Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

R_driver_F

Members
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de R_driver_F

  1. Nu imi dau identitatea nici la politie. Nu cred ca cineva poate sa fie obligat sa isi de-a itentitatea reala pe un forum sau altundeva pe internet, Nu cred ca daca esti Reddriver [de exemplu] din Breaza de 24 ani afecta cumva imaginea ta sau datele tale personale,era un respect fata de colegii acestui forum,si asta dorea sa spuna colegul maramu',cred eu
  2. SUNT NEBUN SAU SUNTETI VOI. oameni buni era o parere nu caut sofer vroiam, sa spun ca e foarte greu daca ai o firma mica, si ca sunt buni si rai in ambele tabere.ulDaca sunt patron imi respect si imi platesc sofer iar la sofer nu ii pasa de afacerea mea nici mie nu imi pasa de stomacul lui. Iar daca esti sofer si iti faci treaba cu profesionalism iar firma te fura vinde tot ce poti si pleaca acasa. Eu nu stiu daca in viitor o sa fiu angajat sau angajator. Acum doar incerc tot ce se poate incerca deci nu ma considerati patron intrat pe forumul soferilor dupa cum am spus o sa raman fara bani de motorina si trebuie sa ma angajez pe tir la o firma mare si daca o sa fie corecti o sa fiu si eu daca nu o sa le duc tiru la fier vechi.
  3. Am fost pe rand si simultan in ambele tabere si nu pot acuza un sofer care fura de la Dumagas Waberers sa alti hoti de genul asta.Pe de alta parte daca eu am doua camioane si te angajez si iti dau 2000 de lei pt ca atata am atata pot si tu esti de acord. nu iti dau consum, nu iti tai bani ca ai spartr un stop at trebuii sa nu ma furi ca si cand ai avea 2000 de euro. Eu am doua camioane unul de 7,5 si unul de 12 tone primesc banii pe curse si la 75 de zile iti inchipui ce inseamna asta. iti spun eu inseamna ca imi caut de lucru din nou pe tir cum am facut si anul trecut sa pot sa tin firma pe linia de plutire. Nu e placut asta credema. Daca tu ai mintea ingusta nu ma acuza ca trec dintr-o tabara in alta. in realitate nu ar trebuii sa existe tabere cinne e ho trebuie sa plateasca indiferent ca e sofer sau patron. nu iti va face nimeni dreptate. tu va trebuii sa itii faci.
  4. Acum fac parte intr-un fel din randul patronilor daca pot spune asa dar sa ajuns la generalizari, asa cum generaliza Badea Gheorghe despre soferi, lafel soferii generalizeaza despre firme. Eu am lucrat la Dumagas am plecat din firma si m-am intors dupa vreo 10 000 de km cu 500 de litrii de motorina lipsa( si stiu si sa conduc nu am vandut nici un litru si stiu si sa calculez) si cu ceva AD Blue lipsa.De la un sofer care are cateva experiente de genul asta poti sa mai ai pretentia sa repecte o firma, un patron sau un camion? va raspund eu nu poti. Acum regret foarte mult ca nu am vandut la Dumagas si jumate de camion nu numai motorina sa aiba ce sa imi impute.
  5. Daca Sava(Basescu mai nou) iti pune arma in cap asta nu inseamna ca esti si vinovat. Asa e si in soferie. Eu nu ma pot lauda cu o mare experienta dar sa intamplat de cateva ori sa nu mai pot conduce pt ca depaseam 90 de ore in 2 saptamani.Nu conteaza legile daca respecti doar legea cu strictete nu inseamna ca esti un sofer bun, drebuie sa faci o oarecare balanta, pentru calegea e interpretabila si NU E FACUTA PENTRU A NE PROTEJA PE NOI, e facuta exclusiv pentru bani.Un sofer care conduce 20 de ore pe zii e intradevar un pericol. Dar e mult mai periculos unul care merge 8 ore pe zi decat unul la care din 28 de diagrame 26 sunt corecte iar pe doua programul de lucru e depasit cu o ora sau doua si il amendezi 5000 de lei. Un profesionist nu trebuie sa vorbeasca despre legi.Si inca ceva reusim sa sa ii criticam pe angajatori ca nu prea platesc. Va doresc sa detineti o firma cu 4-5 camioane pe intern sa lucrezi legal sa nu ai relatii si cunostinte pe la casele de expeditii sa vedeti cat e de frumos.
  6. recunosc nu l-am citit. Dar daca imi fac cont (pentru ca am nevoie de anumite informatii) pe 100 de form-uri trebuie sa le citesc la toate regulamentul??? Parerea mea e ca suna un pic comunist dar nu vreau sa mai vb despre asta si nu mai comentez nimic. Eu nu am scris cu majuscule dar nu ma deranjeaza daca cineva scrie si de aceea am pus intrebarea. Multe salutari la toata lumea
  7. Pentru cultura mea generala, dc nu e voie cu majuscule??
  8. Citind postarile imi aduc aminte de un mare raper Roman care spune- Avem ceata pe ochi si mintea goala.
  9. Cum ai reusit sa fii supravegheat din 3 postari???
  10. Nu prea are legatura limita de viteza cu plata la km. Daca lucrezi la o firma buna si ai dispecer bun poti sa faci multi km si daca mergi cu 75 la ora, probleme e ca nu prea imi convine sa imi petrec tot timpul in camion si prefer sa merg cu 90 chiar si 120 la vale mai risc si depasiri pe ungaria, am riscat si pe Austria si m-au inhatat civilii si o sa mai risc si alteori pt ca asta e viata noastra cel putinn a mea. eu personal ii urasc pe cei care merg cu 80 dar de aici pana la aruncat oua e o distanta mare.Cum spunea si un coleg mai devreme el merge legal eu merg cu 200 dar pe raspunderea mea. O firma buna plateste la zii nu la km.
