Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

populet

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de populet

  1. Eu nu inteleg de ce se cere ADR daca se lucreaza pe frig!!!!! interesant lucru!!!! imi explicati si mie.....
  2. in ro e greu sa faci un sindicat CORECT SI CINSTIT care sa tina cu angajatul........ dar na doamne ajuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. daca aveti experienta ocoliti firma waberers......!!! tot ce sa zis de firma este adevarat acolo dai spaga ai curse bune si vii acasa la timp si stai 0 saptamana altfel ajungi vineri si duminica la munca.... daca vreti sa castigati bani merge la alta firma...... waberers e buna doar pt incepatori .....!!! salut!!! ca incepator la wab iti da 10 euro pe zi de l-v sambata si duminica te odihnesti..... firma e buna pt incepatori.... daca rezisti mai mult stresului ok.... bafta..... oricum si pe soferul care te ia il face la bani cat esti cu el... doar nu ori fi prosti sa te plateasca din contul firmei..... oricum iti da un consum de tot k.... t nu iti iese atuncea iti trage din salar!!! firma wab... se judeca cu multi soferi din cauza retinerilor la salar... si cei care au avut sange in instalatie si sau judecat toti au castigat!!!!!!!!!!! numa pt facut experienta e buna firma in rest..... !!!!
  4. bogdy nota 9 ?..... cred ca glumesti!!! firma care plateste cel mai prost pe comunitate dai bani si din buzunar la podul reginei din anglia si nu se deconteaza.... e fara chitanta... ca firma... waberers e cea mai buna din europa..... dar cand e vorba de platit soferul... plateste foarte prost... la km si cursele nu prea le da la timp pe wikend nu iti da nici un cent si daca cumva esti facut la motorina de hoti atuncea o platesti din buzunar!!!!
  5. waberers nota 2 e firma mare dar plateste la km si iti umbla la bani daca nu iti iese consuml.... poti sa iei si 0 lei plata stiu colegi care au patito....... se sta afara cat vrea coordonatorul daca nu ii dai cv spaga mai vezi casa in poza... acuma se fac angajari direct pe hu..... accepta si incepatori!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.