Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Dragosh_Ilie

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dragosh_Ilie

  1. comentariu eliminat raspunsul dat era gresit.
  2. Fiecare cu bafta lui. Cardul e bun in orice imprejurare, si ca turist. Nu stii cand titularul te lasa in parcare.
  3. Am ajuns la concluzia ca noi incepatorii trebuie sa punem mana de la mana sa ne cumparam un camion cu care sa circulam pe rand pana reusim sa acumulam experienta, apoi il lasam la cei care vin dupa noi.
  4. Domnilor, ideea de baza este ca va fi si mai rau, restul este literatura. Vom fi nevoiti sa muncim pe bani si mai putini. Mama Europa stie de ce ne-a integrat, pentru forta de munca aproape gratis si calificata. Cei care cred ca l-au prins pe Dumnezeu de picior sa nu uite ca pot cadea oricand la sol. Drumuri si ganduri bune.
  5. Bun articol. Un mare LIKE. Referitor la incepatori, si eu unul dintre ei, nu sunt vinovati ca merg la volan fara a fi platiti, nu au cum sa faca experienta. De exemplu eu vreau sa ma angajez pe camion in octombrie, pana atunci nu ma ia nimeni sa ma "formeze" si o sa ajung sa platesc eu motorina si poate si titularul.
  6. Ce ai vrut sa spui cu asta ? Dar ce asa de greu de inteles? Omul vrea sa te ia si ca sofer 2, numai sa prinzi repede meserie. Mai rar asa ocazie, eu m-as duce dar mai am treaba prin Romania.
  7. cabbie99, cred ca pana acum ai avut bafta de un judecator bun, pe viitor ai grija, poti pierde cu dreptatea in mana. Patronul tau poate sa faca recurs, sau sa mute dosarul la alta instanta. Ai grija ce semnezi.
  8. poate ai ceva detalii si eu sunt interesat, dar mai mult pentru Romania
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.