Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

baitano

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre baitano

  • Dată Naștere 11/03/1985

Profile Information

  • Locatia:
    suceava

baitano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. mercedes actros mp2 e super, la panta mai lent dar in rest ok .drumuri bune
  2. Mai este o firma din IASI Sc AIZHAN Srl patronul e 1 jmecher si plin de sine "cine-s eu in fata mea"se lauda ca are o flota de 1 masina si aia de 410 ph.La angajare zice ca da 10 centi si dupa o luna na facut incasari mai asteapta cati bag si la 6 saptanani te cheama acasa din Spania dar vii pe banii tai ca masina ramane la casa de expeditie din Barcelona si acasa surpriza ori n-ai fost angajat si teapa bani ori ai decizia de incetare a contractului de munca la o saptamana dupa angajare.Mare grija si la astia cu 1, 2, 5 masini ca dau tepe:se merge la program,se plateste bine la mine fata de altii,sa nu ma furi ca eu stiu ca masina consuma 30%cu 27 tone din Italia in Portugalia.Cam atat le stiu pe toate dar marlitele astea trebuiesc date pe toate posturile tv. M-a scuzati dar nu mai pot de nervi ! Toate cele bune si drumuri bune tuturor colegilor.
  3. baitano

    sindicat

    Colegilor suntem mai rau ca PENSIONARII astia ies saracii in strada noi nu stam si ne plangem de la unul la altul. Eu as da 10 e lunar sa aiba cineva care sa ne reprezinte in caz deo problema stiu unde sa merg asa ma plang lui colegu in parcare si cam atat Haide-ti sa facem ceva sa ne fie bine.
  4. si mie mi-au luat permisul pe Italia la Pistoia pe sector de drum depasirea interzisa la camioane in conditii de iarna si polizia stradale statea pe banda de urgenta cum stau mai toti gaborii europeni si in fata mea a depasit un italian hai si eu si pe mine m-au oprit ca aveam nr de ro amenda 304 euro pe care am platito pe loc si patente (permisul)pe 2 luni suspendat.dati-mi 1 sfat sa-l dau pirdut sau sa astept si sa-l ridic la termen 29 05 2012 la prefectura nu de la politie.dupa cel ridic sau... ii dau in judecata ca nu au procedat corect 1.nu aveau voie sa-mi retina permisul pt ca nu eram italian si punctele amenda nu li se cuvin nici unui european fiecare tara cu regulile ei doar amenda trebuia sa-mi dea nu si retinere pt ca afara erau 19 garde si nu era iarna dar broscari ordinari uitativa bine k o fac si la intimidare am vrut sal iau de gat dar carnea din vagon si zilele se arest..........mare grija.drumuri bune
  5. eu lucrez in echipaj si din februarie mai exact 27 pana pe 4 aprilie am facut 26000 cu 10 centi pe cabina cu salar pe tara inclus dar nu se merita e prea obositor am vorbit cu niste colegi la junchera in es si radeau cum lucram cu 10 centi .ori incepator ori veteran tot mananci tot te speli tot.......curse au la greu dar bani nu ;nu avem incasari pt marire de salar;nu se merita in 2 cu 10 centi pe cab minim 15 ca sa poti face ceva asa de dragu de a lucra pe tir .eu 1 fara 15 centi in echipaj nu mai ies de acasa.bafta tuturor
  6. daf xf 105 410 ph incarcat din barcelona 22 t pana in italia in cisterna de latina si retur portugalia braga 23 t consum de 41,2 cum vi se pare?dati-mi un sfat ce pot face consuma imens .Masina e luata de la STADLER si a mers numai cu bio diesel si acum motorina de la shell.
  7. Eu am daf xf 105 si sunt multumit de ce am fiecare cu ce are NE LAUDAM MARFA
  8. baitano

    Colaborare in SP

    Buna! Poti sa imi spui si mie conditiile.Am un Daf XF105 410 Euro 5 si m-ar interesa o colaborare. mail : baitan_ovi@yahoo.com ; tel: 0749 590 390. O seara buna!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.