Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vladis2801

Members
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vladis2801

  • Dată Naștere 01/28/1985

Profile Information

  • Locatia:
    iasi

Contact Methods

  • Yahoo
    vladis2801

vladis2801's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Oltean ajuns la HARTL...pe cine ai avut titular tu la inceput le stiai pe toate !!! prea tii cu ursu colegule si nu e bine ..stii ca lui bernard ii plac lingaii si mai sii ca si el urmareste ce se vb aici pe forum!! nu iti convine sa fii instrucor la Hartl esti liber sa pleci... de ce mai stai? cauta alta firma daca te simti bazat sau te multumesti cu 6%? sanatate sa ai ca minte nu prea! Am rugamintea ca pe viitor sa fii atent cum comentezi,acesta este considerat o provocare la adresa altui utilizator si poate genera jigniri,controverse dure...lucru care nu e permis pe acest forum,verifica regulamentul si considerate avertizat
  2. BRAVO !!!! In sfarsit vorbim de REALITATE!!! Bv colegule !!! Ai 10 de la mine!!!!
  3. O sa se convinga fiecare ce fel de om este cu un stil libidinos de a vorbi cu tine ca sofer si arogant problema care ma deranjat a fost ca astia vechi il cam pupau in dos. Venise la noi razand cu gura pana la urechi si ne-a spus vreti sa plecati acasa mergeti la Arpi(fiind dispecer) si rugatil sa plecati, ne-am dus toti in biroul lor ca, copii de gradinita si am stat cateva min. pana a terminat de vorbit la telefon in timp ce Bernard se uita la noi si radea eu cel putin m-am simtit ca ultimu gunoi cum adica sa te rogi de ei sa te trimita acasa, asta e ne meritam soarta pentru ca acceptam orice Dispeceri te cam forteaza la descarcari sa pui magnetul, si sa mergeti fara card in tahograf pentru a ajunge la incarcare/descarcare amenda platind-o firma dar permisul te priveste lasa-i colegu sa se duca si sa vada cum e ....apoi sa ii auzi cum plang...eu incerc sa le zic ,da ei nu.. si auzi la ei mai baga si bani in plic...diperarea e MAXIMA!!!
  4. si eu vladis.... sa mai stau sa iti exlpic citeste topicul cap coada si...fugi la Hartl si mai vb ...
  5. nu inteleg un lucru tu cand te-i angajat la ei nu te-ai interesat despre ei...eu nu cred ca este vreun coleg ce a depus dosarul la hartltrans si sa creada ca aici l-a prins pe dumnezeu de un picior...toti suntem constienti ca nu sunt caini cu colaci in coada la hartltrans dar sacrifici trebuie sa facem toti...mai ales cand aproape toate firmele cer experienta iar cele care nu iti cer te pun pe o lista de asteptare...si dormi cu telefonu la ureche sperand sa te sune....problema ta dece ti-ai bagat demisia..dar asta nu inseamna ca nu suntem dispusi la un sacrificiu ,asa cum eu cred ca ai fost si tu dispus sa-l faci cand te-ai angajat...sincer eu nu inteleg la ce te asteptati...cunosc multi care ar fii dispusi sa lucreze 6 luni moca numai sa obtina blestemata aia de experienta...printre care ma numar si eu sincer asi sta 6 luni pe bani mei pe comunitate si nu de fraier numai sa stiu atunci cand ma duc la o firma sa nu-mi mai spuna nimeni ca nu am experienta...si sa-mi tranteasca usa in fata sau raspunsuri de genu "a nu ai experienta nu angajam fara experienta mai incearca si in alta parte" tu ce zici ...ai de ales sincer mai bine sunt dispus daca rezist sa renunt la 6 luni din viata . si dupa care sa stiu ca pot negocia conditile ,sau pretentile...Dar atat timp cat noi suntem pentru ei plante nu avem decat sa le demonstram contrariul..ca se insala si ca un sofer fara experienta poate invata...si ca experienta se dobandeste muncind si nu stand pe