  11. stiu colegu, am glumit. dar daca nu ai toate astea crede-ma ca e mult mai rau
  12. daca ai provizii de apa si macare, internet, motorina si esti platit la zii e misto sa ramai inzapezit
  13. Nu am avut suficienti nervi pentru a citii toate postarile de la acest subiect dar nu e placut nici cand mergi in spatele altuia cu 80 la ora orcare ar fii legea lor stupida, si e neplacut si sa primesti un ou in parpriz. Dar sa o lu-am de la capat. Un coleg mergea cu 96 km pe ora credeam ca e camion dar apoi am inteles ca era sprinter.Un alt nene grabit cu un camion nu il depasea de frica politiei probabil dar sa mearga cu magnet sau stiu eu cu ce nu ii era frica. Si cu viteza mare sa nu bata la ochi cand a intrat intr-un final in depasire a aruncat un ou care a explodat pe parbrizul sprinterului. Sa presupunem ca era vb de un camion cu volan pe stanga. deci de la volan sa arunci un ou pe geamul din dreapta si sa nimereasca parbrizul e foarte greu. bravoooo. Glumeam nu e nici un bravo in toata povestea asta desii daca privesti de la distanta e comica, insa pentru mine nu este foarte credibila si dace merge la poilitie la Szeged, Romania, ARR,DNA, SRI sauCIA nu pre poate demonstra nimic inpotriva celui care a aruncat oul daca nu are proba video. daca gaseste masina in europa in parcare si il ia pe sofer la bataie e posibil ca pe acea masina sa fie alt sofer.Daca e o poveste reala a trecut daca eram eu probabil ii rupeam capul atunci pe loc mergeam un milion de km dupa el pana se oprea, daca intretimp nu ma calmam. se zice ca RAZBUNAREA E ARMA PROSTULUI povestea reala sau nu sa terminat si terminata ar trebuii sa fie pt totdeauna. Bafta si sa nu intalniti cretini cu oua la ei, si nici dinaia care va incurca.
  14. acel cineva e un magar idiot sa nu mai vorbeasca ce nu stie. poti sa conduci si de 1000 de tone atata timp cat nu ai remorca ma scuzati pt violenta verbala sunt foarte nervos
  15. Stiu cazuri asemanatoare la persoane de 40 -50 de ani nu e vorba de varsta e vorba de cata minte are fiecare si de frustrare am mai spus-o ei vor sa arate ca is smecheri si problema e ca nu prea le iese.Ai oarecare dreptate dar un titlu gen -Tinerii spaima soselelor- nu isi are locul si rostul.. e vina mea ca sunt tanar si altii de varsta mea mor in accidente?? Ar trebuii sa imi cer scuze pt asta??
  16. "'OK Haide sa ii omoram pe TOTI.'"
  17. generalizarea este generata de frustrare. si din acelasi motiv merg si unii tineri tare, din care scriem UNII din noi aberatii pe aici, FRUSTRAREA. Ce ar fi daca am vedea mai larg si nu am judeca pe fiecare dupa varsta, sex sau stiu eu din ce alte motive.
  18. eu tin sa cred ca sunt un bun sofer dar nu am mers mai mult de 115 si asta de vale si pe distanta scurta.
  19. Ai foarte mare dreptate colegu. Am si eu magnet si uneori il mai pun. Dar il pun doar in interesul meu. Sa ajung mai repde acasa sau stiu eu. Daca sunt prins eu raspund nu firma si de aceea nu imi pasa chiar deloc daca ajung sau nu la descarcare nu voi pune magnetul in interesul altora.
  20. condus-2 ore pauza -1 ora condus -50 min pauza -30 min condus 1.30 min apoi am schimbat cartelele si a intrat soferul doi. Ce credeti este vreo problema?
  21. Ma baieti. Toti cei care vreti sa va angajati ca soferi si nu gasiti loc mergeti la dumagas si spunetile ca aveti experienta dar nu foarte multa. Atunci ei va vor pune sa dati un examen scris(relativ usor ceva din geografie si ceva gen examen de atestat) si daca sunteti admisi veti da o proba practica nici asta nu e foarte grea. apoi va va spune ca sunteti acceptat doar ca sofer doi. asta pt ca au un contract de curse rapide romania germania si au nevoie de soferi in doi.Salariul o sa il luati in data de 12 750 de lei parca, iar banii pe curse sunt foarte putini pt inceput(undeva la 50 de euro cursa tur-retur)dar nu vei vedea 3 curse pe saptamana. dupa vreo 2-3 luni vei primi camionul tau cu care nu vei castiga mai mult de 600- 700 de euro din care iti mai trag ei cate ceva taxe sa nu sughiti de la prea multi bani.Poate fii mai bine sau mai rau de cum am zis eu. depinde de coordonator. BAFTA. NIMENI nu se va inbogatii la firma asta. Profitati si faceti experienta.
  22. nu te leaga cu nimic. mergi la craiova si le spui ca ai mai condus. dai un test teoretic, apoi unul practic apoi iti spune daca esti admis sau respins. numa sunt banii destul de putini. in o singura zi am fost angajat si m-a pus al doilea sofer cu promisiunea ca in mai putin de o luna imi da camion. sa vedem daca se tin de cuvand.
  23. am vorbit la telefon la dumagas si au zis ca 90% is angajat. care credeti ca nu aveti incotro incercati eu nu mai astept dupa promisiuni. bafta
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.