Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

b.ionel

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

b.ionel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut , Camionul se poate deplasa in interiorul unei parcari pe o distanta de 10-15 m fara cartela ?? va rog raspunsuri la subiect si in baza legi ,.
  2. Salutare colegi ,, ai ca am inceput sa facem scintei , eu unul mas băga la un foc cu artificii, adica sa fim un pic mai convigatori , dar la cite stiu vom ramine cu scânteile, , si imi pare rău sa spun lucru ăsta, dar poate se va ridica un nou Avram iancu s-au Tudor Vladimerscu modern sa ne ajute sa esim din mizeria prin care trece soferi profesionisti ,,,,succes, , si cum au spus si colegi bazele unui sindicat puternic ne va ajuta f mult ,
  3. b.ionel

    IFPTR Raspunde

    Da -ti raspunsuri corecte , si in baza legi ,, nu mai trancaniti atita ca nu sinteti la o bere , alti soferi pot interpreta gresit ,ok si colegul a intrebat simplu , este corect sa ei pauza (15 min) in primele 5 min de la inceperea programului de lucru, Da s -au Nu.
  4. Toti vorbim ,,,, nu credeti ca este si momentul sa trecem la fapte,,,
  5. REVOLUȚIE FRAȚILOR, ,,, cit mai indurati ,, sa fiti sclava izaura ,,, pina acu aveam un program de aproximativ 12 ore , au spus ca este putin si au marit la 15 ore , si eu le am spus la fel ,, sa -L faca nevastasa , pa
  6. Salut,eu nu sint de acord cu...trebuie sa merg ptr firma ?trebuie sa sa fac camionul avion cu reactie ,ca nu me-a ajungeau timpi de condus ?? Trebuie sa merg in cursa indiferent ce risc ca nu am bani de rate ,,etc ,,!!!!!!eu in fiecare zi vad camioane ,cu rotile in sus ,familii distruse copii fara parinti ,,lucru accesta a luat amploare este un fenomen ,,,ptr ca unii dintre noi accepta conditi de lucru mizere ,am colegi care trebuie sa conduca 700 km in program de 9 ore ,si nimeni nu spune nimic ,toata lumea multumita , patronatul ok ,femeia acasa ok ca este de capul ei ,copii ca au bani de la tati stau prin cluburii ,si sofer fraerul baga ca ursul primavara cind ese din hibernare , eu zic ca trebuie sa avem si noi un cuvint de spus ,in 90 erai sofer erai smecher acum imi este rusine sa spun ce sint unii dintre noi ,,poate unii imi va da dreptate ,poate alti imi va sari in cap ,este alegerea voastra ,eu stiu sa ma descurc ,dar cind vad ce este in jurul meu ,ma intreb cit si pina cind ar sa se stringa cureaua ,,,,ce za zic pina careva dintre noi va lua taurul de coarne ,,va doresc drumuri fara evenimente ptr ca cineva drg va iubeste acasa .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.