Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

adubaba

Members
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adubaba

  1. Salut frate ! Si salut deasemenea cu respect pe toti cei ce sacrifica parte din timpul lor liber ca sa tina acest forum in functiune ajutand mult  comunitatea soferilor profesionisti , pe cei ce trudesc din greu pentru familiile lor ! 

    1. cico_3504

      cico_3504

      multumim frumos....nenea Adi...^-^

    2. adubaba

      adubaba

      Unde mai  esti frateeeee ?

       

       

    3. cico_3504

      cico_3504

      revin,rezista inca 2 saptaminiii😄

  2. VESTI BUNE ! de la colegii (fosti), se pare ca se indreapta lucrurile pe acolo : - 30 de camioane noi - Magnificul mario .....''retras'' (nu mai are contact direct cu soferii) - reglementata problema salariilor pentru noii veniti ; 1700EU (lei+euro) in primul mandat, 1850 la al doilea, si 2000 dupa primele doua mandate daca ati faci treaba ''onorabil'' - cateva stricaciuni de soferi ''lasati la vatra'' , (sper sa nu fie inlocuiti de alte ...stricaciuni) - contracte bune pentru cativa dintre cei ce chiar au pus suflet acolo !! BRAVOS ! Mi-am gasit locul in alta parte , impreuna cu familia mea, ca altfel as fi fost tentat sa revin la Drija Trans ! Vorbesc serios ! SA AUZIM NUMAI DE BINEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Salutari SINCERE !!
  3. Sunt destui colegule, numai ca oamenii nu cred ca au timp de... reclamatii si plangeri ! Este pacat ca preferam cu totii sa mergem mai departe si sa ''uitam'' raul ce ni s-a facut la un moment dat , dar stai linistit ca Dumnezeu contabilizeaza totul pe acest pamint, si va da fiecaruia exact ce merita !!!! Daca cineva interesat sa gaseasca un loc de sofer , stie sa caute pe acest forum, si are ceva rabdare, are sansa sa evite .... firmele rele , si sa gaseasca ceva mai bun ! Te asigur ca am fost sofer la aceasta firma candva, imediat ce am fost nedreptatit , am plecat , si am scris aici CE AM PATIT ,pentru. urmatorii pretendenti , am mers la o firma mai buna, apoi la alta si mai buna, am tot cautat , m-am informat, si am mers la firme din ce in ce mai bune ( WALLENBORN - LUX prin Arif SRL Constanta , VVT Europa - NL actuala Drija Trans din Mangalia , VELANOVA CARGO - SE ..... Nu va pierdeti speranta , cautati atent , si incercati sa postati aici pentru ceilalti , si impreuna , cu buna-credinta vom putea sa ne facem viata mai usoara, si sa evitam marlanii si marsaviile lor ! EXISTA FIRME SERIOASE LA CARE PUTEM CASTIGA DECENT, IN CONDITII DECENTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Vaai esti singurul care e atent la drum pe aici ! Privesti prin parbriz ? sau scoti capul pe geam ?
  5. ESTI ORI LUCA , ORI UMILUL TAU SERVITOR CIPRI ! Arati exact cum se bagase lupul in pat dupa ce a papat-o pe bunicuta lu scufita rosie ! ................sunteti niste draguti !!!!! COLEGILOOOR , CHEMATI VOI UN VANATOR !
  6. era sa uit : - masinile sunt toate IVECO, cam obosite mare parte dintre ele - cei din Administratie dau impresia ca nu stiu despre.. magariile lui mario , dar le sustin tacit daca sunt in avantajul ... firmei ! - Ranjila pare baiat bun , dar ... nu prea eeee !!! - nu va luati in gura cu.... , mario , ci tolerati-l cu abilitate (perversitate) daca nu aveti alta varianta... ! ORICUM DUMNEZEU ARE CATE UN PLAN CU FIECARE DINTRE NOI !!!!
