Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Grama

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Grama

  • Dată Naștere 06/02/1993

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Slobozia

Grama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegu daniel..nu avea de ce sa minta este vecinul meu stam usa de usa ...el a zis ca cel in cauza nu avut bani sa plateasca amenda si ia fost blocat camionul iar amenda a fost luata pe firma nu stiu ce amenzi au cei de acolo sau poate a avut mai multe neregului si nu vad de ce ar minti nu are nimic de castigat ....si daca as fi in locul lui vlase sa primesc o amenda de genul asta crede-ma ca as fi procedat la fel ....tu ce ai fi facut ?
  2. Am vorbit cu cineva angajat la vlase pe extern si am intrebat despre colegul in cauza ... eu am inteles ca acel coleg a intrat gresit la o zona de taxare si a dat cu spatele ( ii era interzisa manevra ) si a fost surprins de politie si a primit amenta si nu a avut bani sa plateasca si a primit-o vlase pe firma si amenda este destul de mare 5.000 Euro si are si camionu blocat .... nu avea de ce sa minta cel cu care am vorbit ! .....
  3. Am sunat la vlase am lasat numele si nr. de telefon iar la 1 saptamana am fost sunat sa particip la interviu mai exact azi am fost ....pot spune ca am ramas foarte surprins cat de transparen este dl. Vlase plus ca este foare dedicat meseriei si cunoaste orice tine de camioane de la a la z si este foare echilibrat ca om ...tot ce sa intamplat la colegul kem sa intamplat si azi .... erau la interviu si fosti angajati care aveau ani buni la vlase si vor sa revina ...si ia primit ....eu si inca un baiat care eram ca incepatori a ramas ca ne suna pentru initiere.... P.S deci una peste alta este bine pentru inceput...angajari face oricand din cate am inteles a cumparat masini 20-30 daf-uri vrea sa schimbe toate rablele sa bage euro 5 din cate vad vrea sa lucreze mai mult in U.E ....
  4. Multumesc pentru sfaturi am pregatit un C.V si azi ma duc sa il duc la Vlase ! Va tin la curent in cazul in care ma cheama la interviu !
  5. Am auzit asta de la majoritatea persoanelor care au incercat sa inceapa de la el iar toti mi-au dat acelas sfat ..."daca vrei neaparat sa inveti cateva manevre cu TIR-ul dute dar nu te astepta sa vezi banii la timp si mai mult de 3 luni nu o sa rezisti pentru ca te intarzie cu banii si te scoate si dator si am mai inteles ca vrea si o garantie pentru soferii incepatori sa lasi gaj o suma de 10.000 lei " nu stiu sigur daca asta este adevarul dar multe persoane nu prea il vorbeste de bine pe vlase toti zic ca mai bine incepi undeva afara cu un salariu de 600 E pe care ii ai la timp se lucreaza corect nu te preseaza nimeni ai libertate sa inveti sa conduci iar la cateva luni poti sa ajungi la 1200 E.... P.s nu am nimic cu vlase voi incerca si acolo ....nu prea as vrea sa lucrez la firme romanesti as prefera ceva din afara sunt mai multe oportunitati acolo ....daca stiti astfel de firme ajutati-ma cu adrese nr. de telefon ... Multumesc colegu' nu voi neglija si varianta vlase ...de undeva tot trebuie sa incep !
  6. Stiu despre el ...singura problema am inteles ca nu prea plateste si vrea sa scoti un consum mic iar daca nu scoti consumul nu mai primesti nimic la sfarsit de luna ca opreste el ..
  7. Salutare , Ma numesc Grama Alexandru sunt din Slobozia , judetul Ialomita. Am adaugat recent categoriile C ,CE pe permis si imi doresc sa devin sofer pe TIR. Din cate stiu este foarte greu sa gasesti un loc de munca in ziua de azi si daca ati putea sa ma ajutati cu ceva informatii legate de firme de transport care angajeaza soferi fara experienta pe comunitate . Vreau sa stiu ce acte imi trebuiesc pe langa CI , Permis , Atestat marfa , Atestat ADR , Card Tahograf pentru a ma angaja la o firma care primeste incepatori . Va multumesc ! Drumuri Bune !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.