Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

coolbear

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Iasi

coolbear's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Cred ca am fost inteles gresit in mesajul meu de angajare ... Tot ce am scris acolo ma reprezinta atat ma duce pe mine capu sa fac la un interviu, la o firma daca voi fi selectat.Am vazut un post a unui coleg ca este in stare sa si plateasca pe cineva numai sa il invete sa faca o cuplare, si nu gaseste.Si as fi vrut sa am mai mult sprijin din partea colegilor.
  2. Mario deci eu am fost la prieteni din bloc care presteaza aceasta meserie si nu imi pare rau ca am avut foarte multe de invatat in toata ceasta perioada... Ma duc la o firma si cer sa ma angajeze si ma intreaba angajatorul ce stiu sa fac si eu nu stiu sa fac o cuplare sau sa fac o decopertare stau si ma uit la prelata ca nu stiu de unde se da drumu e mai bine.. si acum majoritatea firmelor te pune la proba daca nu ai avut de unde sa le inveti cum te prezinti acolo sa ma rog de ei sa ma ia sa le muncesc pt 200 de euro ca sa ma tine 2 luni la munca si dupa sa imi zica da nu esti bun ca lor le convine sa faca asta sa tina numai incepatori si sa le dea cate 200 euro .. una e cand ma duc la o firma si ii arat ca stiu sa fac ceva si alta e sa ma rog de ei sa ma primeasca sa ma initieze ei ...
  3. Multumesc .. dar uite ca sunt multi dintre colegi care nu au avut aceasta sansa de a sta aceste 5 saptamani sa puna el mana pe volan sa faca o parcare o cuplare.... sa simta el volanu sa vada cum se vireaza,si in tot acest timp am mai si condus.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sigur sunt incepatori daca il pui fata in fata cu o prelata nu stiu de unde si cum se desface... si in tot aceasta perioada am invatat si inca sunt de invatat foarte multe.Eu nu stiam cum arata un CMR pana nu am plecat 5 saptamani pe banii mei si am stat cu 2 colegi care m-au ajutat foarte mult.Multi vor sa aibe aceasta sansa dar nu prea te ia nimeni.
  4. Sofer nefumator 29 ani B,C,D,E card tahograf digital,certificat profesional transport marfa,ADR cisterne+colete.Am 3 saptamani pe cap tractor + semiremorca si 2 saptamani pe tandem practica facuta in Belgia,Franta,Germania si Olanda.In toata aceasta perioada am codus,am lucrat cu transics-ul ,am completat CMR-uri cu nr de referinta,nu stiu prea bine engleza doar cat sa imi indeplinesc sarcinile m-am descurcat singur sa comunic cu personalul firmelor pentru procedura de descarcare sau incarcarea marfurilor nr rampa.Am facut decopertari asigurarea marfii cu chingi si presuri de cauciuc.Am descarcat si incarcat cu transpalet electric zis (Liza).Am facut curse pentru TNT expres Belgia-Franta cu vagon duba cu sigiliu tura de noapte.Am facut conectari si deconectari, am bagat la rampa.Am condus DAF XF 410 automata si SCANIA mai veche manuala. Contact: 0040755227588 Email:lupubogdan99@yahoo.com
  5. Chiar nu pot sa inteleg unii colegi,daca esti interesat de ce nu trimiti cv ? ca acolo va gasi si numarul tau de telefon .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.