Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

N.George

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de N.George

  1. 8 mill pe luna + diurna 120euro/cursa ? Cati bani imi revin sa ii folosesc in cont propriu din cei 120 euro/cursa?
  2. Imi poti spune modul de salarizare la atlassib te rog si cam ce experienta se cere?
  3. Auziti, am sanse sa ma angajez la atlassib sau orice alta firma de transport international doar cu experienta pe microbuz in oras? Deocamdata sunt la inceput, undeva la 2 luni pe microbuz, daca fac vreun an exp. ma ia macar ca ucenic pe cursa? Si inca o chestie, salarizarea cum este la internationale pe autocar? Cand, cum si cam cat se castiga ?
  4. Pentru cei din Galati, se fac angajari la Globe tour , www.globetour.ro.
  5. Va salut din nou, pffff:/ , mi-am luat si atestatul transport persoane si acum ce fac? Vreau sa ma angajez si nici nu stiu de unde sa incep. Banuiesc ca trebuie sa incep cu maxi taxi nu? Cum fac? Nici macar nu stiu firmele de maxi taxi din Galati, sunt pierdut ... astept niste sfaturi de la cei ce stiu, o seara placuta.
  6. din Galati, da chiar am primit niste sfaturi de genu, sa fac maxi taxi dupa care sa incerc un leasing la un transit sau sprinter si sa fac curse interne (intre orase), intrebarea mea e : Care sunt costurile pentru a inscrie un microbuz pe un traseu (intre orase) ?
  7. Salut, am luat D ul acum 2 zile si as vrea si eu niste sfaturi generale, despre atestat, locuri de munca, salarii , maxi-taxi, curse autocar internationale. Multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.