Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

johnik

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de johnik

  1. da baietii.curse germania italia lucreaza cu firma italiana geea frigo.promite 20.000 in echipaj dar faci max.12000.faci 7-8 desc. magnetul peste tot inclusiv pe autostrazi,dupa ce lucrezi 21 ore cu masina cu tahograf iti da o masina cu diagrama faci iar un program si tot asa .feritiva de ei .
  2. tribunalul muncii va rezolva imediat.tre sa aveti cmr tichet tahograf extras, contract munca ,legitimatii ,si orice act care va va face dovada ,.daca aveti si martori e super.va vor da banii la ziua lucrata cam 35 eur zi plus alte despagubiri..Nu ezitati,eu am avut probleme si am avut castig de cauza,.stati sa dea legea exploatarii de catre patroni a muncitorilor si o sa vada ei turcii acestia ca ,,romania nu este taramul fagaduintei pentru orice patron de doi lei .sau oricare alt patron facut peste noapte.. succes.dragi colegi.
  3. Atentie baieti, firma maxima logistic este o firma pentru sclavi , evitati-o.
  4. da ,am lucrat la ei 9 zile,cari la container te scoli la 2,30h noaptea legi la container non stop curse de 200 -300 km,dar cand mi-a zis scoate cardul si pune pe haut initial am zis.stop asta nu o fac.programul este de minim 15 h amplitudine,ajungi la 17-18hpe zi de munca nebunie curata.raman 6-7 ore de repaus pe zi ,sa mananci si sa dormi,iar acelea vin seara pe la 19,00- 20, h.cand e cald zgomot mult.voi alegeti daca e normal. inactiv, inchis
  5. fratilor mai bine cioban la tata decat sofer la dumagas trebuie sa aduci bani de acas iti imputa si ce nu ai facut numai ca sa nu te plateasca,mare atentie nu riscati,o faceti pe pielea voastra
  6. isc real sro bratislava nota 10 este o firma de recrutare serioasa onesta lucreaza cu firme serioase bani peste 1700 eur dar trebuie sa sti franceza sau engleza.
  7. ma bucur sa aud in sfarsit de bine despre o firma la care lucreaza romani.am sunat si eu ieri si am depus ,cv,astept sa ma sune ,drumuri bune va doresc la toti.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.