Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

IoNuTy

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de IoNuTy

  1. Eu am pus dosarul prin februarie si nu m-au sunat, iar dupa Paste am mai trimis o data dosarul si azi m-au sunat. De cand am trimis a doua oara dosarul i-am sunat de 2 ori si ma tot trimiteau la plimbare asa ca am renuntat sa-i mai sun si nu mai aveam nici o speranta ca voi fi sunat, pana astazi. @danchi72: da, toti suntem incepatori. nu cred ca ar vrea cineva cu experienta sa stea cu 600 de euro pe luna.
  2. si eu am fost sunat azi sa ma prezint duminica dimineata la Timisoara. Daca mai e cineva din zona Moldovei care trebuie sa fie duminica acolo sa-mi lase un PM.
  3. nu toti titularii au si incepator. am fost cu un prieten pana in grecia ca sa prind si eu putina experienta si duminica am vazut doua camioane e la hartl prin bulgaria cu un singur sofer. Cat despre chemare eu mi-am cam luat gandul, nu i-am mai sunat de vreo doua saptamani, imi expira si cardul de sanatate intr-o luna si altul nu stiu daca mai fac pt ei ca iar trebuie sa dau bani deoarece nu muncesc cu carte de munca.
  4. @Campers - cat de des i-ai sunat ca sa te cheme? si eu astept de ceva vreme si imi cam pierdusem speranta dar acu daca au chemat si din moldova mai sper sa ma sune si pe mine (22 ani Bacau).
  5. Pojar cati ani ai? Eu stau din februarie si astept dar degeaba.... si ma gandesc ca fac selectie in functie de varsta, multi care au fost chemati aveau peste 25 de ani iar eu am doar 22.
  6. Poate chiar au destule dosare si o perioada nu mai angajeaza. Eu am trimis dosarul de mai bine de doua luni si inca nu m-au chemat, dar inca mai am cateva sperante.
  7. Eu am trimis dosarul din februarie si n-au dat nici un semn. Nu stiu ce criterii de selectie au ei dar cronologic sigur nu le iau. De exemplu colegul Rebound a fost chemat la cateva zile dupa ce a trimis dosarul. Eu unul mi-am cam pierdut sperantele de acum.
  8. referitor la analizele medicale ... dupa toate astea ce hartii v-au dat? eu am facut la o clinica autorizata din Bacau si mi-a dat o foaie in care specifica, ca sunt apt medical. Ca pret au fost tot 150 fisa medicala si 50 psihologicul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.