Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sorin Stef

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Sorin Stef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am nevoie urgent de ajutor va rog. Am un MAN 18430 D20 COMONRAIL sunt in Franta la un service Man. M-a lasat turbo pe autostrada si dupa ce a bufnit am mers cam 2 km. M au luat cu remorcherul , au schimbat turbo si intercooler plus tubulatura , si au vrut sa l porneasca dar motorul este blocat. La mana pare ca l pot invarti dar la automat nu porneste. Vreun sfat va rog daca puteti.
  2. nu stiu ce tester era. la un service pt diferite tipuri de camioane. Tudor , ai zis ca ai rezolvat problema. cat te-a costat daca vrei sa-mi spui?
  3. a fost pus testerul si injectoarele functioneaza la presiune normala. de pompa de inalta presiune nu mi s-a spus ca ar fi defecta. se poate sa nu fie filtrul de motorina compatibil? scrie made in turcia pe el....o sa -l schimb. mi-au aparut codurile astea cam la vreo 3 zile dupa ce am schimbat filtrul de motorina.
  4. Buna ziua. Am cateva intrebari , poate ma puteti ajuta. Am un MAN TGA 18-430 D20. imi apare la bord EDC Diagnosis 03779-10 si 03778-10 imediat dupa ce pornesc motorul. Codurile dispar dupa ce accelerez si reapar cand reduc acceleratia sau cand motorul sta la relanti. Camionul nu "trage"cand apar codurile pe display....ma puteti ajuta? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.