Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Marcelino

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Marcelino

  1. cico_3504 oferta de angajare era postata de firma pe alt site, eu am copiat-o si am postat-o aici ca sa o vada restul colegilor! 🤦‍♂️ oferta de angajare era postata de firma pe alt site, eu am copiat-o si am postat-o aici ca sa o vada restul colegilor! 🤦‍♂️ De oameni cu atenție ca si a ta au nevoie firme de genul VALTRANS IMPEX S.R.L 🤦‍♂️
  2. Buna ziua tuturor, vin in atenția voastră cu o firma de care sa fugiți mâncând pământul! Nu vreau sa intru in detalii pentru ca oricum vor fi discutii si argumente, tot ce va spun este ca eu sunt pătit ELIMINATA OFERTA • Va multumesc !
  3. Buna ziua, Sunt interesat de o firma de transport din Cluj care face angajări ( perioada de stat la munca MAXIM 4 saptamâni cu perioada de stat acasă MINIM 2 saptamâni, si o diurna zilnică decenta ). Sunt sofer cu experiența intracomunitară de 7 ani numai in echipaj, caut o firma serioasă, care sa respecte toate prevederile legale salariale (salariul minim pe economie si diurna zilnică) si in domeniul muncii (timpii de conducere si de odihna, respectarea perioadei contractuale de stat la munca + acasă, concediu anual legal). Va mulțumesc anticipat!
  4. Buna ziua, Sunt interesat de o firma de transport din Cluj care face angajări! Sunt sofer cu experiența intracomunitară de 7 ani de zile. Caut o firma serioasă, care sa respecte toate prevederile legale salariale (salariul de baza si diurna zilnică) si in domeniul muncii (timpii de conducere si de odihna, respectarea perioadei contractuale de stat la munca+acasă, concediu legal). Va mulțumesc anticipat pentru ajutor!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.