Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Bogdan30

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdan30

  1. Pe Valea Oltului s-au pus petece unde asfaltul era bun iar acum drumul e plin de valuri, unele de 10 cm....sa nu treaca unii cu masini joase ca adio baie de ulei. De asemenea viaductele de pe Valea Oltului sunt catastrofe. Grija mare.
  2. Ucenicule, ti-ai studiat contractul de munca? Regulamentul intern? Daca da, te duci la ITM si iti iei si avocat daca ai chef de distractii prin tribunale.
  3. Nu stiu de ce te-ai aruncat la o firma pe comunitate fara experienta substantiala. Trebuia sa nu sari niste pasi normali.
  4. Accident grav provocat de un "sofer" de tir din Pascani care a intrat pe contrasens sa depaseasca o coloana si s-a izbit de o ambulanta. 3 Morti, soferul ambulantei si 2 copii. Poze si informatii: http://www.voceatransilvaniei.ro/accident-grav-la-beclean-o-ambulanta-care-transporta-doi-copii-facuta-praf-de-un-tir/ Ce cuvinte sa mai ai? Soferia nu este pentru oricine. De vina sunt si firmele care angajeaza tot felul de inconstienti. Patronul nu plateste, soferul bun pleaca, a doua zi aduce alti "wanna-be soferi". Sper ca individul sa nu mai puna in viata lui mana pe volan.
  5. Romani adevarati, cum au fost si motii de au localizat avionul SMURD prabusit in Apuseni. Romanii adevarati sunt cei mai buni oameni din lume. Sunt mandru ca sunt roman cu asemenea oameni. Din Ardeal, din Moldova, Oltenia sau Banat. Peste tot dai de ei, mai ales la tara.
  6. Salutare, Are cineva ceva informatii despre Bruhn Spedition Gmbh? Pare o firma foarte serioasa. Lucreaza cineva la ei? Multumesc mult!
  7. E o vorba la noi la romani:"Nu e prost ala care cere, e ala care da". Asa si cu patronul asta de ofera 1500 RON salariu. Tu gresesti ca te duci la el. Pentru ca in soferie, oricine poate fi sofer, dar nu oricine este Sofer. Oricine poate conduce de la A la Z, dar nu oricine Patronul va schimba soferii ca pe sosete, dar nu va prinde un Sofer. Sub 2500 RON nici n-ar trebui sa se urce unul pe camion in tara. Parerea mea.
  8. Mai aveti informatii actualizate despre aceasta companie? Multumesc!
  9. Salut colegii, Poate cineva sa ne spuna ceva despre Emons Spedition GmbH? Accepta romani, salarizare, conditii de angajare. Drumuri bune si Doamne ajuta.
  10. Bogdan30

    NECREDINTA

    Foarte frumos, TruckRadio, sper sa iti reactivezi contul, esti un om cu caracter si credincios Domnului. Pacat ca nu mai esti activ. Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta.
  11. Minune recenta la Schitul Huta http://www.youtube.com/watch?v=8a5Piq1_PME Doamne ajuta.
  12. Dovedeste ceea ce spui ateule! Eu iti dovedesc ca te inseli si esti un nefericit ateu, frustrat si plin de ura.
  13. Bogdan30

    PATRU LUMANARI

    Da Sorine, Parintele Arsenie face minuni. Am simtit pe pielea mea puterea Parintelui. Trebuie sa ai credinta.
  14. Peste tot au aparut asa zisii "atei de internet", oameni care isi fac conturi pe forumuri si injura credinta si credinciosii. Eu pun pariu ca acest GutuvanMorgan nu este sofer. De altfel toate postarile lui se gasesc pe coltul sufletului. Dumnezeu exista. Asta se poate dovedi. Daca esti ateu ok, dar nu te apuca sa jignesti crestinii cu aberatiile tale. Asemenea discursuri le faceau si marxistii comunisti cand impuscau preotii si credinciosii. Razboaiele au pornit din cauza oamenilor. Ateii, nu crestinii au ucis cei mai multi oameni.
  15. Bogdan30

    bizoni

    Prea bine a zis mamitzoiu Pe mine cel mai mult ma enerveaza aia de merg cu 30 km/h pe drumuri europene si se fac coloane de kilometrii in spatele lor si n-au bunul simt sa traga 3 minute pe dreapta ca sa treaca colegii. Sau bizonii care iti taie calea sau te depasesc crezand ca daca vine ceva in fata tu cu 40 de tone o sa sari in sant ca sa se bage bizonul.
  16. Dragos, pana la urma experienta e necesara. Ca sa conduci un camion trebuie sa ai responsabilitate si experienta. Te joci cu viata ta si a altora. Apoi soferia nu tine numai de condus ci de multe alte aspecte. Castigarea experientei este un rau necesar. Asa ajungi sa respecti soferii mai in varsta. Asta este trebuie sa ne zbatem.
  17. Colegii fara experienta, de pe pagina BCVO LOGISTIC: "Noi angajam numai soferi experimentati care reusesc sa livreze la timp, fara sa incalce regulamentul 561." Asa ca..
  18. Am sunat si eu la numarul postat, persoana respectiva pare ok. Trebuie sa dai un interviu in engleza dar trebuie neaparat sa ai experienta(eu nu am). Succes
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.