Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

johny bravo

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de johny bravo

  1. Ajut colegii cu probleme cu placere fara sa astept vre-o recompensa si cea mai mare recompensa e cand sunt ramas pe carosabil sau intr-o parcare si un alt coleg ma ajuta , simt ca oricati colegi as ajuta nu pot sa imi acopar datoriile fata de cei care m-au ajutat, de asta ma simt obligat sa-i ajut pe cei ramasi in drum sau cei care imi cer ajutorul ! constat ca pe drumurile Europei sunt tot mai putini colegii si asta pt ca ajutor se gaseste tot mai greu!
  2. firma se numeste INT. Tansporte Popovici, salar 950ron pe cartea de munca - 706ron in mana, 11centi pe km, garantie se aduna pana acumulezi intr-un cont de garantie 2500 euro, nu mai mult de 200euro/luna, dc intr-o luna nu ai o diurna mare aceasta garantie nu se retine in luna respectiva. Dc nu ai facut vre-o belea in momentul in care pleci din firma si iti faci toate actele de lichidare garantia ti se restituie. Bani care ii ai de primit salar si diurna sunt virati in cont la data promisa . Cu retineriile nu am avut probleme decat o singura data la un accident, iar acum avem colegi care au avut retineri pt motorina , eu personal nu am avut retineri la motorina desi o depasire de motorina aveam, camionul consumand mai mult decat 24%+ 0,5l/tona . In firmele de transport chiar dc se promite ca stai pe comunitate intre 6-8 sapt. e foarte greu sa se tina de cuvant din diverse motive si se sta cat mai putin pe acasa. Per total o firma de nota 8 in acest moment dar cu ceva timp in urma era de nota 10, este posibil sa ajunga iar ce a fost sau poate nu , asta va tine foarte mult de conducere si de cursele pe care le vor avea in viitor !
  3. dc era cu autotrenuL , cred ca ajungea antilopa in lada de paleti si mancam 50 de colegi gulas de antilopa ca de ala de capioara suntem satui !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.