Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nr7@JackD

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

nr7@JackD a câștigat ziua ultima dată pe Martie 16 2017

nr7@JackD a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Amsterdam

Contact Methods

  • Yahoo
    nr7jack

Vizitatori Recenți Profil

817 citiri profil

nr7@JackD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Mersi Gabriel! Fi amabil trimite datele de contact, am sa sun sa vad ce si cum. Mersi, sper sa nu vorbim despre TROTA. evita scrierea tip chat...
  2. Rog frumos pe colegii care stiu o firma serioasa, sa imi dea si mie o informatie. Exclus UK si tot balamucul de la Calais. Multumesc mult.
  3. Da colegul o stiu eu, am lucrat acolo pana mi s-a inbolnavit sotia, a trebuit sa plec acasa,dupa 2 saptamini din 9 si m-au pus pe liber. Mai trebuie sa spun ceva?
  4. Cat despre Cuneo doar ai auzit de el...praful de negru de fum e pana la glezne. Asa ca vb cu cineva care a facut locatiile astea.
  5. bani degeaba? du-te tu colegule si vb dupa primele 3 luni de zile. vezi sa nu ai idei si fara comentarii ca...."zbori" Cat mai putina demnitate posibil...si supravietuiesti celor 19000 de km pe luna. Bafta...
  6. feriti-va de ei. eu am de recuperat multi bani de la ei,si probabil doar in instanta o voi putea face.
  7. Colegul de care vb o fi vreun VIP in firma ca realitatea este cu totul alta. De 9x8 egal 720 de km pe zi nu ti-a vorbit? Asta ca medie orara de deplasare. Ca sa o indeplinesti pe strazile din Europa iti pot spune cu sa o faci. Viteza unui camion este de 89 90 km la ora,in urcare e mult inferioara pt ca esti incarcat cu 23 24 de tone dar la vale te vei deplasa cu cat prinde. Si mai sunt multe altele...11ore de condus,magnet,regula celor 20 de secunde samd,nu ai sa vezi pauza de 45 de ore. Noaptea conduci ziua incarci descarci si daca mai ai vreo ora libera poti sa si te odihnesti.Sa nu vorbim de mizeria in care esti nevoit sa traiesti din cauza acelui negru de fum si neincrederea cu care esti tratat .Nu esti decat un SCLAV cu Nr. Bafta pt cei ce nu-i intereseaza aceste detalii si vor doar bani. Daca iti imparti salariul la km care-i faci ai sa iesi doar la 0,7 centi pe km.
  8. Trecand peste faptul ca e vb de incepatori. Oare cati din voi aveti idee cum e sa stai in doi 6-8 sapt. intr-o cabina de camion. Incercati si atunci veti avea raspunsul.
  9. Hai la Vos Logistic si mai vb colegu' ca tot venii vb de stress
  10. Salut la toata lumea!! Ce imi puteti spune de....CRISANA SPEDITION SRL. E un anunt ca angajeaza pe Italia. ms anticipat...
  11. Vos Logistics...2. Este a2a oara cand ne "scapa". De data asta din Olanda. Vedem ce-o mai fi din ianuarie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.