Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Avram

Members
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Avram

  1. ;)Banii ca banii, dar daca prinzi la un disponent ca Nikolaj sau Cristian Gunea vezi pauza de 45 de ore tot atunci cind iti vezi ceafa....Mai ginditi-va inainte sa veniti la Kurt Beier !....Sarbatori fericite la toata lumea !
  2. Problema e ca l-am sunat pe acel domn Viorel de la alimentari si mi-a zis sa-mi pregatesc actele....acum nu mai raspunde la telefon.M-a sunat sa vin joi la Cluj dar eu eram pe drum veneam din Germania acasa....OK zice el....cind ajungi in tara sa ma suni . Il sun dar raspunde o doamna si-mi zice sa astept ca ma suna Dl Viorel....si domnul Viorel se face in continuare ca ploua....cind il sun de pe numarul meu nu raspunde !....daca il sun de pe alt numar raspunde ! -Ce intelegeti voi ?.....foarte serios Viorel asta ! La inceput m-a intrebat citeva intrebari in englza si i-am raspuns....ok ....foarte bine , mi-a zis el.Apoi mi-a dat o lista cu actele ce trebuie sa le fac m-a pus pe drumuri si acum nu raspunde la telefon !
  3. Salutare colegi Au luat luna trecuta 53 de VOLVO noi cu semiremorca noua fiecare.Angajari fac in continuare pentru ca le pleaca soferii in continuare.Daca furi sau daca nu furi motorina ei iti opresc din bani luna de luna.Cind m-am angajat eu la ei , in luna martie am fost 20 de colegi.Am ramas doar 5 dintre cei care am fost in cursul acela si eu urmeaza sa-mi prezint demisia luni....deci inca un loc liber ! La angajare iti spun numai lucruri frumoase , dar in realitate nu prea se intimpla ce t-i se spune la curs. Iar de bani , ca asta intereseaza pe toata lumea, nu veti lua 1100-1200 euro. In cel mai fericit caz 700-800 de euro. Si inca un sfat : Aveti grija ce vorbiti si mai ales cu cine, pentru ca sunt multi turnatori, sau limbisti.....aia de se duc la coordonatori cu cafea Amaroi si altele(100 de euro ) ca sa faca curse, sau cei care au curse fixe !!!!!nu le-au primit degeaba Mai sunt unii care inca merg pe diagrama si nu pe card.....astia baga km la greu....arunca diagrama , pun alta noua si apoi cer foaie de concediu.....si asa ne batem joc unii de altii ! Succesuri la angajare !
  4. Nu este obligatoriu sa pleci de la Hartl....te face titular si castigi 1200-1400....deci mai mult ca la Waberer's La Waberer's o sa iei 1400 euro la Sfintul Asteapta....si au si masini mult mai proaste ca la Hartl -Si inca ceva....la Hartl nu dai nici o proba, te angajeaza direct.
  5. Afara,afara, cu ungurii din tara !.....cred ca la meci am auzit asta Firma Waberer's este la iesirea din Miercurea Ciuc, spre Odorheiu Secuiesc. Eu sunt la ei acuma, si va dau informatii proaspete.... -Se merge la interviu, iar daca ai putina experienta pe comunitate il iei fara probleme : -Prima data completezi un formular cu datele tele personale si experienta -2-Un test referitor la tonajul masinii, dimensiuni -3-Apoi se trece la tabla=harta....o harta a Europei, la care domnul Marton Levente(sigur nu e roman), ai intreaba pe candidati despre unele autostrazi din Europa, orase importante, distanta aproximativa intre ele -4-Ultima proba, proba practica.....mergi cu un jaf....pardon de expresie....tir, prin curtea lor, si te pune ori sa cuplezi si sa decuplezi remorca, ori sa o parchezi cu spatele intre alte remorci ;DLamurita toata lumea pina aici ? Daca ai mers cu tirul vreodata iei proba fara probleme, daca nu , nu bate drumul pina la Miercurea Ciuc degeaba. -Dupa ce iei proba , iti da o lista superlunga cu acte ce trebuie sa le faci, de zici ca vrei sa dai la Academia de Politie , si cind le ai gata pe toate ai anunti si te cheama o saptamina sa faci teorie.... teoria chibritului, despre timpii de conducere, despre cum sa mergi cu tirul sa ai consum scazut...bla,bla,bla -Problema este ca cei cu care faci cursul vorbesc doar din carti....experienta ciuciu....si citeodata mai bat campii ! Stai o saptamina cazat la pensiunea Turul, pe strada Brasovului, aproape de gara, si se plateste 25 ron pe noapte....t-i opresc din primul salariu Masinile sunt DAF,MAN,Volvo....euro 3 sau euro 4....majoritatea vechi, si cu probleme Cele noi cu euro 5 sunt la Budapesta, si se plimba cu ele ungurienii....ungurul Bulan Din discutiile purtate la angajare n-i s-a spus ca salariul este undeva la 1100 euro -Din discutiile cu soferii vechi....700-800 Dupa ce iau primul salariu luna viitoare va spun exact cine are dreptate ! Se merge la inceput o saptamina sau doua cu unul vechi....sa inveti stilul Waberer's Apoi esti singur pe cabina.... Nu au roata de rezerva , pentru ca conducerea s-a gindit la noi soferii sa nu cadem in abatere si sa o vindem Asta a fost raspunsul dat de Andras Ede.... Nu sunt paleti, nu se fac schimb de paleti.....mie imi convine treaba asta ! -Salariul este compus din salariul pe tara=1050 ron, plus 8,4% la km Luna viitoare va pot da relatii exacte despre salariu......dar nu stiu daca o sa fie incurajatoare Daca aveti intrebari sau nelamuriri va astept, si va raspund imediat ce am ocazia.... Drumuri bune , la toti colegii !
