Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Andrei_D

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei_D

  1. nu are logica, pentru ca nu am si remorca. Plus de asta MTMA camion + MTMA remorca inseamna cam 19,5T, deci cu ansamblu depasesc categoria D. Dar eu nu am ansamblu, pe sosea este doar camionul. Ma deruteaza formularea "cu 3,5T mai mic decat MTMA", nu stiu la ce se refera.
  2. Sunt incepator, am luat de curand primul camion, o septica. MTMA 7.490kg. La ce categorie de rovigneta se incadreaza? Rovinieta / rovigneta categoria C: Vehicule de transport marfa cu 3,5 t mai mic decat MTMA mai mic sau egal cu 7,5 t; * Rovinieta / rovigneta categoria D: Vehicule de transport marfa cu 7,5 t mai mic decat MTMA mai mic decat 12,0 t; Intreb deoarece pentru mine e clar ca masina se incadreaza la categoria C dar fostul proprietar facea pentru categoria D. Am facut de curand pe o zi si la fel, cica e nevoie de categoria D. Daca are vreo importanta, camionul are motor de 6.000 cmc si 12T tractabil in acte. Multumesc!
  3. Mi-a gasit cineva unul in rusa. Am rezolvat.
  4. Nu reusesc sa gasesc pe net un manual de reparatii pentru Mercedes Benz LK 817 fabr 1995. Daca are vreo importanta, masina nu este Eco Power ci modelul de dinainte. Motor in 6 pistoane, turbo intercooler, 366 LA.
  5. am rezolvat. Am scos si aruncat tot din interior, a ramas doar fibra de sticla.
  6. Cum se curata mucegaiul din cabina de dormit? Este de-aia de fibra de sticla, pusa peste cabina camionului. Are trapa si a intrat apa. Am reparat trapa dar trebuie sa scap de mucegaiul din interior, ca nu se poate respira acolo. Sunt ceva solutii? Multumesc!
  7. Salut! Detin o utilitara de 2,4T si o remorca de 1,5T. Sarcina utila pentru fiecare este de 1T. Presupunand ca incarc masina cu 2T si remorca tot cu 2T, ce sanctiuni risc daca sunt oprit de cantar? Din cate am auzit o depasire de 10% din MTMA este admisa? Intreb pur informativ. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.