Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

twysteres

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre twysteres

  • Dată Naștere 04/23/1989

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Portugal

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

twysteres's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Salut . Daca incepi cu ideea ca nu te ia nimeni ,gresesti! Mentalitate romaneasca . Trebuie sa iti schimbi aceasta gandire ca sa poti intradevar sa reusesti . Tin sa te contrazic in legatura cu "nu te ia nimeni " . Uite eu lucrez cu un portughez la o firma spaniola in echipaj si ma inteteleg foarte bine cu el ,si pe langa asta mai sunt prieten cu foarte multi straini . Eu gandesc exact invers .....lucrez doar si doar cu straini ! Sunt de 2 ori mai buni decat romanasii nostrii. Binenteles dupa ce ajung sa te cunoasca . Tin sa precizez ca nu aveam nici 1000 km facuti cu masina mica si am inceput direct pe camion alaturi de un strain! . Mult mult succes iti doresc .
  2. Șofer categoria CE + atestat mărfuri generale + card tahograf sunt în căutarea unui loc de munca. Am experienta 5 luni pe comunitatea Europeana.Cunoștințe de limba engleza + portugheza Contact: pauloltean23@yahoo.com. Mulțumesc anticipat.
  3. Multumesc de raspunsuri . Intre timp .. vizitand de 3 ori agentia ARR , ultima data a fost cu noroc . Din pacate iarasi am dat peste oameni incapabili sau neprofesionisti cum vreti voi sa`i numim . Am mers astazi la ARR si primesc raspuns .."cardul nu a ajuns inca , incercati intr`o alta zi " .. i-am zis domnului ca e imposibil asa ceva , vreau sa discut cu seful lui . Am dat de seful lui i-am explicat calm situatia , a verificat in calculator si raspunsul lui a fost " Cardul se afla in agentie din data de 05.01:2015 . Verifica mai bine toate dosarele primite .. si imi gaseste cardul exact in spatiu unde trebuia sa se afle . Noroc cu boss`ul.
  4. Cui ma adresez pentru reclamatii in caz de necesitate ? Protectia consumatorului poate sa intervina ? Ce recomandati ?
  5. Cardul Atestat mi-a sosit de saptamana trecuta dar Cardul Tahograf inca nu ! .. Si am depus cererea in 18 Decembrie . Sper sa.mi vina pe saptamana viitoare
  6. Multumesc frumos. Tot auzeam ca dureaza in jur de 1 luna si mie imi trebuie actele pana pe 24 ianuarie. Sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza neplacuta sa nu-mi fie gata pe atunci.
  7. Buna seara . Va deranjez si eu cu o intrebare daca sunteti draguti sa-mi raspundeti . Am depus actele pentru Cardul Tahograf in data de 18.12.2014 la Arr Bistrita .. Imi ajung actele pana pe data de 24.01.2015 ? . Multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.