  6. Super simplu....inmultesti pe 35 cu numarul de zile din luna, indiferent daca sunt lucratoare sau nu 35x29 februarie 35x30mai 35x31ianuarie Ai priceput colegu ? Salariu fix e fix indiferent de km sau zile(sarbatoare ,etc) Salariu la km e numarul de km inmultit cu procentul la care esti platit :6%,7%....
  7. Salut colegu -Nu vreau sa te descurajez, dar romanii si bulgarii nu au drept de lucru in UK -Am fost de 20 de ori in UK si nu e o problema cu condusul pe stinga -Problema e ca trebuie sa-ti obtii Blue Card....si asta se obtine dupa cel putin 3 luni sau chiar si mai mult -Daca reusesti sa obtii Blue Card, urmeaza sa obtii Yelow Card, care ti se va da dupa ce lucrezi 1 an cu Blue Card -Yelow Card ati da toate drepturile care le are orice englez get-beget....asigurari, etc Totusi ati urez Multa BAFTA ! -Eu am permis de conducere categoriile BE,CE,DE si as fi dorit sa ramin in UK sa lucrez ca si sofer autobuz, dar din pacate nu am reusit. Pe la firmele pe unde am incarcat si descarcat am vorbit cu un englez de treaba care lucrase inainte ca si sofer de autobuz si mi-a dat datele de la firma unde a lucrat el spunindu-mi ca intradevar se cauta soferii de autobuz. Am facut un CV si l-am trimis pe mail la respectiva firma. -Raspunsul lor a fost ca ma angajeaza imediat daca imi obtin rezidenta.....de ce ? -Simplu....nu avem drept de lucru in UK \
  8. Bravo colegu soferik30 -Sa vada toti si sa-si dea seama cam cum sta treaba la Hartl, nu cum zice i.adrian ca eu si naipeanu dezimformam.... -Pai ce interes as avea sa dezinformez ?!.....forumul asta e pentru noi soferii sa ne ajutam intre noi -Vara trecuta patronul Ernst Hartl a avut ideea de a face salariul fix 1800 de euro la titulari dar s-au opus Bernad cu Diana, ca vezi Doamne nu mai trag soferii sa faca km multi....o mare prostie -Pai ce nu vroiam eu sa fac km ?....daca ei nu-mi dadeau curse, ce vina am avut eu ca am pierdut multe zile prin parcare ?! -Daca faceau 1800 euro salariu fix, cine mai pleca ?.....Bernad a uitat cind l-a batut turcu, la garaj de nu a mai venit 3 luni la munca....e mare sef acuma -Sau cind a venit un austriac de la birourile din Vomp sa-si ceara scuze fata de noi soferii, care trebuia sa plecam cu microbuzul acasa si ne-a intirziat 15 minute pentru niste acte ce trebuiau sa ajunga la Timisoara, si omul s-a simtit prost ca ne intirzie....a fost cu bun simt....dar a venit Marele sEF Benad si i-a zis in austriaca :"Ce-ti ceri scuze fata de fraierii astia ?" -Noi am aflat dupa ce am plecat ce-i spusese, de la un coleg ce stia germana, ca daca ne spunea pe loc ai umpleam si noi lui frigideru cu carne....numai muschi si vitamine i-am fi dat Drumuri bune colegii !
