Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

YANnis!!!

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

YANnis!!!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am inteles!Dar totusi de ce sunt calcule diferite la orele de pauza?.....de ce nu da la toata lumea acelasi razultat???Eu unul am lucrat foarte putin pe card....nu stiu cat ma pricep sa citesc din tichet....dar gandesc ca nu ar trebui sa dea diferenta cand calculezi orele de pauza!
  2. Salut Dl Gongy! Ceva de care sa ne agatam la tichetele alea trei???
  3. Da multumesc.sa zicem si asa!!!nu era vorba de greu sau de simplu,pe cat de greu era sa gasesc "un altceva care sa specifice ceva de dupa ruperea echipajului" Inca odata multumiri,numai bine si drumuri bune!
  4. S-a inteles!!!Deci puteam eu sa caut ca nu gaseam nimic specificat....totul din cele spuse de el se subintelege acum dupa raspunsul dat.Multumesc si numai drumuri bune.
  5. Asta da...am citit.Ce se intampla pe urma,cand nu mai esti in echipaj....am spus mai sus o situatie,asta nu am gasit sa se specifice despre pauza luata de soferul ramas singur.Cum a spus colegul mai sus(adi.t)...i s-a cerut 24 spune el.
  6. A fost referitor la ce intrebase colegul de ai raspuns tu cu articolul 8(si da...la ce am spus eu ma refeream la ambii soferi din echipaj...doar exprimarea...). Dar...spunem ca am condus fiecare cate doua programe dupa 45 si ne-am despartit....nu am gasit nimic(sau nu am vazut eu)care sa specifice ceva despre o anumita pauza ce trebui luata de mine de exemplu(cel mai simplu)ramanand pe masina si cardul bagat.O sa caut si articolul 4.
  7. Salut Mario. E de apreciat felul in care dai(sau mai bine spus "dati",am vazut ca sunt mai multi colegi care raspund la fel)raspunsuri direct regulamentar(articol si alte chestii din regulament,decret si altele),eu unul nu stiu asa...cand am nevoie caut si vad unde gasesc raspunsul....acum nu constientizez sa fi citit despre asa ceva(pauza de dupa desfacerea echipajului). Fara a te simti cumva ofensat(daca gresesc cumva eu articolul....scuze anticipat)...la ce ai spus tu" Articolul 8 alineatul 5 regulamentul 561 / 2006 Ce"(ti-am spus...caut si citesc atunci cand am nevoie)...asta se refera strict numai la pauza unui sofer care lucreaza in echipaj care trebui sa fie luata pe parcursul a 30 de ore.(cel putin 9 ore)....sau am gresit articolul? Daca nu...exista altul ?...despre pauza de dupa desfacerea echipajului?
  8. Salut "cri5tian"!!! Nu vad de ce si pentru ce subiectul asta sa-ti aduca cum spui tu "o multime de critici".Oricum ai dreptate in ce spui.Dar"omul cat traieste 'nvata".Cred ca sti bine ca in urma cu ceva timp,pe cand conduceai doar cu permisul ,cuvantul de "incepator" avea doar un sens.Nu cred ca e prea bine spus "doar un sens"dar intelegi tu ce am vrut sa spun.Cum si tu ai numit,cea mai tare chestie acum din meserie a devenit treaba cu "programul".Parerea mea(si doar a mea)in ce spun acum, e ca atunci dupa ce cineva a luat permisul stia ce avea de facut.....nu era loc de interpretat.Acum...invata omul "programul de condus",teorie...condus,pauza,odihna.....practica ceva din asta prin tara,e controlat,e bine...vorbim acum la modul general,si pleaca si el afara(vorbesc de vest)....pai deja cand e la Arad sau aproape de vama e in ceata maxima de cate aude"si unele chesti de genul iti spun eu ca nu e bine ca am patit-o eu...sau un coleg de-al meu,nu face asa ca iei amenda la unguri...o gramada ",(asta spun ca de genul asta si eu m-am lovit)cum sa o mai dea atunci....ca doar de amenzi,nu vrea nimeni sa le ia.Si sunt unele lucruri care oricum sunt interpretabile de anumite tari in parte...cum e programul de 10 ore in echipaj....care ba e ba nu e acceptat...si vorbim acum numai din punct de vedere care sunt scrise in regulament.Si sunt multe de care s-au lovit colegii si sunt scrise pe aici prin topicuri...cred ca de cele mai multe ori nu trebuie sa ne intindem pana la limita regulamentului...trebui sa lasam ceva de la noi !!!Asa ca ii ramane fiecaruia in parte cat de mult vrea invete sa fie pregatit si sa stie. P.S.Sper ca "prietenul si vecinul tau"sa nu aiva parte de indrumari si raspunsuri de la anumiti colegi sau de colegi de-i vede si aude pe statie si sa nu-i raspunda!!!
  9. "alinfbl"....pentru ca sunt o gramada de soferi buni care lucreaza la firme din Romania si stiu sa-si ceara drepturile si sa-i fie platita munca pe care o presteaza.....si felul in care o presteaza!!!!....nu putem vorbi mai multe in topicul asta....dar chiar sunt de vorbit....poate pe undeva pe la discutii!!! Scuze ca am raspuns aici!!!
  10. Da colegul....mersi mult!!!sunt 20 de ani de cand nu am mai facut-o.....mai ramane sa vad cum aflu de "examenul psihologic!!!
  11. Salut colegii.Ma poate lamuri cineva in ce consta acum o fisa medicala pentru a schimba permisul???mai bine spus....ce trebui sa faci acolo???Multumesc mult!!!!Drumuri bune sa aveti!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.