Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

upul

Members
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Contact Methods

  • Website URL
    http://VOLVO440
  • Yahoo
    nu

Profile Information

  • Locatia:
    RO>

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

upul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut Anonimus.Am nevoie de un sfat in legatura cu ce amplificator sa cumpar pentru o statie Stabo XM 4006E de 4 W
  2. ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu ce amplifucator as putea conecta la o statie cb stabo xm 4006e
  3. ai clapeta de obturare a gazelor blocata coxata
  4. Suma pe care trebuie sa o depui la caseria Frigoexpres,dupa ce te accepta pentru angajare este de 1600 RON.(16.milioane lei vechi)
  5. Garantia o recuperezi dupa 6luni de zile daca nu ai datorii la ei,daca ai avut probleme ,toate ti se vor opri din garantie,iar cei 6 mil.se mai cer si acum la angajare.
  6. upul

    DAF - Fiabilitatea camioanelor etc

    De curand am trecut de la volvo 440 E3 la DAF XF 480 ,concluziile sant urmatoarele ;cabina mai rigida ca la volvo,comfort climatizare nota 6 ,comfort cabina ,idem,faruri mai bune ca la volvo,probleme la cutia de viteze ,conducte aer schimb gama,mare ,mic,in rest trage eroic pe drumurile patriei asa cum sant ele'
  7. Aprovizionarea magazinelor Lidl o fac urmatoarele firme de transport ,pe primul loc ca numar de camioane este Transcom, apoi urmeaza,Dumagas,Frigoexpres,Pfening,si cativa tractionisti particulari.
  8. multumesc colegilor pentru raspuns, nu am mai intrat de mult pe aici ,dupa doua luni de stationare i-am dat drumul la treaba,drumuri bune la toti colegii si Doamne ajuta.Bafta in gasirea unui loc de munca .
  9. Daca este cineva dintre colegi care a plecat cu aceasta firma de recrutare din Targu Mures,pentru postul de sofer profesionist pentru comunitatea europeana cu detaliile;permis de conducere C+E min. 1 an experienta,min.21 ani varsta,experienta in conducerea vehiculelor de 40 tone (TIR)+min. 6 luni in RO. sau UE.,atestat marfa.Cine stie ceva detalii.Multumesc anticipat
  10. Daca poate da cineva informatii despre firma Bidaaotomotor din Brasov.Multumesc anticipat
  11. Multumesc colegilor pentru informatii .Drumuri bune sa aveti.
  12. Inainte de a va hotari sa incepeti colaborarea cu firma Dumagas,cititi cele ce sa-u scris despre aceasta firma,la sectiunea despre firmele de transport,toate acele lucruri sant adevarate,cereti detalii cu privire la modul de plata ,regulamentul de ordine interioara al firmei,amenzile pe care le aplica firma soferilor pentru x motive,in limbajul colegilor care lucreaza la Dumagas,acestea fiind numite TAXA DE FRAIER.Grija mare colegilor fara experienta,decat sa munciti degeaba mai bine mai asteptati,imposibil sa nu gasiti o firma care sa va acorde seriozitate.
  13. Chiar nu a auzit nimeni de firma Jilaveanu transcom ,macar barfe de parcare si tot ar fi ceva
  14. din auzite s-ar parea ca este o firma serioasa,au masini intretinute,majoritatea Volvo,am vazut ca merg si la echipaj.
  15. Daca are informatii vre-un coleg despre aceasta firma
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.