Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Romeo 75

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

611 citiri profil

Romeo 75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Adevarul doare,dar prostia gadila! ai grija sa nu mori de ras! Ce imi plac comentariile acestor Sfinti...( Adi, Gheorghe, Kolea...)
  2. Ultima noutate despre aceasta firma care se duce usurel si sigur spre un mare ESEC, sta acest BISNITAR Kolea pe la usa unei scoli de soferi din Suceava ( de prin zona stadionului) care face si cursul de atestat profesional, si "agata" cursantii promitandu-le locuri de munca cu 2000 euro, dar fara a le spune ca lucreaza pe telecomanda inclusiv in Germania sau diagrame "noi". Deja sta cu cateva masini parcate la garaj.( lipsa soferi) Nu va mai dura mult si o sa stea la usa maternitatii si cum se naste un baiat, ii face contract de munca la el la firma. A ajuns sa fie exact un lup flamand. Suna si fostii angajati si le promite diurne de 2000 euro, +salariul pe tara 200euro, masini la alegere, si tot felul de magarii. Am vazut ca sunt pupincuristi platiti de acest mafiot, care incearca sa ascunda adevarul real. Cred ca am sa sa trimit o adresa la organele competente din Romania si alta la cele din Belgia si Olanda, ca sa-i dovedesc cine este soferul de cariera. Am dovezi care vor ajunge la cei in drept si v-om vedea cum se descurca el si dispecerii lui bravi.
  3. te salut....sunt incepator in ale conducerii profesioniste si as vrea sa plec si eu la drum cum se spune....am vazut ca ai spus ceva de Trota...stii ceva de ei? au interviuri peste cateva zile...cum sunt?... seriosi iti iei banii la timp...in prima luna pana intri titular cum te platesc?...crezi ca se merita sa incep cu ei?...am mai primit sfaturi sa merg pe la Lodisna sau Hartl....tu ce zici se merita ?   Ok daca poti sa-mi raspunzi m-ai ajuta mult daca nu nu e cu suparare....Drumuri bune!

    1. Romeo 75

      Romeo 75

      Salut. scuze ca iti raspund asa tarziu. Eu recomand sa incepi cu o firma care este specializata in asa ceva si mai si plateste soferii. dar fiecare cu norocul lui. daca te descurci cu volanul, poti castiga bani frumusei. Pentru inceput mergi la Trota, inveti cum sta treaba pe comunitate si apoi poti pleca pe cont propriu la alta firma.La Hartl nu recomand, iar de Lodisna, stai mult plecat. 5-6 luni. 

    2. tampy30

      tampy30

      multumesc!...drumuri bune si linistite!

       

  4. mai bine suna la Trota, Acolo te ia ca incepator, iar daca te pricepi ajungi titular repejor. Salariul pe ro merge, diurna iei la timp, transportul cu avionul dus-intors, la 2luni mergi acasa. La Lodisna stai cate un contract de 6 luni si ai sanse sa nu iei toti banii la urma.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.