simulator la eurotrack..de 13 ani conduc masina zii de zii intre 200-400 km pe zii de mute ori depasesc si 600 kg sunt luni in care ajung sa fac si 8000 km. lasand la oparte faptul ca pe langa condus mai fac si altceva.. colegu si nu am nici macar un accidend din vina mea .in 13 ani au 2 acidente minore din vina altora si 3 amenzi de circulatie 1 pt. viteza 62 km/h in oras ,1 pt.centura,si 1 ca mi-am permis sa-mi iau sotia si copilu in masina cu 2 locuri...dar credema ca asta pt ei este egal cu Zero sunt un sofer fara experienta..asa zic toti nu se pune...si daca le zici ca ai mai condus camioane in tara iti da ca nu ai experienta pe comunitate daca zici ca ai te pun sa demonstrezi ....asa ca mai bine BatmeN decat sa ma mai simnt prtost cand ma mai intru intr-o firma de transport si sa ma trimita la plimbare. te cred colegule.... te cred!!! incercam sa va anunt cam ce va asteapta..asta am incercat!!! fiecare face un sacrificiu ptr experienta dar eu nu am mai suportat umilinta ....CREDE-MA!! sanatate va doresc!!!!
  6. incerc sa va deschid ochii si voi ...batman ...va doresc succes la angajare si numai bine..!!!
  7. de ce vb asa colegu de ce nu ai mers la alti sa te invete sunt firme care cer bani nu care iti dau bani ca sa inveti se vede cat sti sa conduci de ti/ai dat demisia si de bernard e sef ce sai faci asta e bafta unde vei mere si drumuri bune colegule nu esti tu in stare sa ma judeci pe mine cat stiu sa conduc..nu te baga in peisaj ca s-ar putea sa fii vanat ptr ce mi-am dat demisia e treaba mea si nu tebuie sa iti justific tie .comentariu eliminat , te rog sa respecti regulamentul si membrii forumului .
  8. vladutzpn....ce faci frate???acum e bine iti da camion..ii bun..da cate mizerii tre sa inghiti pana ajungi titular ... stii bine situatia mea cu banii ... zii si la baieti cum e treaba k pana la urma de aia mergi pe comunitate ptr bani ....faceti cum vreti si ce ce vreti eu am vrut sa va deschid ochii ..
  9. scuze ca ma bag dar se poate sa nu te fi inteles cu titularul totus este ceva la mijloc daca tu susti ca a fost totul ok atunci este ceva care numai tu o sti..... no comment!!!
  10. Ce sacrificii vrei sa faci omule??? vb de sfert de meserie si bal bla...ori esti sofer or nu..ce inveti la hartl si nu inveti la scoala?auzi facem gura ptr lucruri minuscule...lucreza TU ptr 150- e!!! si diferenta sa iti zica EXPERIENTA!!!eu de invatat sa conduc nu am invatat la Hartl.... acolo am fost sa vad cu cum e pe comuniate..si e RAU..in special daca incepi la Hartl...unde esti tratat ca un porc,prost,etc..o sa va zica Bernard...
  11. am fost sofer 2..si da am luat 150 e din 600 ...asta din cauza lu bernard. daca vrei vb pe tel mess privat....ptr cine vrea sa stie cum e pe la hartl am sa las un nr de tel....
  12. disperati frate ....te cheama acum in 2 zile... asta din cauza ca le pleaca soferii ....motivul??? fura la salar 100 -150 e pe luna ..fratilor nu recomand Hartl ...ptr detalii va stau la disp...sanatate.
  13. pe aceesi frecventa in Germania si italia dupa ora 22 utc....aditie placuta
  14. salutare va zic si eu!!!am 4 sapt de cand is la hartl si e bine.fiti tari cand veniti ptr ca nu e asa cum se vb pe forum.angajari o sa faca dupa sarbatori,unii vor pleca de bunavoie altii maturati de system. o sa vedeti ce si cum e.atat va doresc sa aveti sarbatori fericite si nu va pierdeti speranta.va vor suna ptr ca au nevoie de voi!!!
  15. salutare..colegii .tin sa va anunt ca si pe mine m-a chemat la Tm duminica.sper sa ne vedem acolo. drumuri bune sa aveti!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.