  9. Salut dragi colegi....si pentru i.adrian....nu ma intelege gresit, nu vreau sa ma contrazic cu tine si nici sa ma cert, dar am dreptul la propria opinie....e democratie in Romania nu ?! -De ce pleaca soferii de la Hartl , daca e asa de bine ? -De ce se fac angajari pe banda ? -Tu nu ai vazut sau auzit de "plasa la dispeceri "....foarte bine; asta nu inseamna ca nu se practica. Si mai intreaba si alti soferi mai vechi si o sa ai surprinderea sa afli ca si la alte firme se practica "spaga la dispeceri " -Ai fi vrut sa fie anunt la mica publicitate gen :'' Ofer curse bune....pret negociabil :D" -Ai vazut tu in viata ta , nu numai in soferie, vreun politist, sau judecator, sau guvernant care sa spuna :" Domne eu am luat spaga " ? -Ai vrea sa vina Vicentiu sau Andrei sa-ti zica tie :"Da-mi 50 de euro sa-ti dau o cursa sudul Spaniei-nordul Angliei ? -Mie mi-a spus un coleg de la Hartl, caruia i-am dat si numele daca ai fost atent,ca a facut cadouri dispecerilor -Ca tu esti Toma necredinciosu, asta e alta problema -Eu am semnat un alt contract cu o alta firma, mi-am dat demisia de la Hartl, si cu asta basta -Daca as fi facut km ca si titular cum am facut ca si ajutor, nu as fi plecat nici in ziua de azi de la Hartl -Si sunt eu, naipeanu , Sorin Trebuian....etc ,care sustinem ca se practica "plasa la dispeceri" -Tu ce vrei de fapt, sa juram pe Biblie ?....atunci o sa crezi ? \ Ati doresc succes la noua ta firma unde lucrezi, si sa ai drumuri bune !...ca sa intelegi ca nu vreau sa ma cert cu tine, dar si sa intelegi ca nici eu si nici naipeanu nu dorim sa dezinformam alti viitori colegi, si pur si simplu ne-am spus opinia, care nu a coincis cu a ta. Bafta la nagajare pentru incepatori....si cititi citeva pagini mai inainte si o sa gasiti si laude din partea mea la adresa firmei Hartltrans Romania SA
  10. Salut Vasile....adica naipeanu....esti din Giurgiu nu-i asa ? Nu era turnatoru de Romanu....era unul cu plete care mai are un frate tot la Hartl dar care momentan nu lucreaza ca are interdictie....nu-mi aduc aminte cum al cheama. Am avut noi o descarcare in Italia pe cimp, se construia ceva , o fabrica , anul trecut in prima saptamina dupa Paste....eram acolo 4 camioane da la Hartl, printre care si asta de care ati spun eu > Am facut Pastele impreuna anul trecut in Vomp.... -Hai ca mai vorbim , poate o sa lucram iar impreuna ! -Drumuri bune !
  11. :DSalut Naipeanu....stiu ce spui tu -Eu le-am zis tot pe acest topic despre Hartl...ESTE cea mai buna firma pentru incepatori....nu te pune sa dai nici o proba, te angajeaza direct daca ai toate actele care t-i le cere domnisoara Camelia. -Colegul i.adrian se contrazice singur....la pagina 24 din topicul Hartltrans asi anunta demisia din motive financiare.....ce inseamna colegule I.Adrian motive financiare ?....eu inteleg adica bani putini -Pai tocmai asta spune si Naipeanu....dar sub o alta forma \ -Eu am demisionat anul acesta in luna ianuarie.... tot din motive financiare=cum spui tu -Adica am mers ajutor 4 luni si faceam 22000-24000km....ok -Am fost facut titular de un baiat de nota 20 Jivici Desimir....este sarb la fel ca si Bernad, si cind ajungeam la garaj vorbeau intre ei sarbeste nu romaneste....Noi ai spuneam Desi -Dupa ce am devenit titular nu am facut mai mult de 17000km.....prietenii stiu de ce ! -Si tu i.adrian spui ca naipeanu dezimformeaza ? -Daca dezimformeaza, de ce firma