Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Gabi-Iasi

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Gabi-Iasi

  • Dată Naștere 10/08/1985

Profile Information

  • Locatia:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Gabi-Iasi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Nu prea ma bag eu cu postarile, dar vreau sa iti spun un lucru. Nu trebuie sa te rogi de nimeni. Nu sa nascut nimeni invatat si asta iti ofera avantajul de a te scuza la inceput. Toate lucrurile se invata. Odata ce un angajator are nevoie de un incepator el se asteapta ca tu sa nu stii sa faci nimic. Nu stiu daca e bine sau nu ... dar el ar dori mai degraba sa te modeleze dupa cum doreste el . Poate tu in initierea ta ai avut parte de un invatacel mai putin corect in a respecta regulile sau pasii care trebuiesc de urmat intro astfel de meserie si angajatorul stie ca unul invatat , e mai greu sa il modelezi.Cred-ca ,fiind incepator e mai important sa fii ambitios ,serios si loial primei firme care te angajeaza si te si plateste decent pentru munca depusa. Eu asta cred ca se asteapta sa primeasca un angajator de la un angajat. De condus poate conduce oricine ,de tras o prelata si de scris un cmr la fel ...trebuie doar vointa si sa ai capul pe umeri ! Este strict parere mea. Iti urez mult succes !
  2. Sambata 06.09.2014 plec din Iasi spre P.Neamt pentru teste ! Cine mai merge ma poate contacta la 0741483459 ! multumiri anticipat !
  3. Buna ! Am promovat atestatele marfa, adr colete/cisterna si agabaritic teoretic. Mia ramas doar cel practic, care ii programat peste 3 saptamani. Vreau sa stiu daca in acest interval pot a elibera unele atestate si cardul tahograf ? Si daca da, care sunt pasii, documentele si timpii de asteptare ptr eliberarea lor ? Multumesc anticipat !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.