilor colegiilor de munca , liderul de grupa sindicala are obligatia de a discuta cu fiecare din colegii de munca in parte si de a le explica ce fel de actiuni sindicale are de gand sa propuna . Fiecare persoana are probleme si intrebari individuale , la care se poate raspunde numai in mod individual. 2. De a lua apararea muncitoriilor in caz de nevoie , rolul liderului de grupa sindicala este sa serveasca intereselor muncitorilor , nu pe cele ale patronatului sau ale partidelor politice . Daca un coleg are o plangere sau o problema , el trebuie sa ceara ajutorul liderului de grupa. Acest ajutor consta atat in sfaturi cat si din apararea intereselor angajatului respectiv in discutiile cu patronatul. 3. De a asigura respectarea drepturilor muncitorilor ,in cazul in care exista un contract colectiv de munca , sau chiar atunci cand muncitorii se bucura doar de drepturiile garantate prin lege , seful de grupa sindicala trebuie sa cunoasca cu precizie care sunt aceste drepturi sa fie pregatit sa protesteze din partea muncitorilor atunci cand sunt incalcate drepturile unui individ sau ale unui grup de muncitori. Mi-am permis sa postez cateva din obligatiile liderilor de grupe sindicale ( au minim 10 oameni in grupa lor acesti lideri de grupe ) din functionarea unui Sindicat Democratic ca sa te documentezi inainte de a ma mai acuza de instigare si defaimare atunci cand cer informatii despre activitatea lor sindicala pe teritoriul Romaniei , ai dreptate si tu cand faci afirmatia te citez " nu ne mai numim o tara , Romania , ci Uniunea Europeana " inchei citatul .. cu parere de rau te informez ca noi ne numim in continuare Romania si avem din pacate legi diferite fata de uniunea europeana , suntem egali doar la capitolul ..amenzi , preturi si taxe catre stat , la capitolul salariul mediu ...cu mult sub minimul european , la capitolul asigurari sociale ...nu exista asa ceva ..cum poti sa afirmi ca suntem parte egala in drepturi cu uniunea europeana...repet , am facut parte din sindicat si m-am implicat pentru ca aveam sentimentul ca fac ceva bun.
  14. In primul rand Eu am scris in limitele bunului simt ( a se vedea exprimarea ta ..vai saracu de tie ) am crezut ca suntem oameni in toata firea si nu copii in curtea scolii,...adica ; nu ti-am vorbit cu domnule ( ironic ) chiar daca am o varsta mai mare ca tine am tinut si tin in continuare ca exprimariile noastre sa fie ca de la coleg la coleg , pe de alta parte tot citesc la ce postezi tu si nu inteleg...CE anume critic eu si mai ales unde am scris ceva din care sa rezulte afirmatiile pe care mi le aduci vizavi de critica mea la asociatia sindicala pe care o reprezinti tu ? Repet : discutia mea era cu unul din colegii de pe acest site si anume Mit si mi-am permis sa dialoghez cu el si sa-i cer informatii despre sindicat pentru ca am vazut ca a fost amabil si a raspuns cu cateva link-uri. Vizavi de afirmatia ta ca te-am criticat pe tine sau vre-un alt emigrant da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine si sa cred ca erai nervos pe altcineva si nu aveai cum sa te eliberezi de stres , de altfel la intrebarea mea de ce ai plecat din tara vedeai si raspunsul dat de mie in fraza urmatoare ,citez " nu cumva din cauza acelor patroni care isi bat joc de noi " am incheiat citatul , nu stiu de unde ai dedus tu ca eu te-am criticat . inca o data te rog citeste tot ce postez si nu mai scoate din contex . Am cerut doar cateva informatii despre conducerea asociatiei fara intentia de a aduce cuiva vre-o defaimare sau jignire .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.