Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mocanu stefan victor

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mocanu stefan victor

  • Dată Naștere 02/23/1990

Profile Information

  • Locatia:
    prahova

Vizitatori Recenți Profil

448 citiri profil

mocanu stefan victor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut! In primul rand Condoleante. Firma este din Bucuresti,str. Matei Voievod,nr 54 sectorul 2. Firma este infiintata la data de 27.02.1995 si se ocupa cu comert cu ridicata al bauturilor. Nr telefon : 0216430003 si 0722887512. Aceste date sunt luate de pe Google şi sper sa te ajute cu ceva. Succes si sanatate.
  2. Am mai vorbit si cu alti colegi de la aceasta firma si mi-au spus ca s-au redresat lucrurile pe drumul cel bun.Cu motorina nu este problema daca nu o furi normal. o sa il sun pe dl Gheorghe sa vad ce rezolv. Va multumesc mult pentru raspuns dl Vasile. Drumuri line si multa sanatate!
  3. Salutare! Cum mai merge treaba la Cartrans in prezent? 12.10.2014 As dori sa ma angajez si eu,detin toate atestatele:- agabaritic,transport marfa,Adr(colete+cisterna),card tahograf...este o pasiune pentru mine de mic si vreau sa imi indeplinesc visul doar ca intervine lipsa experientei... Am mai condus camioane ocazional,deci nu am frica.Daca ma poate ajuta vreun coleg pentru formare as fi recunoscator. Sanatate si drumuri line.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.