Jump to content

adubaba

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About adubaba

 • Rank
  Sofer
 • Birthday 02/02/1971

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Liverpool

Contact Methods

 • Yahoo
  midascta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut frate ! Si salut deasemenea cu respect pe toti cei ce sacrifica parte din timpul lor liber ca sa tina acest forum in functiune ajutand mult  comunitatea soferilor profesionisti , pe cei ce trudesc din greu pentru familiile lor ! 

  1. cico_3504

   cico_3504

   multumim frumos....nenea Adi...^-^

  2. adubaba

   adubaba

   Unde mai  esti frateeeee ?

    

    

  3. cico_3504

   cico_3504

   revin,rezista inca 2 saptaminiii😄

 2. VESTI BUNE ! de la colegii (fosti), se pare ca se indreapta lucrurile pe acolo : - 30 de camioane noi - Magnificul mario .....''retras'' (nu mai are contact direct cu soferii) - reglementata problema salariilor pentru noii veniti ; 1700EU (lei+euro) in primul mandat, 1850 la al doilea, si 2000 dupa primele doua mandate daca ati faci treaba ''onorabil'' - cateva stricaciuni de soferi ''lasati la vatra'' , (sper sa nu fie inlocuiti de alte ...stricaciuni) - contracte bune pentru cativa dintre cei ce chiar au pus suflet acolo !! BRAVOS ! Mi-am gasit locul in alta parte , impr
 3. Sunt destui colegule, numai ca oamenii nu cred ca au timp de... reclamatii si plangeri ! Este pacat ca preferam cu totii sa mergem mai departe si sa ''uitam'' raul ce ni s-a facut la un moment dat , dar stai linistit ca Dumnezeu contabilizeaza totul pe acest pamint, si va da fiecaruia exact ce merita !!!! Daca cineva interesat sa gaseasca un loc de sofer , stie sa caute pe acest forum, si are ceva rabdare, are sansa sa evite .... firmele rele , si sa gaseasca ceva mai bun ! Te asigur ca am fost sofer la aceasta firma candva, imediat ce am fost nedreptatit , am plecat , si am scris aici CE
 4. Vaai esti singurul care e atent la drum pe aici ! Privesti prin parbriz ? sau scoti capul pe geam ?
 5. ESTI ORI LUCA , ORI UMILUL TAU SERVITOR CIPRI ! Arati exact cum se bagase lupul in pat dupa ce a papat-o pe bunicuta lu scufita rosie ! ................sunteti niste draguti !!!!! COLEGILOOOR , CHEMATI VOI UN VANATOR !
 6. era sa uit : - masinile sunt toate IVECO, cam obosite mare parte dintre ele - cei din Administratie dau impresia ca nu stiu despre.. magariile lui mario , dar le sustin tacit daca sunt in avantajul ... firmei ! - Ranjila pare baiat bun , dar ... nu prea eeee !!! - nu va luati in gura cu.... , mario , ci tolerati-l cu abilitate (perversitate) daca nu aveti alta varianta... ! ORICUM DUMNEZEU ARE CATE UN PLAN CU FIECARE DINTRE NOI !!!!
 7. Salutare tuturor ! Eu am lucrat pentru Drija Trans , acum recruteaza la Mangalia, este o firma mai buna decat altele , dar exista si multe... neajunsuri. Daca vrei sa lucrezi la Drija Trans ,trebuie sa sti urmatoarele: - se lucreaza "la program" daca nu halesti vrajelile lui Mario... seful ploii ! - banii iti intra corect in cont la data stabilita , la inceput 1700 euro (lei si valuta), veti trece la 2000euro ..... in alta viata ! - trebuie sa sti engleza , si sa ai ceva experienta (soferie), sa fi foarte atent (la inceput..) ,si sa nu fii prea ...lent in gandire ca sa te poti descurca in te
 8. 0785.265108 D-na Raluca , sunati si primiti informatii in legatura cu eventuala angajare la ei !
 9. Alooo , stimate "gyoara", scoala de te culca domnu ! Ne bucuram grozav ca te-ai angajat la "DUNCA", si-i mai bine ca la "HARTL", la ce spirit de orientare ai , sa nu cumva sa ai si mai mare libertate.... , in loc sa primesti masina dupa cele doua luni de comunitate ! Ai postat mesajul tau valoros la... TITAN TRANS - Constanta ! Daca ai primit masina acum un an sau mai de curind, te rog tine-ne la curent ! Drumuri bune sa ai , si fi foarte atent unde descarci marfa !
 10. Fac angajari continuu , ceea ce este mai mult decit suspect. Banii sunt foarte putini, pentru cite pretentii au..! Cu toate astea au ..pretendenti, unii sunt chiar ...incantati ! De aceea si companiile reduc ...salariile si ridica pretentiile ! Sunt multi oameni "necajiti" pe drumuri , si ei sunt gata totdeauna sa profite de asta . Drumuri bune tuturor , si ...corect retribuite !!!!
 11. Daa , daaaa, cipry_zeu ESTI... ELECTRO - FANTASTIC ! Ti se pare ca ai replica la toate !? Poate iti aduci aminte de unde ai ...plecat ! (Oricum nu ai ajuns in ... '' Legendele Olimpului '' cum crezi tu !!!! )
 12. Incearca colegule ! Ai mai sus numerele de telefon. Dai telefon si te lamuresti.
 13. INCORECTI ! V-am spus direct pe nume acum ! Si am fost decent in exprimare.Este la fel de adevarat ca exista si soferi... manglitori , dar voi incercati sa prostiti pe toata lumea.... .Am vazut ce incercati sa faceti cu mine , si incerc sa-mi imaginez ce faceti cu un om mai naiv, constrins de imprejurari sa accepte urgent un loc de munca, si care sa nu aiba indrazneala ,timp si mijloace sa infrunte niste sefi ca voi. Si mai departe te rog scuteste-ne de aiurelile alea rasuflate care crezi tu ca "prind" la noi (simplii soferi) ! FITI CORECTI si atit ! E simplu . PS Toate comentariile mele di
 14. "butoane de avioane"... esti cu siguranta unul din cei despre care s-a vorbit in acest topic , unul dintre cei ce conduc "marea companie", la fel de arogant , de important si dojenitor ! Nu va mai suportati nici pe voi insiva cit de mareti va credeti ! In mintea voastra voi sunteti cei ce au pus Romania pe roate , tot voi sunteti alfa si omega , cu voi incepe si se termina ABECEDARUL si viata pe TERRA ! Esti atit de .....profund, ca mi-ai pus... acel membru pe ginduri...!!! Daca am mai scapat.... vre-o virgula , pune-o tu, ca sa stie omenirea incotro sa o ia ! Drumuri bune tuturor !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.