Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

bacchanalia

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

bacchanalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Da spaga la angajare ? (bravo esti meserias ) . . Asta mi se pare cel mai josnic lucru pe care-l poate face cica un "SOFER" . Mai rau de atat nu ai cum sa decazi . Am mai avut eu un coleg care punea bani de acasa ca sa intre pe un traseu mai bun (al meu) si cand l-a incadrat patronul de fata cu mine I-a zis asa " DACA NU ERA X sa puna cuvant pt. tine EU nu te angajam , nu te-am vrut . Si l-a dat afara pana la urma " cu toate ca punea bani de la el si facea sume mari pe zi ." si eu cu atatea bube nu s-a lepadat omu' de mine , pt. ca nu eram "bagabont" , vorbeam ce-mi trecea prin cap si nu aveam frica , nu pupam in fund pe nimeni , mai lasam si la alt sofer un os daca avea un program prost etc . Ce e in gusa si-n capusa . P.S. sfatul meu e sa renunti la astfel de practice caci nu ai de castigat pe TERMEN LUNG . + Ca la patron azi esti maine nu esti , ca sa-ti gasesti de lucru iar o sa ai nevoie de colegi (macar sa fii in relatii bune , amicale ) .Dar tu umbli cu prostii . . . P.S. 2 la posturile de la stat e alta treaba mai ziceam , Dar sa dai spaga la PRIVAT la PATRON ?!@!?
  2. Da cu Zaharia , esti primul care zice ceva de bine despre CDI . dubioasa treaba . Oricum hotararea am luat-o luni , nu mai are nicio importanta . Oricum e putin pt. curse de genu' . Vrajeala aia cu 20 de lei un pachet de tigari si o cafea ii scot eu nu-I nevoie sa ma umple de respect cu 20 de lei la un salar de 1200 ron .
  3. Eu am lucrat pe maxi taxi in oras . Primele 2 3 luni mi-a fost greu , pe urma eram relaxat si in lumea mea , ma mai certam cu vreun râs , da' incetisor ajungi sa ai o atitudine de TAXIMETRIST care-ti prinde bine . Ma mai certam si cu colegii de la program etc . Da' nu e panica odata ce ti-ai intrat in ritm . + ca eu FUG DE HAMALEALA , suport mult mai bine STRESUL si PANARAMA decat munca fizica . Daca ai o urma de rautate-n tine e ok sa faci transport persoane , daca esti om bun si taci din gura te incaleca toti chiar daca ai 20 sau 30 de ani . S-a mai ajuns si la bataie , dar sunt cazuri RARE iar eu n-am fost implicat i , am mai SCUIPAT si eu pe altul' s-a mai dat si altu' la mine sa ma arda , se mai ameninta , altii au ramas si fara permis pt. ca unu altu avea pile la militie ., sunt o groaza de lucruzi , dar pe TOTAL E FRUMOS . (dar in genere nu prea ai treaba cu nimeni , si poti sa eviti frumos orice conflict cu oricine , acum depinde de starea ta ) .Daca te pistoneaza patronu' cu banii , colegu' te suna ca sa-i dai mai tare , mai vine cate un terminat cu mofturi ca de ce nu are masina AER CONDITIONAT , de ce mergi asa incet , sau de ce nu dai bilete (tu avand camera video ) probabilitatea sa iasa CLINCI e maricica .
  4. Patru Plusul e firma lui Munteanu !?@!?! ? trebuie sa fii nebun sa mergi la asta . Mai ales daca nu esti caine batran de la Transmoldavia mai bine pazesti o poarta si iei 900 1000 ron la o societate . Stai colegu linistit eu din Ianuarie imi caut de lucru si am gasit pe la vreo 3 "patroni" . Bani mi-au dat oamenii cat au promis , dar mai faceam si munca fizica pe langa (mi-am rupt spatele, pauza 2 saptamani) + ca unu altu umbla cu minciuni si mie nu-mi place (iti spune una ajungi acolo stai sa vezi ca difera putin ) etc . Azi m-a chemat Zaharia de la CDI bucuresti (transport personae ) si nu ma duc avand in vedere salarizarea . Sa lucreze ma-sa si alte slugi cu carnet de conducere . Vezi ca ai anuntul in realitatea , sau uite nr. lui 0721064183 poate tie iti convine . P.S. Decat sa muncesc degeaba , mai bine stau degeaba . Nu produc , dar nici nu cheltuiesc , sau , PRODUC DECI CHELTUIESC .
  5. M-au chemat azi la un interviu in Bucuresti (eu sunt din Neamt) , da' nu stiu ce sa zic avand in vedere colegii care se plang de salariul la aceasta firma . Eu sub 1500 ron in mana nu lucrez . Asa ca decat sa ne incurcam reciproc probabil imi vad de drumu' meu. P.S. plang in pumni dupa locul meu de munca cu 1300 - 1400 ron 15 zile la serviciu 15 liber .
  6. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii legat de aceasta firma ? Am citit un topic mai vechi in care cineva spunea ca ia salariu 450 ron (10% , motorina din banii lui ) . Ceva informatii mai recente imi poate oferi cineva? Ma bate gandu' sa ma duc la ei si nu prea .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.