Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rebound

Members
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rebound

  • Dată Naștere 02/02/1986

Profile Information

  • Locatia:
    constanta

rebound's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. am plecat la containere.e ceva mai mult de munca si sunt termene fixe de incarcare/descarcare timp scurt si stres mare,dar si remuneratia e pe masura. se lucreaza singuri pe cabina,deci imi pare rau nam cum sa te ajut.
  2. oameni buni nu disperati, cineva zicea si avea dreptate, angajeaza atunci cand se elibereaza locuri, sau cand mai aduc masini noi si au nevoie de soferi. ce stiam eu e ca aveau nevoie de titulari, voia sa-l faca pe ajutorul meu titular dupa 2 sapt. ca si criterii, nu stiu ce sa zic, am intanlit diferiti oameni pe traseu, si tineri si in varsta, din diferite zone ale tarii, deci nu cred ca asta e un criteriu de angajare.mai degraba, cum zicea un coleg, e ca la loto . eu unul am plecat de la ei, insa le multumesc ca mi-au dat sansa de a invata si de a-mi face experienta si vechime.ca si conditii de munca ce ti se promite aia ti se da. se mai intampla sa mai primesti o prima daca scoti consum bun pe luna.masinile sunt noi (masjoritatea), sunt intretinute si e bine sa prinzi si pe automate si pe manuale, chiar daca pe manuale o sa-ti blestemi zilele pana te invati cu ea. mie unu mi-a prins bine acea luna pe DAF-ul ala manual. Ms Bernard In alta ordine de ideei, cine are alte oferte sa nu astepte pt ca in ziua de azi un loc de munca greu se gaseste si repede se pierde.Daca aveti pe cineva la Hartl, nu ezitati sa-i cereti ajutorul sa puna o vb pt voi, pt ca e in favoarea voastra.in rest succes si drumuri bune.
  3. ma sunat si p mn bernard ieri sami zica daca vreau sa ies la pensie ca sofer b..bineinteles ca iam zis ca nu.azi tre sa.vina buzul sa ma ia din parcare spre garaj sa primesc camion.mai am o sapt si tre sa vin acasa .drumuri bune
  4. salut colegii.in leg cu masinile..DAF-urile sunt de rahat.sunt mici,sunt puturoase..si daca mai dai si peste una manuala tiai blestemat zilele. pe de alta parte MAN-urile sunt incapatoare..chiar si pt cei care dorm sus,sunt mai puternice mai silentioase in mers, consum mai bun..si sunt automate,iar intrun deal mare se vede diferenta intre MAN si DAF. cei drept daf-urile au mai mult spatiu de stocare,dar te descurci si cu man..nui problema. drumuri bune o poza cu manul pe care am lucrat..acum sunt pe unu alb . www.imageshost.us/images/mGCiU.jpg
  5. ce le stiti voi astia mai experimentati pe toate... ia aplica tu ca incepator la 100 de firme din romanica si afara sa vedem de la cate firme primeati raspuns pozitiv? si nu va mai c****i pe voi sincer acum..k ai pe 600 e,nui vorba de bani cat faptul ca inveti sa tii in frau un tir,te inveti cu manvrele,inveti trasee,vezi lumea,care unii ar da bani grei sa o vada,si plus nu e ca si cum mergi pe ROMAN..stiti dp ce vorbesc.au camioane noi,majoriattea automate,iar ca ajutor nu iti zice nimeni nimic. decat daca faci vreo boacana mare. iar si cu 600e..daca nu esti "boier" sa manci numai la restaurant sau sati cumperi numai din peco mancare, te ajungi f bine, ba mai ai si un ban cand ajungi acasa in concediu. dar vad ca multi dintre voi v-ati obisnuit cu miile de euro,dar ati uitat ca in tara se moare de foame si oamenii isi dau foc si sar de pe bloc ca nu au unde muncii si sa faca un ban!! poate ca acum 4-5 ani mergea treaba si in romanica..dar acum toates de rahat iar locurile de munca nu mai sunt pe alegeri ci pe apucate. asa ca lasati morala si dativa seama in ce lume traim si ce oameni sunt pe langa noi. drumuri bune
  6. exact ce sa mai scris.asta tre sa contina.nui nici un secret pentru a fi acceptat,ci mai degraba tine de noroc si de cat de mult au nevoie de "new blood". sfatul meu e faceti dosarul si trimitetil.daca nu la ei,in alta parte tot o sa aveti nevoie cam de aceleasi acte.nu va aruncati sa faceti conturi la Unicredit, pentru ca au schimbat banca cu cei de la CityBank.cel mai bine cu conturile sa asteptati pana sunteti sunati si va dau ei detalii.cius
  7. salutare colegi.revin dupa o pauza de forum sa va mai impartasesc ceva din "vasta" mea experienta . colegu,sa rezolvat cu banii la salariul de acum plus un bonus (nu zic de ce), a trebuit sa trimit rapoartele pe luna aprilie plus extrasele de cont+ sms lu silvana+cerere scrisa lu bernard+adus aminte lu bernard la tf. acum am alt titular.baiat de treaba,la 30 de ani, si e si el la prima cursa de titular. ca si nr de km, nu ne omoara cu cursele.dispeceri vad ca sau mai schimbat,unii mai capabili alti mai putin. am citit multe din postarile altor colegi si vreau sa va zic ca pe degeaba intrebati la fiecare om care este chemat, dupa cat timp l-au sunat sa vina dupa ce a trimis dosarul...sau ce acte trebuie..sau cum se plateste...sau