  7. Salutare tuturor ! Eu am lucrat pentru Drija Trans , acum recruteaza la Mangalia, este o firma mai buna decat altele , dar exista si multe... neajunsuri. Daca vrei sa lucrezi la Drija Trans ,trebuie sa sti urmatoarele: - se lucreaza "la program" daca nu halesti vrajelile lui Mario... seful ploii ! - banii iti intra corect in cont la data stabilita , la inceput 1700 euro (lei si valuta), veti trece la 2000euro ..... in alta viata ! - trebuie sa sti engleza , si sa ai ceva experienta (soferie), sa fi foarte atent (la inceput..) ,si sa nu fii prea ...lent in gandire ca sa te poti descurca in terminale - mare parte din colegi sunt ..ok , dar si multe ... stricaciuni - stricaciunea cea mai puturoasa , este de departe mario, la care sa fiti foarte atenti si sa nu luati de bun tot ce zice - aveti grija la zvonerii si raspandacii care sunt mult mai preocupati de "tine" decat de ei , si extrem de .. critici si vehementi - sunt si multi baieti de bun simt , care poate te vor ajuta daca meriti - transportul Ro ( Mangalia ) - NL va fi suportat de companie - se sta de obicei 3 luni la lucru, si aproape o luna acasa - DACA ITI FACI BINE TREABA AI SANSE SA SUPRAVIETUIESTI O PERIOADA...! - SUNT SI BUNE SI RELE LA DRIJA TRANS PACAT CA AU PREA MARE INFLUENTA IN ACEASTA FIRMA MARIO si ...gainusile din preajma lui ! SALUT CU DRAG BAIETII DE LA DRIJA TRANS ,!!! IAR PE...''ceilalti''SA-I... PARLESC CU ARUNCATORUL DE FLACARI ! -
  8. 0785.265108 D-na Raluca , sunati si primiti informatii in legatura cu eventuala angajare la ei !
  9. Alooo , stimate "gyoara", scoala de te culca domnu ! Ne bucuram grozav ca te-ai angajat la "DUNCA", si-i mai bine ca la "HARTL", la ce spirit de orientare ai , sa nu cumva sa ai si mai mare libertate.... , in loc sa primesti masina dupa cele doua luni de comunitate ! Ai postat mesajul tau valoros la... TITAN TRANS - Constanta ! Daca ai primit masina acum un an sau mai de curind, te rog tine-ne la curent ! Drumuri bune sa ai , si fi foarte atent unde descarci marfa !
  10. Fac angajari continuu , ceea ce este mai mult decit suspect. Banii sunt foarte putini, pentru cite pretentii au..! Cu toate astea au ..pretendenti, unii sunt chiar ...incantati ! De aceea si companiile reduc ...salariile si ridica pretentiile ! Sunt multi oameni "necajiti" pe drumuri , si ei sunt gata totdeauna sa profite de asta . Drumuri bune tuturor , si ...corect retribuite !!!!
  11. Daa , daaaa, cipry_zeu ESTI... ELECTRO - FANTASTIC ! Ti se pare ca ai replica la toate !? Poate iti aduci aminte de unde ai ...plecat ! (Oricum nu ai ajuns in ... '' Legendele Olimpului '' cum crezi tu !!!! )
  12. Incearca colegule ! Ai mai sus numerele de telefon. Dai telefon si te lamuresti.
  13. INCORECTI ! V-am spus direct pe nume acum ! Si am fost decent in exprimare.Este la fel de adevarat ca exista si soferi... manglitori , dar voi incercati sa prostiti pe toata lumea.... .Am vazut ce incercati sa faceti cu mine , si incerc sa-mi imaginez ce faceti cu un om mai naiv, constrins de imprejurari sa accepte urgent un loc de munca, si care sa nu aiba indrazneala ,timp si mijloace sa infrunte niste sefi ca voi. Si mai departe te rog scuteste-ne de aiurelile alea rasuflate care crezi tu ca "prind" la noi (simplii soferi) ! FITI CORECTI si atit ! E simplu . PS Toate comentariile mele din acest topic se refera direct la "LUCAROM", si sunt intemeiate pe experienta mea personala , traita exact asa cum am relatat-o pe scurt in topic . Intentia mea este strict de a informa ceilalti colegi si a-i face sa fie atenti la... detalii.Si ma opresc aici cu acest subiect !
  14. "butoane de avioane"... esti cu siguranta unul din cei despre care s-a vorbit in acest topic , unul dintre cei ce conduc "marea companie", la fel de arogant , de important si dojenitor ! Nu va mai suportati nici pe voi insiva cit de mareti va credeti ! In mintea voastra voi sunteti cei ce au pus Romania pe roate , tot voi sunteti alfa si omega , cu voi incepe si se termina ABECEDARUL si viata pe TERRA ! Esti atit de .....profund, ca mi-ai pus... acel membru pe ginduri...!!! Daca am mai scapat.... vre-o virgula , pune-o tu, ca sa stie omenirea incotro sa o ia ! Drumuri bune tuturor !
