Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

claemi

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de claemi

  1. scuze,daca nu este topicul corect.As avea o nelamurire!Aspirina sau magnetul(doar la incarcare ,desigur)are consecinte dezastruase asupra comp.de bord al masinii???In timp fireste. Sfat! Daca doresti sa mai participi pe acest forum , cauta sa nu mai pui astfel de probleme! Noi militam in primul rand pentru cunoasterea , intelegerea si respectarea legislatiei , cat si pentru profesionalism! Data viitoare vei primi ban !
  2. -adevarul este ca sint slab pregatiti,iar cu noul cod rutier ce-l fac acum le-au dat libertate si importanta deplina acestor slujitori ai sistemului!Parerea marilor ginditori este ca reduc accidentele numeroase de pe teritoriul patriei...(realitatea sint banii- necesari unui trai de lux pentru putorile din palate) Accidentele o stim cu totii,majoritatea se produc din cauza drumurilor f.f. proaste pe care circulam cu totii,iar daca nu furau alesii pw.. banii,acum aveam si noi autostrazi si griluri etc. cum au altii. O alta cauza e stress-ul,tot cu statia pornita si teama de acesti jegosi care ne pindesc pe la colturi,ca niste tilhari ocrotiti de lege!
  3. Multumesc frumos pentru raspunsul tau.Bineinteles ca ticketul de parcare este inainte de p.v.,insa eu am intrebat ce arme am sa ma lupt cu acesti slujitori care fac abuz si incalca niste drepturi pe care le am ca simplu cetatean platitor de taxe. Ai vazut cum au parcat masina cu insemne pe trecere pietoni???Daca o parcai tu sau eu acolo???Sint ocrotiti de lege(legea nu e una pt.toti,dupa constitutie???) Cum pot sa amendeze o persoana,cind ei nu sint in regula???(parcare pe tr.pietoni???)Acuma, nu ca sint reclamagiu dar consider ca trebuiau sa respecte ei legea si dupa aia sa fluture cu amenzile,deoarece asa cred ca e normal si omeneste! Multumesc inca o data pentru raspunsul tau si i-ti doresc o zi cit mai placuta si drumuri bune si fara gropi si politai bengosi.
  4. Duminica am oprit sa-mi iau 1 piine cu masina personala.Am scos ticketul si cind m-am intors sa-l pun pe bord...(30sec)bang...pol comunitara,2 zelosi fotografii,instiintari sub stergator etc.M-au fript! Ei,politaii in devenire erau parcati nasol(dupa cum se vede in fotografia mea)! Intrebarea mea pentru voi fratilor:1.Pe ei cine-i trage la raspundere???Nici nu s-au recomandat... 2.Ce pot face sa-i intristez si eu???
  5. Oameni buni eu am sa va spun ca in scoala nu am invatat mai nimic si nici ore de conducere nu am efectuat prea multe,ca de ,motorina e scumpa.Tot ceea ce am invatat am furat de peste tot si pe propria piele.Acum merg pe orice masina,inclusiv U.E.,dar cite am tras,numai eu stiu!Acesta este adevarul si daca nu ai singe in instalatie si nu-ti place ce faci, mai bine te lasi pagubas.Parerea mea (personala)este ca Scolile lui peste(particulare)au tot interesul numai sa ia banii,ca dupa aia................................................. ;D
  6. 800/luna?Cred ca este o gluma,o poanta... ori chiar ne cred prosti...
  7. Va salut pe toti! Care se pricepe,as avea nevoie de o lamurire,pt.care va multumesc anticipat.////A-si putea sa-l pun la 24v?are PRIMAR=12-13,8V SECUNDAR=22V/24V c.c.-max5A(iesirea) ce ma sfatuiti?
  8. salut colegii!daca poate cineva sa-mi spuna:pe mio moov 360 n179 merge pus soft camion?am tot incercat dar nu mi-a reusit combinatia--a si vrea sa stiu,totusi la cite ...am schimbat.... ;D
  9. a-si dori un raspuns: a.m. generale,agabaritice,a.d.r,persoane,pers.reg.taxi--luate in ro.////Au valabilitate in ltalia??? -m-a oprit pol.it. la intrare in Roma,(dir.Roma nord,dupa Telepass)si dupa ce mi-au verif.discurile tah.,frigul,actele---mi-au spus ca Atest.romanesti,nu sint valabile pe terit.It. \\\\sa ma duc la ACI? -va multumesc,si astept raspunsul dvs!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.