Hartl trans face angajari pe banda ?....de ce pleaca soferii ?....de prea mult bine nu-i asa ? -Mie mi-au schimbat remorca cind aveam cursa din Germania pina la Napoli pe motiv ca nu am timp sa ajung la descarcare....vrajeala....m-am certata cu dispecerul, apoi l-am sunat pe Bernad si nu am avut intentia sa ma cert cu el dar la cearta s-a ajuns...aveam doar 1600km in acea saptamina.....in echipaj....de ziceai ca mergeam cu spatele nu cu fata -Si Bernad imi zice ca daca nu-mi convine sa las camionul la garaj si sa plec acasa -Si cind am ajuns la garaj l-am parcat intre celelalte camioane . l-am inchis, am mers la bucatarie cu ajutorul,am gatit am baut o bere si ne-am uitat la LCD -Pe la orele 23 vine un coleg din traseu si-mi zice sa-l sun neaparat pe Vicentiu(dispecerul de noapte) -Si merg la camion ,iau telefonul si vad 10 apeluri pierdute....de la dispecerat -Il sun si ai explic faza cu schimbatul remorcii....si culmea e ca nu venise nimeni sa ia remorca mea, cum imi spusese celalalt dispecer ca o ia altu ca eu nu am program sa ajung.... -Si Vicentiu isi cere el scuze in numele celuilalt dispecer si-mi da o remorca cu dscarcare la Munchen si iar incarcare inapoi in Italia -Apoi un alt coleg din Calafat , Costica Ududui, imi spune : "Daca vrei curse bune du-te si tu la dispecerat cu o plasa cu cadouri " - Si asta e motivul pentru care am refuzat sa mai lucrez la Hartl....iti faci planuri....7%...20000km=1400 euro Vrajeala....doar unii fac km, majoritatea stau in parcare si nu trec de 15000km -Am fost 2 echipaje in Anglia la Birmingham cu fiare da la Marsilia din port, si dupa ce am descarcat am stat 3 zile ca nu au avut cursa sa ne dea inapoi....ma refer la mine si ajutorul meu, dar celalalt, care era platit cu 10%, adica avea 4 ani la firma i-a dat incarcare din Belgia...si s-a intors gol in Belgia, nu a stat ca mine 3 zile degeaba....oare de ce ?....surprize-surprize - Asa ca naipeanu de la Giurgiu ai tot respectul meu....i.adrian, abtine-te -Colegii incepatori....succes la angajare....Camelia vorbeste mult dar e de treaba, nu va speriati -Dupa ce invatati meserie cautati alta firma Eu i-am zis lui Bernad : Domne , eu am plecat de acasa sa fac bani , nu sa stau prin parcari....daca vreau sa stau , stau acasa, cu mincare calda vin bun si nevasta si copilul linga mine " -Drumuri bune sa aveti !
  12. ;)M-a sunat o domnisoara acum doua zile,pentru a merge la Essers la proba.Am intrebat-o de salariu si raspunsul a fost : -35 euro pe zi in primul an -40 euro pe zi in al doilea an -50 de euro pe zi din al treilea an Oricum stiam si am mai postat o data informatia aceasta acum 3 saptamani, ca am un fost coleg care lucreaza la ei si mi-a spus din ianuarie de noua salarizare, dar a fost un coleg ambitios care mi-a spus ca nu sunt bine informat si o revina el cu informatii.....dar nu a revenit. Deci daca faceti un simplu calcul vedeti ca nu se poate ajunge la 1500 de euro Drumuri bune !
  13. ;)Bine ca i-a concediat....toti dispecerii romani s-au smecherit si aplica legea lui Basescu, sau mai bine zis articolu 402=bea si sefu bem si noi ! -Eu din cauza dispecerilor care nu se mai satura de spaga am plecat de la Hartl....stateam 2-3 zile in parcare si alti "colegi" se duceau cu plasa la dispecerat si aveau curse non-stop. -Am plecat din Romania ca sa nu dau spaga ,dar unde au ajuns romanii a ajuns si bulangeala ! Drumuri bune colegii !
