Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

agentul69

Members
  • Număr conținut

    157
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de agentul69

  1. un coleg care face acu sau a facut cpi ,ADR,si cardul tahograf de curand il rog sa imi spuna pretul pentru fiecare.multumesc!
  2. Virgile poate omu a intrebat unde sunt cantarele pt ca atunci cand iese in europa sa stie unde sunt si pt ca din cauza unei clipe de neatentie sa nu le fenteze fara sa vrea!!De ce sariti repede cu acuzatii??
  3. pai le gasiti si aici.Aquila,waberers,suceava logistic(doar echipaj),Carrion.
  4. Colegii pana marti am lucrat si eu la Hartl asa ca o sa va zic parerea mea:am lucrat 8 luni 4 ajutor 4 titular.Multi zic ca nu o sa va ajunga banii eu mai mult de 150e nu cheltuiam pe luna si mancam destul de bine si eu si colegu.Cat esti ajutor nu ai nici un stres decat sa fii atent sa prinzi cat mai multe.Problema ca ajutor e daca prinzi titulari nasoi ca nu prea ai ce prinde de la ei sau din aia facuti la nevoie ca atat cat stiti voi atat stiu si ei si iar nu ai ce invata.Cand devii titular, parerea mea, incepe stresu :ai coleg nou trebuie sa ai grija lui si nu te poti odihni deloc in programu de lucru, mai nimeresti si unu din cei mai buni dispeceri(cine stie cunoaste) o sa va streseze intruna si o sa va faca capu calendar.Iar pe langa asta cand o sa prindeti cursa buna o sa v-o ia si o s-o dea la cei cu pile.A fost saptamana in care am luat cat colegu incapator dar stiu si titulari care au luat doar 70e pe o saptamana ca a facut doar 1000km.au fost si unele mici intarzieri cu banii dar s-au rezolvat.Oricum in mare sunt multumit de ei pentru ca inainte sa ma angajez la ei am sunat si am fost chiar si personal la multe firme timp de 2 luni si nimeni nu m-a acceptat iar acu in 2 saptamani am fost sunat de 4 firme din 6 la cere am trimis cv!!Drumuri bune!!
  5. as vrea sa se faca un topic in care fiecare sofer de pe acest forum sa isi treaca salaru lunar dar sa puna si dovezi cei care is platiti fix cu fluturase de salar cei la km cu rapoartele de km ca de firma unde lucrati nu va pot cere sa o treceti ca na vin incepatorii apoi si va strica salariile.Sa vad si eu cati din domnii cu experienta, care tipa pe aici ca incepatorii strica salariile, au intradevar un salar ce depaseste 1500e pe luna.
  6. frate eu tiam dat un pont pe care l-au facut si altii si a tinut!!si sa-ti spun si de ce tine:Pt ca primesc atatea dosare intr-o saptamana incat nu mai au nevoie sa umble la cele vechi pe care eu sincer nu le-am vazut prin biroul de la timisoara.Voi cei de pe forum sunteti poate 5% din totalul celor care au dosare depuse la hartl.Asa ca la banii pe care i-ati bagat in dosar nu cred ca muriti daca mai dati 10 lei sa il mai trimiteti odata.Va zic sigur ca la unii a tinut!!
  7. renegatul si ceilalti conducerea hartl trans nu da doi bani pe tine ca persoana care vrea sa se angajeze la ei ,nici pe cei care ii au ca incepatori dar nici pe cei care sunt titulari!!!!!Aici la hartl daca ai pile (si aici nu ma refer la soferi ci la cei din conducere bernard ,camelia si altii) o duci bine daca nu daca vrei sa o duci bine trebuie sa iti vezi de treaba,sa nu comentezi(ca daca comentezi ai plecat in secunda 2),si sa vezi cu cine te imprietenesti (ca sunt multi catei care ling mana stapanului)!!Asadar dupa 6 luni la ei am tras concluzia ca e o firma buna pt ca ia incepatori fara prea multe comentarii si dau banii toti si la timp dar pana la a fi o firma serioasa mai au mult foarte mult!!!Si sa va dau un sfat la cei care vor sa se angajeze:nu insistati cu telefoane ci trimitetile dosaru macar o data pe luna pt ca am impresia nu prea tin dosarele vechi!!
  8. costi am plecat la 4 dimineata in italia!!!!Mai trec azi pe langa garaj dar nu trec prin el ca nu am aprobare de la "domnul" arpi!!O sa ne intalnim noi sa-iti dau o cafea ca eu nu beau!!
  9. Colegu eu ti-am zis ce am vazut in garaj!!Nu vad de ce as minti ca din partea mea poate sa va angajeze pe toti in acest moment ca nu ma afecteaza cu nimic!!Acu mai e posibilitatea sa nu faca angajari luna asta ca e cam rau cu comenzile si sa inceapa de luna viitoare!!Acu ramaneti in asteptare dar eu zic sa mai vedeti si alte firme!!
  10. Daca nici azi nu v-au chemat pe cei care aveti dosare depuse de mult atunci ori va cautati pe cineva de la hartl sa va ia cu el ori luativa gandul de la firma pt ca sunt titulari in garaj care nu au ajutor si cand l-au intrebat pe bernard de ajutori au zis ca nu au avut de unde sa mai aduca si ca se duc singuri!!
