Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gicutza

Members
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gicutza

  1. hai salut ,in situatia asta sunt si eu,am optinut drept de munca de pe sotie,,, dar am drept de munca numai in comunitatea Madrid ,,am gasit de munca in Alicante am un cumnat care putea sa ma ia pe tir , dar nu au putut sa mi faca contract ca acolo nu am drept de munca ,am nie exact cum spuneti voi mica ,verde , si nu atesta ca am drept de munca ,astept si eu sa vina 2014 poate se da drumul la munca ,si atunci sunt sanse mai multe ,daca vreti sa luati legatura cu mine ,gicamunteanu@ymail.com ,drumuri fine sa aveti,
  2. gicutza

    Facebook

    gicaalesia@libero.it
  3. eu am fost la curs si mau lamurit cu toate,nu sunt seriosi ,nu pretuiesc soferi ,eu am renuntat intr o saptamana,te sfatuiesc sa nu te duci.
  4. Mai colegi lamuritima si pe mine cum sta treaba cu cardul europen,am primit raspuns de la hatltrans ,si in actele care le cer,este si cardul european,eu nu am lucrat cu contract de munca din 10 05 2010,cam cat am de platit,din urma ca doar asa poti sa l optii,sau cum se procedeaza?,drumuri bune.
  5. Da Remus asa este,ei mai fac figuri si din cauza varstei probabil.
  6. Multumim colegi pentru initiativa,eu tot am sunat la hartltrans dar tot ma amana ,nu inteleg care este problema,o sa mai incerc,Drumuri fine sa aveti.
  7. asa este avrame eu am fost la ei pe 6 feb,si dupa o saptamana mam lamurit,cat de bun ai fi tot nu treci testul sa te lege ei cu 1000 de euro,si te cazeaza la caminul ala nenorocit.drumuri bune,gicutza.
  8. am fost si mam lamurit, testul nu ai cum sa l iei asa ca te leaga ei 2 ani si plus ca trebuie sa le platesti scoala 1000 de euro,iar cu caminul este un dezastru te inbolnavesti de frig,drumurile ti le platesti tu la cursuri si la conducere,25 lei pe zi,iar instructori sunt ca nasparli,te urc a la volan si nu te ajuta deloc si normal ca pici testul,asda ca am pierdut 700 lei,dar asta este ,au ramas baieti dar mai vedem pana la sfarsitul luni cu ce se aleg ei,,,dar nu se merita.
  9. salut colegi caut si eu ceva de munca pe o masina mare mica de care o fi daca auziti ceva dati de stire,0764828654, am fost la dumagas am mai prins si acolo ceva experienta pe tir,drumuri fine ,cu respect pentru soferi,gicutza.
  10. SALUT COLEGI,AM FOST LA DUMAGAS, SI ASA ESTE NU AI CUM SA IEI PROBA PENTRU CA DUPA 4 ZILE DE CONDUCERE A CATE JUMATE DE ORA NU AI CUM SA TRECI TESTUL,SI BINE INTELES CA TE SCOLARIZEZA EI PE 1000 DE EURO AU TOT INTERESUL,IAR CU CAMINU ESTE UN DEZASTRU TE IMBOLNAVESTI DE FRIG,NU AI UNDE SA TE SPELI ,DRUMURILE LA CONDUS SI CURSURI LE PLATESTI DIN BUZUNAR ADICA 25 LEI PE ZI,AU RAMAS BAIETI DAR PENTRU CE SA FIE LEGATI 2 ANI DE ZILE SI SA PLATESCA 1000 DE EURO NU SE MERITA,AM PIERDUT 7OO LEI PENTRU O SAPTAMANA,DAR ASTA ESTE INATARE DE MINTE ,UNDE CERE BANI ,NU MERGI,ACUM O IAU IAR DE LA INCEPUT SA CAUT O FIRMA CARE ANGAJEAZA INCEPATORI,VA DORESC DRUMURI BUNE,GICUTZA
  11. Brava colegi mai ridicati si voi moralul un pic ca situatia este grava cu incurajatul.drumuri curate.
  12. Bravo la colegi care ne incurajeaza ca sunt foarte putini care fac lucrul asta,,,inca o data felicitari,celor cu intentii bune,,sa va dea dumnezeu sanatate,,gicutza,,drumuri curate.
  13. eu va inteleg baieti dar in alta parte ,am tot sunat dar degeaba,toata lumea spune ca nu mai angajeaza,pentru inceput ce sa fac,spuneti si voi,nu vezi ca nu gasesti pe nimeni sa te ajute,eu nu sunt incepator ca sofer,nu am experienta pe tir,daca stie cineva alta solutie eu va ascult cu drag,Gicutza,Drumuri fine.
  14. salut colegi si eu merg am cv cu ei la telefon ,nu am in cotro ca incepator,eu va las si nr tel 0764828654sunt din Constanta, sunati poate ne intalnim si mergem impreuna cei care sunteti din jud Constanta ,,bafta.
  15. si eu am primit un telefon de la dumagas si mi a spus sa ma duc la craiova pe 6 feb ,pentru inceput nu am incotro, daca mai este cineva care merge sunatima,,0764828654 gicutza,bafta.
  16. gicutza

    Facebook

    Al meu este gicaalesia@facebook.com .Va respect soferi
  17. Colegi da ti si voi un numar te tel,da la waberers,daca angajeaza fara experienta pe tir.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.