Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

SiLenT

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SiLenT

  1. @Eternity - incearca la Ancotrans Dk.
  2. SiLenT

    Cont Curent! $

    Salutare, aceeasi problema la Lidl in Germania si Danemarca. Mastercard de la Raiffeisen , din cate am inteles primesc doar VisaElectron.
  3. Printre altele, mi-a cerut si cazier auto ... In 09.2008 mi-a fost ridicat permisul pt 3 luni , din cauza alcoolului .. L-am recuperat in 30 zile. Stiti cumva daca reprezinta o problema la angajare? Totusi au trecut 6 ani de atunci..
  4. Revin cu noutati, tin sa mentionez ca sunt incepator. Am discutat cu Dl. Voicu ( dupa multiple insitente la telefon) si am inteles ca e o speditie in care ai ocazia sa mergi 2-3 saptamani cu cineva sa te invete. Deci daca stiti engleza, merita incercat. Personal, trebuie sa ma prezint la data de 13 la Cluj. Sper sa fie cu noroc, in ciuda datei Succes tuturor. Ps. MihaiAndrei - astept update vis-a-vis de prima cursa, Drumuri line.
  5. Eu am discutat cu BAC-ul, firma care se ocupa de angajari pe Romania, si asa e. Daca vrei mai multe detalii suna la firma Business Activ Consult, tel: 0744109480. Trebuie sa tii cont de faptul ca, la angajare, esti rugat sa dai un test de conducere in Danemarca. Daca stii engleza , stii sa conduci, primesc si incepatori. Succes.
  6. Salutare, masinile sunt dotate cu frigider, gps, etc? Ca am auzit de firme in DK la care trebuie sa te prezinti cu gps-ul tau ..
  7. In urma cu 3 pagini : Waberer's Romania S.A., Miercurea Ciuc Contact person: Mr. Zoltán Barcza Position: CEO Telephone: +40 (0) 266 312 071 Fax: +40 (0) 266 314 500 Postal address: RO-530152-Miercurea Ciuc, Str.Harghita, Nr.101, Jud. Harghita E-mail: barcza.zoltan@waberers.com Greu domle sa cauti .. Succes.
  8. Pai .. aprofundez cu un prieten, tocmai am fost la a 2-a sedinta de parcari si cuplare semiremorca.. Parca incep sa mai prind ceva. La kurt doar pe cabina se sta? Drumuri Line!
  9. Pai de mers cu fata nu e problema, treaba grea e cu parcarile ..
  10. Salutare, MihaiAndrei - ceva impresii pozitive ca si incepator? Stiti cumva daca se da test de conducere?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.