  11. colegii de stat la munca se sta 4-5-6 sapt cu una acasa sau 8 cu 2 acasa dar se poate intampla sa mai stai 2-3 in plus peste cat ai programat pt ca nu are soferi ori ajutori ori titulari.De angajat angajeaza de exemplu acu in garaj sunt titulari care asteapta ajutor deseara si sunt multe masini care nu au nici un fel de sofer.Deci o sa faca din ajutori titulari si o sa angajeze mai multi ajutori.Acu cum vii norocu!!
  12. tudor cu chematu e in finctie de cat de norocos esti la fel si cu facutu titular.Pe mine m-au cemat in 3 Zile pe altii nici in 5 luni!!oricum acu luna asta cred ca stau mai usor cu angajarile pt ca pe aici lumea se duce in concediu si nu prea sunt curse(asa zic unii eu sa spun drept am avut destul de bune).Iar cu buytelia daca vrei sa o incarci pe aia care o ai poti face transfer de la o butelie de aragaz in aia mica printrun furtum dar ai grija mare (eu asa am facut) daca nu te duci in tara prin bazar(talcioc) si gasesti cu 100 lei bucata pe la moldoveni de 5 litri.
  13. tudor daca dai de un titular sa luati mancarea impreuna te costa cam 10-15 e pe saptamana dar manaci bine ,Mai sunt si titulari care te tin ei de mancare acu cum ai noroc,dus este si la firma dar iti e greata cum arata eu prefer sa dau 2 euro sa fac in peco sau mai gasesti pe la firmele unde incarci sau descarci, iar hainele poti sa le speli in firma la masina dar asta daca ai noroc si faci vreo pauza pe acolo sau la manuta prin autogril.Daca mai doresti informatii te pot ajuta.
  14. Emil eu is mai vechi la firma iar tu virgile ia si vezi sa faci desfacerea contractului unde lucri acu prin intelegere amiabila si nu mai ai treaba cu preavizu
  15. eu cred ca sunt destule firme in europa care angajeaza doar soferi adevarati nu incepatori si ofera salarii adecvate.Asa ca decat sa ne purtati noua incepatorilor de grija mai bine ar fi sa puneti mana sa cautati un loc de munca adecvat experientei dv domnule milu.Si daca o sa cautati o sa vedeti ca majoritatea firmelor la angajare cer experienta pe comunitate asa ca nu prea ai ce face cu experienta din tara.
  16. peaceday din pacate nu prea mai avem acces la discoteca pt ca ne este interzis de bernard si nici aia daca isi dau seama ca esti roman nu te lasa sa intri din cauza unor buni colegi care s-au gandit ca aici e ca la ei la stana si s-au batut pe acolo!!Iar perry-fcp exact ce ai zis u am zis si eu doar ca aia nu lucreaza la mama lu hartl ci la mama lui erst ca asa il cheama pe patron. drumuri bune
  17. iar in privinta cardului de sanatate nu e nevoie pt ca se accepta si asigurari speciale pt soferi facute la firmele de profil din tara.Titularu meu are si a platit 300lei pt un an.
  18. alea ce le-ai vazut tu sunt tot de la hartl dar le conduc soferi turci si lucreaza singuri pe cabina iar acestia is angajati la mama lui erst nu au treaba cu hartl de care se vb aici.
  19. winis eu am aflat de acest site in decembrie si am inceput sa-mi caut de munca in ianuarie si acu am 4 luni de cand lucrez.u esti inregistrat aici din noiembrie si vad ca inca cauti.Care e problema ta de inca nu ti-ai gasit nimic??chiar vrei sa muncesti??scrie destul de clar pe acest site ca sunt 2 pe cabina un titular si un incepator.mai sun si care is singuri din lipsa de incepatori dar asta maxim 1-2 zile.de multumiti suntem multumiti singura problema pe care o avem cu totii sunt banii ca is cam putini.dar cat ti se spune atat primesti nici un cent in plus sau minus.daca vrei sa muncesti pe 600e si sa faci si experienta pune dosaru si te cheama.
  20. Buna ziua!!Lucrez ca sofer 2 la hartl si dupa cum multi dintre voi stiti iau doar 600 e in echipaj.Azi am primit o oferta de la Waberers si am urmatoarea dilema: mi-au zis ca salaru e 1100-1200e cu tot ce se zice ca se trage as putea iesi mai rau ca la hartl??Multumesc!!
  21. winis eu am 3 luni aici si asai iau 600 e iar un titular poate lua de la 900 la 1500 depinde de vechime km.tocmai asta e si cauza pt care se angajeaza deoarece aici multi vin sa faca ceva vechime si pleaca de bunavoie undeva unde e mai bine nu ii da nimeni afara.Credema ca stiu colegi care dupa 7 luni habar nu aveau sa mearga pe autostrada dupa gps si nu l-a dat nimeni afara.Iar titular devii cand iti e norocu nu neaparat dupa 6 luni.Daca ai noroc si esti in garaj cand ii crapa lui bernard maseaua te face si dupa 2 luni fie ca vrei fie ca nu.Iar codul muncii nu e valabil in meseria asta in majoritatea firmelor pt ca inainte sa te angajeze iti semnezi demisia in alb si daca vor sa te dea afara spun ca ai demisionat u si nu ca te-au dat ei. ;)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.