Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

DES

Members
  • Număr conținut

    190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de DES

  1. si mai nou....Regulamentul european 165/2014 privind tahografele in transportul rutier ....desfiinteaza necesitatea de a dovedi cu acte lipsa de activitate a soferilor de camion...dar asta din 02.03.2015. :ymhug::ymhug:

  2. atr 7 pct c suna frumos..."prin analizarea oricarui document justificativ..." mai pe romaneste ,te prezinti la domnul notar,ceri eliberarea unei declaratii pe propria raspundere ca nu ai muncit in ultimile 28 de zile sau... depinde de la caz la caz, tradusa in engleza si legalizata....si am rezolvat problema...

  3. trebuie sa va anunt pe toti colegii ca se lucreaza la infiintarea unui sindicat,reprezentata si pentru soferi in special...mai multe amanunte si detalii,dupa 16 decembrie 2013...urmariti informatia ,care va fi postata pe acest forum...nu se mai poate continua asa...3-4 reprezentanti din rindul soferilor de TIR,in special,din firmele unde nu se respecta DEMNITATEA si PROFESIONALISMUL,dar si din acele firme unde se respecta la ora actuala,fiti pe faza cu informatia ce va apare,incepind cu 16-17 decembrie,in privinta aparitiei unui SINDICAT REDUTABIL AL SOFERILOR DE TIR,care sa lupte ptr toate categoriile de soferi profesionisti!

    mama ei de "gogoserie"....suntem in 18 si marea imformatie nu vrea sa apara.......scuze cico ptr off....

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.