cum se luceaza..poate ar fi mai bn sa citit cu atentie ultimile 20 de pagini si gasiti toate informatiile de care aveti nevoie.numai eu am postat multe informatii folositoare plus ce au scris si alti colegi.nu fiti lenesi si citit. de aia poate ca primiti raspunsuri,unii dintre voi, date din pom... in alta ordine de idei..mai am pana pe 21 iulie si vin iar acasa in concediu 2 sapt, dupa care o sa vb cu bernard sami dea camion, desi ca ajutor e bn pt ca nimic nu se sparge in capul tau si toate grijile si deciziile (bune sau rele) sunt ale titularului...insa nimeni nu vine sa munceasca pe scobitori sau pe impresii, deci tot banul e la putere. MARE AVANTAJ cunoasterea unei limbi straine, mai ales germana.nu neaparat la perfectie dar la un nivel conversational.o sa vedeti ca dupa o perioada de cateva luni, realizati ca cea mai tranzitata si cea mai mare tara (dpdv al transporturilor) eate germania. asadar sansele cele mai mare pt un viitor loc de munca,aici este. ma scuzati daca sar de la un subiect la altu sau daca nu prea intelegeti ce am scria..e 4 dimineata si sunt rupt in gura de somn. va doresc drumuri bune, iar pt colegii care asteapta sa fie chemati la munca, sunati la firma si intrebati macar daca.cu dosarul pe care lati trimis aveti sansa la ei,ca altfel nu are rost sa stati sa asteptati daca nici macar nu a-ti avea vreo sansa.mai bn cautati in alta parte.
  8. m-ai intrebat cam cat ma ajunge.cu fumatul si cafeaua pe luna...eu tiam zis k nu beau cafea iar de fumat fumez electronica simi cumpar din tara inainte sa plec ce am nevoie in valoare de 70-90 e. pt tot voiajul. in rest mancarea depinde ce cumperi si cat mananci.daca te chibzuiesti poti ajunge la 150 pe luna cu mnacarea..poate si mai putin.mai ales dak aveti butelie sa mai si gatiti si nu mancati din benzinarii si mergeti la lidl sau aldi si faceti piata. in germania sunt mai eftine preturile la mancare.italia e scumpa.franta la fel.spania sunt mai eftine si gasesti chestii pe care in alte tari nu le gasesti drumuri bune
  9. nu stiu sincer cafea nu beau de fel,iar tigari nu fumez decat electronica iar ce am nevoia imi iau din tara pt cat stau pe comunitate.dar mai mult de 70-90e pe 2 luni nu ma ajung cu tigara electronica.
  10. salut colegi.ieri am terminat prima stagiatura la hartl,adica 2 luni.pot sa zic ca ceea ce a zis colegu ma sus este intru totul adevarat.ai ce.invata..iar cel mai bn se invata soferie pe nationale nu pe autostrazi. cu banii eu de ex trebuia sa iau acum 600 e total si am laut dekt 312e plus 600 lei..o sa sun luni sa vb sa vedem carei problema?sper totusi sa se rezolve si problema cu banii. chestia e k atata timp kt esti ajutor..nu stie nimeni nimic de tine decat titularul cu care lucrezi.ceea ce e bine.si cel mai bine asa sa ramana.mai nasol e ca masinile sunt majoritatea automate..iar in alta parte daca te duci si au manuale..o sa te obianuiesti mai greu.. eu va doresc la toti sa va sune si sa plecati..drumuri bune
  11. sa ma discutat pe tema asta de n ori..cand ai experienta si vechime te ridici cu pretentii si atunci alegi tu firma nu ei pe tine..dar atata tinp cat esti mic si nimeni nu te angajeaza fara vechine..inghiti galusca pana faci vechime.
  12. prierene tu poti sa faci alea in ea..altii o folosesc sa faca de mancare..sau tu crezi ca poti sa traiesti numai cu sandwich-uri si chestii reci?mai faci o ciorba,o fasole scazuta..cu salamuri si cascaval o sa te tot saturi.plus ca no sa economisesti bani.
  13. sicer sati zic inca.nu am luat banii de la ei..acum pe 10 ar fi trebuit sa bage dar vad ca intarzie.oricum depinde cat de mukt cheltui si pe ce dai banii..in principiu ar trebui sati ajunga si sa faci si putina economie sa pui deoparte.
  14. colegu scuze ca te critic dar daca ai refuzat.inseamna ca.nu vrei sa.muncesti sau ai alte oferte mai bune si atunci iti permiti.sa refuzi. insa daca nu ai altceva si ai refuzat doar sa stai acasa de pasti..pacat..a doua oara nu te mai cheama astia . sunt multi.alti soferi care cauta sa muceasca si.nor sa te astepte pe tine cand vrei tu.. nui problema mea dar nu ai procedat bine. de ex mie imi murise bunica.cu o.sapt inainte sa ma cheme..si totusi mam dus..pt ca bani nu se castiga singuri si nimeni no sa te plateasca ca stai acasa. drumuri bune si succes la toti in continuare.
  15. ce proba sa dai colegu odata ce ei doar cu incepatori lucreaza?adica cu oameni kre nau condus deloc inafar de scoala de.soferi..suntem k soldatii pe timp de razboi..cardlne de.tun bine reactionez si eu..nu este asa de rau..dar comparativ cu alte firme...macar iti da sansa sa inveti si sa vachi experienta si vechime ceea ce multe alte firme no fac. eu de ex sunt acum intro parcare pe langa Roma,pt k la catolici este pastele si facem aici pauza pana se ridica restrictia de transport..(luni seara).
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.