Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

NT12KRT

Members
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de NT12KRT

  1. Ma poate ajuta un coleg cu niste informații?.. Astăzi trimit sa schimb permisul de RO in permis de UK... dupa ce voi primi permisul de UK, trebuie să schimb si cardul tahograf si atestatul de marfă? Mulțumesc.
  2. Update: Din ianuarie 2017 diurna este 55euro pe zi(extern) + minim pe economie.... si in fucntie de departament(cargo,silo,industriale) se platesc unele bonusuri..(ore suplimentare, descarcari-incarcari,spalare siloz) +spor de vechime dupa 1 an....(100ron..........pana la 400ron (dupa 4...5ani) 2 luni cu 2 sapt acasa 3 luni cu 3 sapt acasa Banii sunt intotdeauna la timp... se merge la program.
  3. 55 euro la zi diurna si minim pe economie...+ spor de vechime 100ron dupa un an..... plus bonusuri la cargo...silo si industriale.....(ore suplimentare, incarcari descarcari)
  4. salut 50 de euro pe zi + salar pe tara asta dupa ce termini trainingul de 3..4 saptamini
  5. Salut colegii. Acum sunt dispeceri romani, bani mai multi, banii se dau fara intarziere. este o firma serioasa mergeti cu incredere la interviu..
  6. Salut. Cei incepatori incercati cu un telefon.... posibil sa mai angajeze..
  7. H.Essers GENK (HQ)Transportlaan 4 3600 Genk Phone: +32 89 32 32 32 Fax: +32 89 32 32 33
  8. Stie cineva la ce pensiune esti cazat la Oradea in timpul scolarizarii ? Sau vreo pensiune /hotel in apropiere de H.Essers?
  9. salut daca ai atestatele marfa + adr si card tahograf poti sa incerci cu un telefon
  10. Buna seara. Stie cineva in cat timp de la proba pentru angajare te cheama la Oradea? Multumesc.
  11. Salut vezi H.Essers, Trota, Waberers ...
  12. Buna seara. Poti sa ne spui si noua cati bani castiga un incepator la inceput pe luna la aceasta firma? Multumesc.
  13. Buna seara. Imi cer scuze ca nu am postat in locul care trebuie. Am o simpla intrebare: Cam cati bani cheltui intr-o luna pe comunitate ?(fara tigari si bautura).
  14. Salut. in principiu ar trebui sa ajunga in 2-3 saptamani. ADR-ul ajunge mai greu.
  15. Candidatul ideal: •Permis conducere cat. C E - OBLIGATORIU; •Atestat profesional pentru transport marfa - OBLIGATORIU; •Card digital pentru tahograf - OBLIGATORIU; •ADR pentru marfuri periculoase; •Experienta ca sofer de tir; •Limba engleza, germana, franceza sau italiana (nivel conversational); •Disponibilitate pentru lucru pe comunitate (3 luni lucru pe comunitate cu 3 saptamani libere) sau curse Romania - Europa de sud-est (3 sapt cu un week-end de 45 ore / 6 sapt cu 1 sapt). Interviuri si testari vor avea loc astfel: - lunea si miercurea in Oradea la sediul firmei (Sos.Borsului nr.40) - ora 8:00; - in 10/01/2015, a doua sambata din luna ianuarie la Piatra-Neamt pe Platou Combinat Savinesti - ora 8:00; - in a treia sambata din fiecare luna la punctul de lucru din Bolintin Deal (km 23 pe autostrada Bucuresti - Pitesti) - ora 8:00. Pentru informatii suplimentare puteti suna de luni pana vineri intre orele 08:00 - 17:00 la tel.: 0359-803 115 - Birou Resurse Umane 0735-050 710 - Trempe Silvia
  16. Pana la urma ce se mai aude? trebuie atestat de marfa pentru a conduce 3.5 T ?
  17. banuiesc ca acela este card-ul tahograf. primesti separat marfa / Agabaritic si ADR
  18. In acest an nu mai facem angajari. Va rog sa va interesati in luna Ianuarie. Acest raspuns l-am primit.... deci e posibil sa primeasca incepatori.
  19. Buna seara. AM si eu doua intrebari: Se mai accepta soferi incepatori? (sub un an de permis categ C,CE) Care este salarizarea? Multumesc.
  20. Buna seara colegilor. Am si eu cateva intrebari in legatura cu aceasta firma: 1. Angajeaza incepatori ? 2. Cate probe se dau pentru angajare? Ce probe? 3. Cam cati bani castiga un incepator la aceasta firma? 4. Masinile au cutie automata sau manuala? Multumesc !
  21. Buna ziua. Unde gasesc si eu intrebarile pentru atestate? Multumesc
  22. Buna ziua. Raspunsurile corecte la intrebarile din acest program unde le pot gasi ? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.