Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Horatiu Parintele

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Horatiu Parintele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Multumesc si tie yo5peb!Avem deja un produs similar pentru Romanii cu autovehicule,merfge ft bine.Ideea mea este sa fac un card cu parteneriate reale in comunitate,iar cand colegul nostru ramane in pana sau are nevoie sa vina un atelier mobil,sau o platforma,sau sa-i decontam firmei deplasarea unui mecanic acolo,sau scoaterea camionului de pe autostrada cu 3 zile de parking,timp suficient pt remediere.Totul inclus intr-un tarif anual platibil in rate. Vroiam doar sa vad cati soferi chiar au nevoie de ajutor si cati "s-ar descurca pe genunchi,imbracati in vesta".O sa-l facem oricum,si am sa va anunt.Eu zic ca e altceva decat ceea ce au deja DKV,shell sau UTA.
  2. Mersi mult!Vreau in continuare parerea oamenilor care muncesc,care s la volan si au REAL nevoie de servicii,mai apoi odata produsul conturat pe nevoile REALE ale soferilor,voi vb cu proprietarii parcurilor auto.Soferii care ma cunosc pot spune despre mine ca sunt un om orientat catre oameni si mai putin catre business de dragul banului.
  3. Dragii mei,as vrea sa fac un card de asistenta rutiera pentru Romani,cu servicii PE BUNE,pe comunitate,la preturi corecte,cu call center NON STOP in limba romana,adica tot ceea ce promit toti,doar ca fac mai greu,sau ft scump.Astept PROPUNERILE VOASTRE,as dori sa fie un card PENTRU VOI!Fara garantii ascunse,fara scrisuri mici,fara tarife nesimtite!VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU PROPUNERI!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.