Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

geo0deck

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

geo0deck a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 13 2019

geo0deck a avut cel mai apreciat conținut!

Despre geo0deck

  • Dată Naștere 02/01/1979

Vizitatori Recenți Profil

476 citiri profil

geo0deck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Deschizator de conversație Rare
  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

1

Reputație Comunitate

  1. Am căutat informații referitoare la firma Jantschitsh Spedition Gmbh din Meppen Germania. Am găsit următoarele informații, despre această firmă, care consider că sunt folositoare să știi unde te angajezi. -Sistemul bine 2/2 era până în decembrie. -Din 2024 Sistem 6/1 sau 8/2. -Plata diferențiată 1400 - 1600 brut și diurna 45 de a doua zi de când ajungi la muncă. -Se schimbă condițiile de la o lună la alta, nu te poți baza pe cuvântul lor. -Daca ai probleme cu, lumini, scurgeri de ulei hidraulic sau altele și ești oprit, nu trebuie să plătești amenda, pentru că nu decontează înapoi, deși îți promit asta. -Au un singur card ids pentru alimentare și dacă nu mai merge, plătești din banii personali, cu promisiunea să înapoiaze banii curând. -Orice taxă, trebuie să plătească șoferul. -Se lucrează pe walking-floor unde remorcile au câteva secole, se blochează peretele la descărcare, dar îți dau ei lopată, târnăcop și matură. -Se încarcă uneori și supratonaj 26,5-29 tone +tara de 17 pe trailer cu 5 axe. -Concediul este de la 0 - 6 zile anual. -Sunt luați în vizor și le sunt sechestrate camioane pentru probleme tehnice la remorci și încărcătură cu supratonaj. Se plătește pentru orice inconvenient are firma, daune la încărcare - descărcare marfă, sau incidente în trafic. -Incărcături normale, gunoi menajer cu de toate (șoareci, viermi și zeamă ce se scurge din remorcă ). -Nu plătesc amenzi. -Contractul îl primești în limba Germană și îl traduce o doamnă colaboratoare a lor care știe română, se numește Krimninga Geanina și ea traduce selectiv contractul de muncă. Cred că merită să încercați pe pielea voastră dacă vreți neapărat, am pus aici informații, că să nu mergeți la pomul lăudat! Cam asta ar fi firma Jantschitsh Spedition Gmbh din Meppen Germania!
  2. ''''Intamplator stiu destul de bine cum stau lucrurile la Koeltrans '''eliminat restul citatului,se observa deasupra Să fim serioși, faptul că se cere mersul fără card, că așa fac unii profi, nu înseamnă că o faceam toți dar încearcă zicând uite unii pot face și dacă e ceva plătim noi. Nu am fost de acord și nu voi fi. Tu rămâi acolo și așteaptă să ai parte de un accident fără card apoi îți vei aminti toată viața. Ești unul din cei ce periezi șefii , să-ți fie mai bine treaba ta ! Succes. Poți să te superi . Parerea ta nu mă încălzește.
  3. Îmi pare rău că s-a ajuns la această formă de protest! Cred că s-a văzut că toți sau majoritatea ,sunt nemulțumiți de tăierea diurnei în zilele de plecare sau venire și de mărirea recenta doar la Vida XL ! Dar nu trebuie să blocăm activitatea firmei sau să ne dăm toți demisiile. Trebuie văzut faptul, că se cere din ce in ce mai mult profesionalism dar pe mai puțini bani. Volumul de muncă este mărit ,față de cum era la începutul lui 2016. S-a mai mărit nimic de zis, de la 1500 dar au apărut și cerințe mult mai mari ! Apoi pe neanunțate au tăiat 50% din zilele care plecăm sau venim, în condițiile care sunt colegi ,care pleacă de acasă dimineață devreme. Apoi această mărire concomitentă ,a stârnit controverse în rândul tuturor și explic faptul că sunt unii ,care au probleme de sănătate și nu mai pot pune paletii în lăzi sau descărca încarcă la -20° pe deoparte și ceilalți că nu mai merită ,dacă a meritat vreodată, la frig acești bani ,dacă citez din opiniile lor. Îmi pare rău ,pentru colegii plecați în aceste condiții. Dar a fost alegerea lor, la stresul acumulat. Cu stimă! Drumuri bune fără incidente?
  4. Bring in 2 cuvinte realiste ar fi ....au masini bune nu treci peste program ai multe incarcari salariul e 55 euro la zi calendaristica au microbuz de plecare din Bucuresti si retur doar ca se plateste 100 din salariu care se si impoziteaza in Slovacia. Nu se lucreaza in echipaj.... Drumuri bune...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.