Jump to content

geo0deck

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

geo0deck last won the day on June 13

geo0deck had the most liked content!

About geo0deck

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 02/01/1979
 1. ''''Intamplator stiu destul de bine cum stau lucrurile la Koeltrans '''eliminat restul citatului,se observa deasupra Să fim serioși, faptul că se cere mersul fără card, că așa fac unii profi, nu înseamnă că o faceam toți dar încearcă zicând uite unii pot face și dacă e ceva plătim noi. Nu am fost de acord și nu voi fi. Tu rămâi acolo și așteaptă să ai parte de un accident fără card apoi îți vei aminti toată viața. Ești unul din cei ce periezi șefii , să-ți fie mai bine treaba ta ! Succes. Poți să te superi . Parerea ta nu mă încălzește.
 2. Îmi pare rău că s-a ajuns la această formă de protest! Cred că s-a văzut că toți sau majoritatea ,sunt nemulțumiți de tăierea diurnei în zilele de plecare sau venire și de mărirea recenta doar la Vida XL ! Dar nu trebuie să blocăm activitatea firmei sau să ne dăm toți demisiile. Trebuie văzut faptul, că se cere din ce in ce mai mult profesionalism dar pe mai puțini bani. Volumul de muncă este mărit ,față de cum era la începutul lui 2016. S-a mai mărit nimic de zis, de la 1500 dar au apărut și cerințe mult mai mari ! Apoi pe neanunțate au tăiat 50% din zilele care plecăm sau venim, în condițiile care sunt colegi ,care pleacă de acasă dimineață devreme. Apoi această mărire concomitentă ,a stârnit controverse în rândul tuturor și explic faptul că sunt unii ,care au probleme de sănătate și nu mai pot pune paletii în lăzi sau descărca încarcă la -20° pe deoparte și ceilalți că nu mai merită ,dacă a meritat vreodată, la frig acești bani ,dacă citez din opiniile lor. Îmi pare rău ,pentru colegii plecați în aceste condiții. Dar a fost alegerea lor, la stresul acumulat. Cu stimă! Drumuri bune fără incidente?
 3. Bring in 2 cuvinte realiste ar fi ....au masini bune nu treci peste program ai multe incarcari salariul e 55 euro la zi calendaristica au microbuz de plecare din Bucuresti si retur doar ca se plateste 100 din salariu care se si impoziteaza in Slovacia. Nu se lucreaza in echipaj.... Drumuri bune...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.