  15. *******Ce te face colegule sa crezi ca transportul rutier de marfuri nu ar fi practicat de profesionisti?????sa-u esti deja profesionist si vrei sa ne atentionezi ca noi ceilalti suntem in urma cu reglementarile de circulatie in unele state europene!!!!!daca esti sofer de dube 3,5 to,te inteleg sa stii reglementare pe Germania,noi ceilalti care suntem pe 22to s-ar putea sa nu fim in tema dar ne documentam.Asta asa ca ai dat un raspuns pe forum cu subinteles..........drumuri bune pentru toti colegii camionagii si toate cele bune in activitatea profesionala. Nu te ambala asa colegule ...de 40 de tone ! Si eu conduc camion de 40 de tone, si nu fac pe interesantul. Mi-am exprimat parerea in legatura cu subiectul din acest topic si cam atit. Vad ca m-ai si trecut la "pitici", si ma si pui in tema cu mentalitatea "voastra" (a soferilor de 22to). Dupa "tonul" (arogant) folosit am impresia ca nu te mai suporti, si in curind o sa te dai afara din cabina... !
  16. Cred ca ne-am lamurit ! Acum ramine de vazut cit este dispus soferul Roman sa inghita pentru 2-300 euro in plus !
  17. La nemti deja te intreaba de ceva vreme la 3,5t de tabelul ala introdus de ei cu programul de condus..... . Si personal NU cred ca ar fi rau ca transportul rutier de marfuri si persoane sa fie practicat de ... profesionisti !
  18. Am fost la Cluj pentru angajare la aceasta firma, recomandat fiind de catre un prieten comun patronului Luca Tirnavean , am avut o discutie cu acesta si cu directorul Ciprian Cornea in urma careia am lasat toate documentele cerute de catre ei ptr. angajare.Urma sa fiu chemat in 2 saptamini cind faceau schimbul soferilor.Au trecut mai multe saptamini si,nefiind chemat am revenit cu un telefon la dl. Luca. Acesta a schimbat intelegerea in legatura cu ... retribuirea mea (micsorind considerabil ceea ce urma sa primesc )fiind surprins oarecum ca nu fusesem chemat , si mi-a spus sa-l sun pe Ciprian.Cind am sunat la marele director ,acesta cu un ton foarte arogant ami spune ca el are locurile... ocupate si ca daca nu l-am sunat pe el personal sa...tratez angajarea mea nu am fost bagat ... in carti. L-am sunat inapoi pe patron si i-am spus despre atitudinea directorului,acesta mi-a spus sa astept o sec., l-a sunat pe marele sef,(l-a mascarit un pic) dupa care m-a pus sa-l sun si eu pentru a stabili detaliile plecarii.... .Cind am revenit cu tel . la "seful ploii", acesta mi-a spus pe un ton indulcit ca urmatorul schimb are loc peste o saptamina si ca trebuie sa fiu pregatit cu bagajul sa plec... . Dupa tot circul asta, am inteles ca marea companie de transport este de fapt o pacaleala , ca nu exista seriozitate,( i-am spus in fata patronului ca nu prezinta incredere dupa ce a schimbat din mers termenii intelegerii noastre, si vazind cine avea putere de decizie in firma aceea... referindu-ma direct la caraghiosul lui director Ciprian Cornea ),mi-am luat inapoi dosarul meu cu documente ptr. angajare, si mi-am vazut de treaba... . Directorul Ciprian Cornea se autointitulase pe acest forum (user "CIPRIZEU") saracul de el ,(de unde nu e.., nici Dumnezeu nu cere !!!!)Tot ce am spus aici este un rezumat foarte scurt al "experientei" pe care am avut-o in legatura cu aceasta firma. Concluzia o trageti singuri, a mea personala este: firma nu este de luat in seama ca si ...oferta de lucru ! Drumuri bune tuturor !
  19. adubaba

