Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Bazuka

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Bazuka

  • Dată Naștere 10/08/1973

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Covasna

Contact Methods

  • Yahoo
    Bazuka

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Bazuka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut colegii, lucrez pe o Scanie R 440 ,fara adblue de 6 luni ,avaind la bord in momentul de fata 82.000 km.ce sa va spun...alimentez cu biodiesel iar pana in momentul de fata am fost la service de 4 ori,deoarece se infunda filtrele de motorina.la tonaj de 25-26 tone ,in panta ,se ”chinuie” rau de tot...iar pe Norvegia nu ai ce cauta pt. ca nu are retarder(asa a fost comandata-pt.eficientizarea costurilor !!!).La urcare pe ferry sau pante mari a se folosi modul ”manual”,pt. a nu face ”giumbuslucuri” )in rest Scania.Drumuri bune !
  2. pai....exact cum s-au exprimat:o sa platim un roaming mai ,,micut,,.....exact ca si cu taxa de inmatriculare....bla,bla,bla
  3. Sall colegii,nu sunt romani la aceasta firma si nu angajeaza.Aici lucreaza danezi,nemti,polonezi si lituanieni.Suntem cativa romani care le tragem vagoanele dar suntem angajati la alta firma.Datele de mai sus sunt corecte(adresa,tel.).Daca stii engleza poti da un telefon si vezi ce ti se spune, in rest...drumuri bune !!!
  4. se poate,dar numai in cazurile in care oprirea ar periclita siguranta persoanelor(in cazul transportului de persoane),a vehiculului sau a marfii transportate.
  5. o parere.....exista o procedura sa declari permisul pierdut. declaratie pe proprie raspundere,dat la monitorul oficial etc.,cind iti vine permisul o sa se comunice si pentru ce a fost ridicat si atunci celui de la ghiseu arYMKNCY putea sa-i vina o idee ca ai comis infractiunea de *fals in declaratii*.Pana la urma tu decizi, dar eu nu te sfatuiesc sa procedezi asa.bafta
  6. - frumoase amandoua....si colega si masina......cat despre meserie ,ce sa zic.. o mica omisiune, la plecarea de pe loc, dar te-ai scos la actionarea retarderu-lui......,am fost un pic carcotas.Bravo.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.