Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

SabinTga2

Members
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre SabinTga2

  • Dată Naștere 04/14/1994

Profile Information

  • Locatia:
    Targu-Mures

Contact Methods

  • Yahoo
    Sabin

SabinTga2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Mie mi-a folosit aceasta postare,fiindca am invatat niste lucruri noi:) pe mine nu ma pus la scoala de soferi sa cuplez si sa decuplez nimica...si cu tata cand mergeam nu ma lasa el la cuplat la furtune si cabluri in spate,deci imi este de folos informatia asta.Va multumesc
  2. Sa nu uitam ca o dieta nesanatoasa si neregulata duce la probleme grave la stomac,gastrita,ulcer...Duce la ingrosarea arterelor,stressul pe care il suporta duce la boli cardiace,hipertensiune.Uneori apar si probleme mentale,caderi nervoase,iesirii agresive.Mai si fumezi iti imbolnavesti plamanii...Sunt multe,lista este lunga de tot.
  3. Lasa-ti m-am informat mai bine de la cunostinte multumesc pentru raspunsuri....
  4. Si de exemplu daca eu deja posed permis cat A,B,C si E si la anu daca lucrez pe vreo basculanta sau camion...sa zicem, inseamna ca nu circul legal?Mentionez ca la anu o sa am 19 ani.
  5. Foarte bine o facut Toata stima pt rusi ca au sange in ei si curaju sa riposteze.Bine au facut jegosii aia de hoti o meritat tot ceo primit.Asa actiune numa in filme mai vezi.Respect pt mama Rusia ;D
  6. Colegule eu luna asta am luat si C si E.Trebuie sa fii atent la drum si la indicatoare si sa vada examinatoru ka iti fug ochii in oglinzii,virajele le abordezi cat de larg si nu o sa ai probleme.Semnalizezi orice depasire,schimbare a directiei de mers si sa ai grija unde te pune sa opresti daca este statie sau vreun indicator iti interzice oprirea te adresezi sii ii spui ca nu iti permite indicatorul sau nu ai voie sa opresti intr o statie...pe mine la E credca ma m suit la volan miam reglat toate cele necesare volan,scaun,oglinzii,centura si am pornit dupa vreo maxim 500 de m mi a spus sa opresc intr o alveola si o zis Admis! urmatorul pe 7 elevi neo facut in nici o ora.
  7. In america am observat ca ei se plang inca de preturii la combustibil...ce sa zicem noi atuncea?
  8. Dada dar numa cateva orase vor fii interzise dar si masiniile cu care se fak distrubutie pe la magazine...oficii postale si etc vor fii toate pe benzina?
  9. Jur nu stiu pe cine sa mai intreb,am vorbit cu instructori,soferi,profesorul care mi a predat legislatie toti imi spuneau ce scrie in carte.Apoi decat sa fak vreo magarie sa ma opreasca la un control si sa imi deie vreo amenda care banuiesc ca nu este mica deloc...mai bine stau pe fundu meu si o iau incetisor.Dar un singur lucru inka nam auzit concret sau sa aud de la o persoana ca a fost amendata pt aceasta cauza...deci nu mai stiu sunt complet derutat.Bafta!
  10. Ma scuzati ca intervin si eu,am 18 ani,inafara de atestat profesional si card de tahograf am categoriile necesare.Eu nu inteleg unde va grabitii voi sa va suitii direct pe camion si transport international?Si mie mi ar place sa lucrez pe un camion ,,mare" dar eu dece am rabdare...?Si ce daca lucrez pe o dubita sau o septica principalul este ca lucrez,si daca este masina de gunoi,nui rusine sa lucrezi,treaba asta cu soferia nu trebuie grabita esentialul acestei meserii este sa ai rabdare,totul la timpul lor.Daca sari calul te grabesti atuncea se intampla prostii.Recent am obtinut categoriile si am citit ordonata de urgenta si Regulamentul si scrie clar la pana cand implinesti varsta de 21 de ani nu ai voie sa conduci camion,sau ansamblu de vechicule care sa depaseasca 7,5 t,asta este crudul adevar dar trebuie sa il acceptam.Faptul ca sunt unii patroni care trec cu vederea si cauta forta de munca pt bani putinii este altceva,si daca intampina ti niste controlori in trafic care nu prea au habar sau asteapta sa le treaca programu sa mearga acasa este iarasi altceva.Daca jignit cumva cu aceasta postare sa imi spuneti.Sanatate!
  11. Va multumesc:) apoi la A si la B a fost o nimica toata cand am dat ,cu motocicleta am facut poligonul nici macar nu ma cronometrat politistu ,fuma si vorbea la telefon...si cu masina mica ma purtat cam 10 minute ,o parcare laterala si atata .acuma na...emotii tot o sa am,ca astapt asata de o viata . numa depinde mai nou si de politist,in ce toane il prinzi;
  12. Buna celor care viziteaza subiectu,in data de 7 septembrie am planificat traseul pt categoria C si asa vrea niste sfaturi in legatura cu examenu si posibile manevre sau intrebari ce imi poate puna Politistul?Va Multumesc anticipat.
  13. Este meserias rau Ken Block lam urmarit de multe ori pe youtube.Dar stau sa ma gandesc oare ce ar fi daca lam pune la volanu unui camion ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.