Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

adubaba

Members
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adubaba

  • Dată Naștere 02/02/1971

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Liverpool

Contact Methods

  • Yahoo
    midascta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adubaba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație Comunitate

  1. Salut frate ! Si salut deasemenea cu respect pe toti cei ce sacrifica parte din timpul lor liber ca sa tina acest forum in functiune ajutand mult  comunitatea soferilor profesionisti , pe cei ce trudesc din greu pentru familiile lor ! 

    1. cico_3504

      cico_3504

      multumim frumos....nenea Adi...^-^

    2. adubaba

      adubaba

      Unde mai  esti frateeeee ?

       

       

    3. cico_3504

      cico_3504

      revin,rezista inca 2 saptaminiii😄

  2. VESTI BUNE ! de la colegii (fosti), se pare ca se indreapta lucrurile pe acolo : - 30 de camioane noi - Magnificul mario .....''retras'' (nu mai are contact direct cu soferii) - reglementata problema salariilor pentru noii veniti ; 1700EU (lei+euro) in primul mandat, 1850 la al doilea, si 2000 dupa primele doua mandate daca ati faci treaba ''onorabil'' - cateva stricaciuni de soferi ''lasati la vatra'' , (sper sa nu fie inlocuiti de alte ...stricaciuni) - contracte bune pentru cativa dintre cei ce chiar au pus suflet acolo !! BRAVOS ! Mi-am gasit locul in alta parte , impreuna cu familia mea, ca altfel as fi fost tentat sa revin la Drija Trans ! Vorbesc serios ! SA AUZIM NUMAI DE BINEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Salutari SINCERE !!
  3. Sunt destui colegule, numai ca oamenii nu cred ca au timp de... reclamatii si plangeri ! Este pacat ca preferam cu totii sa mergem mai departe si sa ''uitam'' raul ce ni s-a facut la un moment dat , dar stai linistit ca Dumnezeu contabilizeaza totul pe acest pamint, si va da fiecaruia exact ce merita !!!! Daca cineva interesat sa gaseasca un loc de sofer , stie sa caute pe acest forum, si are ceva rabdare, are sansa sa evite .... firmele rele , si sa gaseasca ceva mai bun ! Te asigur ca am fost sofer la aceasta firma candva, imediat ce am fost nedreptatit , am plecat , si am scris aici CE AM PATIT ,pentru. urmatorii pretendenti , am mers la o firma mai buna, apoi la alta si mai buna, am tot cautat , m-am informat, si am mers la firme din ce in ce mai bune ( WALLENBORN - LUX prin Arif SRL Constanta , VVT Europa - NL actuala Drija Trans din Mangalia , VELANOVA CARGO - SE ..... Nu va pierdeti speranta , cautati atent , si incercati sa postati aici pentru ceilalti , si impreuna , cu buna-credinta vom putea sa ne facem viata mai usoara, si sa evitam marlanii si marsaviile lor ! EXISTA FIRME SERIOASE LA CARE PUTEM CASTIGA DECENT, IN CONDITII DECENTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Vaai esti singurul care e atent la drum pe aici ! Privesti prin parbriz ? sau scoti capul pe geam ?
  5. ESTI ORI LUCA , ORI UMILUL TAU SERVITOR CIPRI ! Arati exact cum se bagase lupul in pat dupa ce a papat-o pe bunicuta lu scufita rosie ! ................sunteti niste draguti !!!!! COLEGILOOOR , CHEMATI VOI UN VANATOR !
  6. era sa uit : - masinile sunt toate IVECO, cam obosite mare parte dintre ele - cei din Administratie dau impresia ca nu stiu despre.. magariile lui mario , dar le sustin tacit daca sunt in avantajul ... firmei ! - Ranjila pare baiat bun , dar ... nu prea eeee !!! - nu va luati in gura cu.... , mario , ci tolerati-l cu abilitate (perversitate) daca nu aveti alta varianta... ! ORICUM DUMNEZEU ARE CATE UN PLAN CU FIECARE DINTRE NOI !!!!
