Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

newross233

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre newross233

  • Dată Naștere 10/11/1968

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

newross233's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

5

Reputație Comunitate

  1. siiiii......pentru toti moderatoriiii acestui forum? nu mai dati exemple negative.....toti suntem .oameni. anainte de a fi.......schumacheri pe camioaneee???????
  2. cine esti?.....de ne anveti sa fim.....oameni?
  3. eu cred ca va fi mai bine.......sa le explici si ....greselile...d.tale cand ai ajuns pe ......aceasta insula mare???????????
  4. Acest subiect a fost pentru mine.....acum 2 luni......am simtit in aceasta oferta ceva ....necurat....
  5. am sa ti dau un exemplu......am antalnit an 2007 in uk pe un tanar care in ro....a fost ...cioban...apoi am aflat in 2008 a ajuns sa fie angajat prin .agentie... la ..EDIE STOBART....oare a venit an UK cu aceiasi agentie cu care ai venit tu....... doar a avut....AMBITIE...si a invatat....BRAVO LUI....
  6. tuuuu.....are vreo importanta....sau esti ...SOFER de ...AVION....
  7. Cineee.....spune daca tot ai comentat.....
  8. foarte bine punctat.....de ambii colegi...dar exista si acel...vor fi tineri soferi care in UE NU AU NICI O SANSA...dar in uk vor invata regulile si modul de lucru mai repede si se vor adapta....TREBUIE SI EI SA iNVETE....in fapt ei vor fi ...viitorul....CHIAR DACA NE PLACE SAU NU.....va trebui sa i ajutam cu informatiii.....pentru a se integra mai usor intr un sistem..f.bine pus la punct referitor la HGV DRIVER....
  9. va rog sa platiti soferiii care au lucrat pentru dumneavoastra si apoi puteti face .COMENTARIIII...la adresa ...SOFERILOR ROMANI......ORIUNDE S AR AFLA EI!!! VA ROG SA NU MAI COMUNICATI PE ACEST SITE.....care este dedicat SOFERILOR PROFESIONISTI nu ...ASA ZISILOR....INVESTITORI ROMANI!!! SPER CA O SA AI O FLOOTA DE ....4 -100 DE CAMIOANE!!!!!
  10. dar ai uitat un punct....soferii sunt raspunzatori pe traseul pe care merg....nu tu sau OSBORNE DAVID. si nici ANDREW BREEN SI NICI GERARD BREEN...si tuuuuu...nu o sa traduci din engleza an romana/?// an termeni tehnici..!!!
  11. SI ROMMITRA pentru care postati este pretentioasa....la fel ca dumneavoasrra doamna...dar de ce cautati soferi romani...
  12. daca ai cont aici....de ce nu ai raspuns la antrebarea colegului ...sau pentru ca esti ..un mic parvenit...la BREEN.
  13. daca nu corespunzi cerintelor aratate de ......ASSESORUL...roman care este la fel ca .....PIRATUL DIN CARAIBE..nu venii pentru a avea de unde antoarce.
  14. daca ai urmarit informatiile anterioare.....si esti ...sofer...ancearca nu ai nimic de pierdut....
  15. daca esti din tg jiu....si ancepator du te la dumagas....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.