Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

catalin30041

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalin30041

  • Dată Naștere 10/04/1990

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Cluj Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

catalin30041's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am uitat sa mentionez , ca daca nu ai propii bocanci de protectie , firma iti da bocanci de protectie cu conditia ca daca pleci in decurs de 1 an de zile , iti imputa o anumita suma pe bocanci ,dupa bunul lor plac , desi firma iti zice ca iti imputa doar 15 euro pentru bocanci de protectie. Evident ca semnezi si o hartie prin care esti obligat sa achiti contravaloarea bocancilor , daca pararesti firma Heisterkamp in decurs de 1 an de zile.
  2. Heisterkamp Transport Romania firma venita in Romania in Cluj din septembrie 2015. Nici eu NU O RECOMAND DORITORILOR, acuma s-a schimbat situatia banii intra in data de 15 de pe luna anterioara, transportul se plateste de firma Heisterkamp cu avionul Cluj -Dortmund sau Cluj-Eindhoven. Partea prosta la Heisterkamp, de forteaza la program , dispecerii se fac ca nu stiu la ce ora ai inceput programul desi le dai mesaj in fiecare dimineata cand incepi programul cu ora la care ai inceput, te pun sa descarci la ore care nu mai ai program, se merge cu supratonaj mai ales pe Germania la expeditia Samskip cu 28-29 tone pe germania (illegal) , inventeaza amenzii de circulatie ca sa iti traga din banii, daca ai mers cu supratonaj si iei amenda amenda o plateste soferul ,nu firma , ei se fac ca nu stiu pentru ei totul este legal si programe de lucru de 17 ore si mersul cu supratonaje, 45 de ore o pauza saptamana si 24 de ore cealalta pauza dar fara recuparare( ilegal).
  3. Este foarte adevarat ce spune colegul , iti face un training constanta in max 2 h cel mult cum sa folosesti sistemul de comunicare QUALCOM si pentru asta iti trage 1000 ron , daca parasesti firma in decurs de 1 an de zile, dar lucrurile astea ti le spun in fata doar cand semnezi contractul de munca. Asigurarea de sanatate la fel, daca pleci in decurs de 1 an de zile iti retine banii. Parerea mea personala DE EVITATAT firma Vos Logistics Romania.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.