Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Syca

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Syca

  1. Sunt soferi care au daramat poarta si tot i-a angajat clar nu mai aveau nevoie, conditiile oricum sunt de toata jena bataie de joc masini vechi care se strica mereu etc locurile unde se face pauza sunt jalnice trateaza soferii ca pe niste animale. Baia este de la depozitu lor de la Gildehaus unde se doarme incontainer, cele cu masini de la service in Olanda s'Gravendel si cel mai frumos depozit din Jacobsdorf dar si acolo sunt conditii vitrege, apartamente inchiriate unde se face pauza cate 20 de soferi pe ap in paturi de armata suprapuse jegoase si care put de vomiti. imi pare rau ca nu am facut mai multe poze.
  2. Colegule precizeaza si conditiile "minunate" in care se lucreaza sa stie oamenii la ce sa se astepte cand ajung acolo
  3. Salutare colegii! Daca mai e cineva interesat de Alblas am lucrat la ei o luna ca doar atat am rezistat, conditiile sunt infecte, de la plecarea din Brasov, transport, cazare in Germania fie la depozitele lor fie la apartamente inchiriate unde stau in jur de 20 de soferi in ap de 2 camere, masinile sunt imprumutate de la muzeu in care bate vantu, directie varza sirocouri nefunctionale te bagi pe sub ele sa le pornesti sau ramai cand nu te astepti pe autostrada. Se merge partial si pe nationale ca au containerele mai lungi si sunt unele confiscate si se ocoleste bucata de autostrada, pe germania daca ai noroc si dispeceru s-a trezit cu fata la perete te baga pe tot felu de nationale nu pupi deloc autostrada, masinile se postesc de la un sofer la altu ca merg NON-STOP iar pauza de 9 ore ofaci la apartament dar numai pauza nu e ca tre sa stai la coada la bucatarie la baie si cand sa adormi unu pleaca altu vine. Paturi supraetajate de armata cu saltele patate si care put in ultimu hal, lasi mancarea in frigider si cand vii din cursa poate mai ai noroc sa gasesti ceva si multe altele.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.