  7. Salutare tuturor ! Eu am lucrat pentru Drija Trans , acum recruteaza la Mangalia, este o firma mai buna decat altele , dar exista si multe... neajunsuri. Daca vrei sa lucrezi la Drija Trans ,trebuie sa sti urmatoarele: - se lucreaza "la program" daca nu halesti vrajelile lui Mario... seful ploii ! - banii iti intra corect in cont la data stabilita , la inceput 1700 euro (lei si valuta), veti trece la 2000euro ..... in alta viata ! - trebuie sa sti engleza , si sa ai ceva experienta (soferie), sa fi foarte atent (la inceput..) ,si sa nu fii prea ...lent in gandire ca sa te poti descurca in terminale - mare parte din colegi sunt ..ok , dar si multe ... stricaciuni - stricaciunea cea mai puturoasa , este de departe mario, la care sa fiti foarte atenti si sa nu luati de bun tot ce zice - aveti grija la zvonerii si raspandacii care sunt mult mai preocupati de "tine" decat de ei , si extrem de .. critici si vehementi - sunt si multi baieti de bun simt , care poate te vor ajuta daca meriti - transportul Ro ( Mangalia ) - NL va fi suportat de companie - se sta de obicei 3 luni la lucru, si aproape o luna acasa - DACA ITI FACI BINE TREABA AI SANSE SA SUPRAVIETUIESTI O PERIOADA...! - SUNT SI BUNE SI RELE LA DRIJA TRANS PACAT CA AU PREA MARE INFLUENTA IN ACEASTA FIRMA MARIO si ...gainusile din preajma lui ! SALUT CU DRAG BAIETII DE LA DRIJA TRANS ,!!! IAR PE...''ceilalti''SA-I... PARLESC CU ARUNCATORUL DE FLACARI ! -
  8. 0785.265108 D-na Raluca , sunati si primiti informatii in legatura cu eventuala angajare la ei !
  9. Alooo , stimate "gyoara", scoala de te culca domnu ! Ne bucuram grozav ca te-ai angajat la "DUNCA", si-i mai bine ca la "HARTL", la ce spirit de orientare ai , sa nu cumva sa ai si mai mare libertate.... , in loc sa primesti masina dupa cele doua luni de comunitate ! Ai postat mesajul tau valoros la... TITAN TRANS - Constanta ! Daca ai primit masina acum un an sau mai de curind, te rog tine-ne la curent ! Drumuri bune sa ai , si fi foarte atent unde descarci marfa !
  10. Fac angajari continuu , ceea ce este mai mult decit suspect. Banii sunt foarte putini, pentru cite pretentii au..! Cu toate astea au ..pretendenti, unii sunt chiar ...incantati ! De aceea si companiile reduc ...salariile si ridica pretentiile ! Sunt multi oameni "necajiti" pe drumuri , si ei sunt gata totdeauna sa profite de asta . Drumuri bune tuturor , si ...corect retribuite !!!!
  11. Daa , daaaa, cipry_zeu ESTI... ELECTRO - FANTASTIC ! Ti se pare ca ai replica la toate !? Poate iti aduci aminte de unde ai ...plecat ! (Oricum nu ai ajuns in ... '' Legendele Olimpului '' cum crezi tu !!!! )
  12. Incearca colegule ! Ai mai sus numerele de telefon. Dai telefon si te lamuresti.
  13. INCORECTI ! V-am spus direct pe nume acum ! Si am fost decent in exprimare.Este la fel de adevarat ca exista si soferi... manglitori , dar voi incercati sa prostiti pe toata lumea.... .Am vazut ce incercati sa faceti cu mine , si incerc sa-mi imaginez ce faceti cu un om mai naiv, constrins de imprejurari sa accepte urgent un loc de munca, si care sa nu aiba indrazneala ,timp si mijloace sa infrunte niste sefi ca voi. Si mai departe te rog scuteste-ne de aiurelile alea rasuflate care crezi tu ca "prind" la noi (simplii soferi) ! FITI CORECTI si atit ! E simplu . PS Toate comentariile mele din acest topic se refera direct la "LUCAROM", si sunt intemeiate pe experienta mea personala , traita exact asa cum am relatat-o pe scurt in topic . Intentia mea este strict de a informa ceilalti colegi si a-i face sa fie atenti la... detalii.Si ma opresc aici cu acest subiect !
  14. "butoane de avioane"... esti cu siguranta unul din cei despre care s-a vorbit in acest topic , unul dintre cei ce conduc "marea companie", la fel de arogant , de important si dojenitor ! Nu va mai suportati nici pe voi insiva cit de mareti va credeti ! In mintea voastra voi sunteti cei ce au pus Romania pe roate , tot voi sunteti alfa si omega , cu voi incepe si se termina ABECEDARUL si viata pe TERRA ! Esti atit de .....profund, ca mi-ai pus... acel membru pe ginduri...!!! Daca am mai scapat.... vre-o virgula , pune-o tu, ca sa stie omenirea incotro sa o ia ! Drumuri bune tuturor !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.