Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ronney

Members
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ronney

  1. Salutare, acum 2 luni cautai de munca pentru ca i-ti lua banca camionul, acum oferi de munca:-? hai sa spunem ca ar fi ok. Contractul se va semna cu firma pentru care faci tu intermedierea? Daca da astept si un pm cu numele firmei si un model de contract sa vad alb pe negru ce scrie. O zi buna!
  2. Salutare tuturor, rog frumos pe cei ce au experienta pe siloz sa i-mi explice si mie cam care sunt pro/cotra in acest tip de transport. Care este consumul compresorului in timpul unei descarcari? Care este durata medie de incarcare/descarcare. Orice alte informatii despre acest tip de transport mi-ar fi de folos. Va multumesc anticipat si va doresc drumuri bune!
  3. Salutare tuturor, intradevar pe regim aircargo un dezavantaj mare este ca se lucreaza noaptea, acum depinde si la ce firma lucrezi, mai sunt firme care ofera apartamente soferilor dar tot noapte ramane:), in schimb parerea mea este ca inveti soferie si pe aircargo. Inveti sa tragi foarte bine la rampa, sa schimbi remorci pentru ca de obicei se cam schimba remorci la aircargo. Am vazut de mai multe ori soferi care stau 10+ minute sa bage la rampa si sa schimbe remorca. La aircargo aceasta devine obisnuinta. Alt dezavantaj ai fi faptul ca te invarti prin aceleasi locuri, aceleasi aeroporturi sau firme, nu apar schimbari mari in peisaj ca la cursa tarile nordice-sudul europei, romania-spania s.a.s.m.d Oricum soferie inveti un pic de peste tot, fiecare tip de transport ne invata soferie intr-un anumit fel al sau. parerea mea ca cine are oferta sa incerce, salariile sunt sau ar trebui cel putins a fie mai maricele decat la alte tipuri de transport dar cu siguranta nu cele mai mari.
  4. pai nu am rezolvat nimic pt ca nu am sunat! nu sun pana nu stiu ceva informatii concrete...salar...cat se sta plecat...si alte conditii generale:)
  5. Salutare tuturor! Am cautat si pe net ceva informatii despre aceasta firma. Cam asta este ce am gasit : Thorsvej 19 6330 Padborg Denmark Tel:+45 74 30 74 30 Fax:+45 74 30 74 00 Rog pe cineva sa imi confirme daca aceste date sunt corecte si daca se gaseste cineva care a lucrat/lucreaza la ei ceva mai multe informatii ( nu am sunat pentru ca este weekend momentan! ) luni voi suna la acele numere de telefon si voi reveni cu informatii! Un weekend placut tuturor!
  6. tot ce stiu despre aceasta firma este ca am vorbit cu un coleg si s-a plans de faptul ca au consum normat la aprox. 28%! Nu stiu cat este de adevarat sau nu! Sper sa fie de ajutor!
  7. Salutare daca vorbesti de firma Galiker au si un garaj la liege, ai precis Milmort din ce stiu eu ( 2 colegi au vrut sa se mute la ei) nu prea ar fi interesati de soferi romani momentan! dar sfatuiesc pe oricine sa isi incerce norocul. Este o firma mare, camioane numai volvo noute! Au friguri, transport masini, prelate. Salarii din ce stiu pe la 1900-2000 depinde. La garajul din Liege sunt numai slovaci si belgieni contracte de slovacia,belgia, luxembourg! site-ul companiei http://www.galliker.com/adressen/ O zi buna tuturor!
  8. salutare! jefu din poza ta observ ca lucrezi la van dievel be.Imi poti spune daca firma este serioasa?Multumesc! Drumuri bune tuturor!
  9. Salutare! despre bani/program de munca ( respectare norme aetr si pauze acasa) poate oferi cineva detalii? va multumesc anticipat! drumuri bune tuturor!
  10. Salutare tuturor! Lucrez in belgia ca sofer, aseara la sfarsitul unei curse am scos din aparat cardul ( avem baza unde dormim pentru ca lucram mai multi soferi pe aceleasi camioane) iar astazi dupaamiaza cand sa plec in cursa surpriza! aparatul respinge cardul tahograf! Nu reusesc sa il fac sa il retina , codul de eroare ce apare este 50. Am incercat sa il curat am incercat de toate. Problema este ca sunt sanse sa imi pierd locul de munca in timp ce astept cele 15 zile lucratoare sa imi elibereze minunatul ARR un alt card tahograf, seful este dispus sa ma astepte sa plec urgent in romania si sa depun pentru un alt card tahograf si sa revin pana la sfarsitul saptamanii. Ce pot face? Care sunt riscurile daca merg fara card ? ( mai exact cat este amenda?) sau exista o solutie legala pentru a merge pana la eliberarea cardului fara card? O alta intrebare ar fi de ce nu imi functioneaza cardul? cu 12 ore in urma a functionat perfect iar acum nu mai functioneaza, nu l-am tinunt langa carduri bancare, laptop, calculator, televizor, sau alte chestii ce l-ar fi putut demagnetiza ( deci einexclud aproape 99% varianta demagnetizarii). Va rog sfatuiti-ma urgent!( stiu ca vine weekendul si multi colegi vor fi prin zona:) ) VA MULTUMESC ANTICIPAT!! DRUMURI BUNE TUTUROR!
  11. Nu este nimeni care lucreaza la RO-A-TIr sa ne spuna cam cati bani ajunge sa ia efectiv in mana pe o luna de munca ( in medie ma refer).
  12. Salutare! Imi poate spune cineva ce fel de teste se dau la wabberers? Am sunat ieri la ei..si mi-au spus sa revin saptamana viitoare si sa ma programez pentru un test teoretic, un interviu, si proba practica, la proba practica imi cam dau seama ce poate fi... dat cu spatele, agatat-dezgatat remorca.... dar la testul teoretic?
  13. Am sunat eu astazi..in principiu nu au locuri momentan.. prin aprilie.. experienta minim 1 an...si asa...e cam putin. Au multi soferi care asteapta!
  14. Si totusi cum platesc? la km? diurna? in medie ce bani ajungi sa iei in mana la aceasta firma dupa o luna de munca si evident..se pare...dupa ce ai platit motorina si kilometrii in plus:)? Drumuri bune!
  15. Ronney