    Atentie la ...neatentie !

    Asteptam si acum informatii despre "descurcaretii" care ne umbla la rezervoare, si nu numai.Poate avem ocazia sa contribuim la ... bunastarea lor intr-un fel ! Macar sa-i evitam... . Drumuri bune colegilor !
  20. 1400Euro minus 100Euro garantie minus motorina "consumata in exces...", primesti un avans pe card la plecare (300Euro era pina in decembrie 2012), dupa citeva saptamani mai primesti 2-300, si restul... acasa dupa ce ajungi si dupa ce se hotaresc ce sa-ti mai retina... .Trebuie sa ai multa rabdare pina primesti banii, si sa nu comentezi cind iti opresc bani pe motorina. In rest este grozav ; vezi Europa si Anglia, poti sa te ascunzi de familie 2-3 luni,inveti ultimele vrajeli ce le aplica patronii soferilor cu o naturalete si o blindete iesite din comun,(aproape ca te fac sa crezi ca tu gresesti fata de ei atunci cind doresti sa-ti primesti corect banii cuveniti pentru a-i duce familiei tale).Daca nu esti atent la ei cind te duci prima oara , ai impresia ca ti-ai gasit in sfirsit locul... , ca ai aterizat intr-o lume de basm, ca familia ta a gasit in sfirsit siguranta zilei de maine,... ca vei putea sa pui ceva deoparte.... , stiti voi colegilor. Eu am scris si mai sus, nu mint, si am "halit-o" si eu de la simpaticii patroni. Daca nu aveti alta varianta,puteti sa treceti si pe la aceasta firma, nu este chiar cea mai nasoala, dar fiti foarte atenti la toate... ! Macar cititi tot ce sa scris mai sus despre aceasta firma, ca sa stiti sa.... va feriti de... "magarus" ! Va doresc SANATATE , drumuri bune, si corect retribuite... !!!!
  21. 0723.223823 d-na Viorica, 0722.235166 Catalin (patron) Suna si vezi ! Am gasit acolo si incepatori.... .
  22. Salut colegii, eu am lucrat la ei, pina in noiembrie 2012, am plecat pentru ca nu sunt corecti: adica iti retin bani de motorina fara sa iei vre-un litru si chiar daca ai mers "la economie","in turbo", "coeficient de suprasarcina" si toate masurile de economie..., te priveste in ochi patronul si te minte invocind fel si fel de basme, cum ca nu corespunde dynafleet-ul cu foaia de parcurs,... si multe alte aiureli, au un tupeu fantastic, si un dispret total dar oarecum mascat fata de sofer ,iti cauta fel de fel de motive daca nu esti milog si lingau ,daca nu le bagi limba-n ureche te elimina lingaii lor care fac asta. Daca esti dispus ca sofer sa cistigi oricit si sa te mai milogesti si pentru banii tai sa fi piricios ,lingau,servil pina la slugarnicie, umil si hotarit sa contribui la bunastarea patronilor tai, NU RATA ACEST JOB !!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.