Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Alexei

Members
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Piatra Neamt

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Alexei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. cik sambata a fost o sedinta intre soferi si conducerea essers pentru a lumaru nush ce probleme. s-a auzit de pe la colegi in ultimul timp ca vor sa de-a bani mai putin. cei din conducere spuneau ca nici nu se pune problema de asa ceva si ca ce au promis ramane promis si se tin de cuvant. iarasi, contracte si mai mari cu clienti gen ikea si unilever au fost semnate iar in curtici vor baga inca un tren pe saptamana, ajungand la 6 garnituri pe saptamana. voi ce ati auzit colegii??
  2. salut lupulica! fff binw punctat! colegu magnumm s-a speriat prea tare
  3. Incepatori nu se mai fac, doar odata am auzit ca s-au facut si apoi s-a renuntat la idee.
  4. Ca sa vezi cat de prost ati inteles treaba, si cum se aplica la voi efectul de turma. Am spus ca sunt de 9 luni aici, nu ca de 9 luni n-am fost acasa si ca am stat numai in camion! Bravo! Bravo!
  5. de cand lucrez aici n-am avut parte de ce mentionezi tu. Este adevarat ca te mai enervezi pe unul altul ca asa-i peste tot. Si nu sunt singurul. In orice firma sunt avantaje si dezavantaje. Daca gasesti firma perfecta te rog sa ne anunti! Noi inca n-am gasit-o. De fapt nici nu exista. ne convine sau nu, sunt putine firme care ofera conditiile oferite de Essers. intradevar sunt sute de ruli ca te zapacesc de cap dar incercam sa ne adaptam. . Is aprope de 9 luni aici si inca mai pot duce! Doamne ajuta! Drumuri bune la toti!
  6. vai si amar de respectul care-l aveti pentru fostul loc de munca. Si mi mi greu dar nu pot sa dau in cineva care ma ajuta sa pun la copilasii mei ceva pe masa. Is plin de rate si datorii dar am curajul sa stau drept si sa ma iau un gura cu toti care spun neadevaruri. Colegule , vorbesti de Centrum dar nu spui cumse faceau smecherii de sute de euro pe luna, s, sp + alte mizerii. De aia era bine? Fii cu coloana vertebrala si spune tot!
  7. am impresia cas o gramada de frustrati aici care din cauza unor probleme au plecat cum au plecat, pe usa din dos si acum scriu pe forumurile astea. Scot din ei niste aberatii de te doare capul. Toti 600 de soferi care lucram in firma asta suntem asa de prosti oare? Sclavi si incapabili? Huliti o firma care va pus pita pe masa, ca. Prin bani dati la timp
  8. dreptate ai colegule in ce spui! stres ai mare si nervi tot la fel! eu lucrez pe oradea si dau de alti nebuni, dar ma bucur ca mi-e banutzu la timp si ajung mai des pe acasa. te mai deranjeaza un tampit de dispecer sau cate un mecanic. uneori iti vine sa tampesti dar per ansamblu treaba merge. la genk ii alta mancare de peste! drumuri bune la toti!
  9. colegu! nu se pune vorba sa fie contracte pe polonia.au fost in trecut pt ca aveau masini cu numere de polinia si d aia facaeau si contracte de alea. de platit, plata i la fara pb. munca i munca, desi mai ai si stres uneori.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.