    tester auto...

    Cu privire la kilometrii sunt mici sansele ca pe tester sa iti apara ca cei din bord nu sunt tot aceeasi cu cei pe care autoturismul i-a efectuat! Iar testerul in general este folosit de cei de la service doar pentru citirea codurilor de eroare! deci daca in bord nu apare nimic... nu prea v-a aparea mare lucru nici pe diagnoza. Doar sa dai de cineva care chiar iti va face si o citire a parametrilor! Insa chestii de genul compresie motor , sau altele importante nu prea apar pe tester! In vederea aflarii kilometrilor reali, singura solutie este sa te duci la reprezentanta cu seria sasiu a masinii si ei iti vor spune care sunt intrarile de service a masinii. de ex: an 2003 luna a 10a masina a fost adusa la revizie avand 80000 km iar daca masina acum are 110000 km e putin probabil ca acei km sa fie reali:). Adica cel mai sigur sa faci o medie a km anuali care apar in cursul reviziilor autorizate!
  16. red-dog de cat timp lucrezi la kb? In continuare lucrezi tot in echipaj? Ai mai avut experienta inainte de KB? O zi buna tuturor!
  17. Exista lyca mobile in Anglia ( 1 penny/ minut fix si 3 penny parca pe mobil asta in noiembrie 2011), in belgia ( 9 centi pe minut mobil si 6 centi pe fix) , si in frante ( 3 centi fix, 6 mobil) Repet! Sunt tarifele ce erau in noiembrie 2011!!
  18. Colegul Oldtrucker are perfecta dreptate!!! Primesc incepatori...dar in conditii..grele...cel putin:)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.