  14. \ La Dumagas te pune sa dai un chestionar de categoria B...ca la examenul de permis de conducere,apoi iti arata harta Romaniei si trebuie sa stii ce orase reprezinta punctele de pe harta, iar apoi daca ai trecut de astea doua mergi cu un instructor si faci manevre cu tirul-parcare. -Daca ai reusito si pe asta esti angajat, daca nu te invita in mod politicos sa faci 1, 2 3, curse cu el contracost sa te invete el sa mergi cu tirul.Spun 1,2,3,etc. pentru ca acesti instructori 2 la numar plus un sef de-al lor foarte tacticos ,trebuie sa-si justifice si ei salariul cumva !...asta pentru ca inainte(pina acum un an) nici nu stateau la discutii cu soferii,erau plini de ei,ingimfati, ca vezi Doamne ei sunt buricul pamintului, trebuia obligatoriu sa faci cursul lor=800 euro. Cind am fost eu la ei acum un anjumate eram prezenti 30 de soferi pentru angajare.....10 au plecat in 5 minute,pentru ca erau soferi cu vechime si au dorit sa dea proba nu sa faca cursuri -am ramas 20 pe care ne-a impartit in grupuri=echipaje de cite 2 si ne-a programat sa facem conducere cu tirul incepind de a doua zi -Eu mai lucrasem pe tir,si m-am urcat la volan,am plecat de pe loc,am inceput sa schimb vitezele....mica-mare....etc, dupa ce am mers 50 de metri....STOP....trage pe dreapta ! -"Hai porneste iar....si iar am plecat, iar mica-mare,....etc...50 de metri ....STOP....trage pe dreapta ! -Si atunci i-am zis MAI-Marelui instructor dintre instructori(mai e si chior dupa una si alta) -"Nu spui domne care e problema, de ce ma tot opresti ?! -La care el zice :"Unde te grabesti ? -Cum adica ? -Pai sa nu mai depasesti treapta a 4-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica sa mergi cu 30km....marele curs pe urma a trimis acasa 5 colegi pe motivul "NU corespund" Iar la cei care am ramas ne-a spus sa mergem la notar sa dam declaratie pe propria raspundere ca platim cursul.....asta in conditiile in care la sfirsitul cursului dadeai examen iarsi exista probabilitatea sa-ti spuna ca "Nu corespunzi".....deci esti bun de plata 800 euro Acum daca au postat mai multi soferi pe net despre ei , au inceput sa fie foarte rari soferii pe la usa lor, si au renuntat la curs....dar te pun sa platesti citeva ore de condus cu ei.... Deci e tot naspa, pentru ca daca sti sa mergi cu tirul ce rost are sa mergi la Dumagas ?! -Va recomand Hartltrans Timisoara -Mergi la ei ,nu tu proba,nu tu aiureli.....te angajaza si gata,treci la volan -asa trebuie procedat cu bulangii.....si in 2-3 ani or sa te roage ei sa te angajezi la ei Va doresc bafta si drumuri bune !
  15. \ Pai si ce te retine sa spui daca stii mai multe -Poate ma intereseaza, sau poate nu , dar poate ca ai intereseaza pe alti colegi....sau daca e de bine ma intereseaza si pe mine , nu ?! ....Come on Burebista !
  16. Corect....un sindicat ar fi foarte bun -Poate ca se va si realiza in scurt timp -Trebuie si cunostiinte juridice foarte bune, ca sa te poti lupta cu escrocii.... -Daca se infiinteaza sa ma anunti si pe mine sa ma inscriu Bafta.....drumuri bune !
  17. \Am vorbit ieri cu un fost coleg care inca mai lucreaza la ei si mi-a spus ca au avut sedinta in Belgia si l-i s-a comunicat ca nu vor mai fi platiti la km efectuati (lua cam 1500-1600euro), ci vor fi platiti cu 35euro pe zi plus salariul pe tara 180 euro.....adica 1200euro in total -Cam putin !
  18. Am auzit niste colegi vorbind despre tir express....neoficial....ar fi in faliment !
  19. :PLa pomul laudat sa nu te duci cu sacul !.....prea multa gargara, un interviu de 2 bani si asteptati o saptamina sau doua ca va sunam noi.... Dca nu va sunam inseamna ca nu ati fost selectat ! Voi ati priceput ceva ?
  20. :)Pentru DANSORIN....nu sunt din Timisoara, sunt din Craiova ;)Pentru MUGUREL....au MAN-uri automate si DAF-uri manuale
  21. \Da colegu ai dreptate....daca ai mai mult de 40 ani cam strimba din nas la angajare, dar te angajaza pina la urma Eu am avut doua ajutoare de 43 de ani-Gabi de la Severin -Ion de la Piatra Neamt.....restul numai tinerei intre 21 si 30 de ani Ramin la parerea ca e cea mai buna firma pentru incepatori....dupa ce ajungi titular nu are rost sa mai stai la ei, pentru ca platesc putin....asta e motivul ! Cind eram ajutor plecam cu ceva provizii de acasa si mai cheltuiam 100 de euro pe mincare.Intotdeauna am impartit cheltuielile cu mincarea, si cind am fost ajutor=sofer B si cind am devenit titular=sofer A....asa cred ca e normal si corect ca deaia se cheama echipaj. O sa va fie un pic greu la inceput dar merita.....au fost si cazuri cind s-au luat la bataie titularul cu ajutorul.... Daca aveti noroc de titular bun, invatati repede tot ce trebuie sa stiti despre TIR Daca aveti ghinionul sa dati de un titular bulangiu....90 % sunt bulangii......nu in vatati decit sa mergeti cu fata pe autostrada. Eu am avut putin noroc si le multumesc urmatorilor titulari : -Ududui Costica de la Calafat -Sorin Trebuian de la Otelul -Jivici Desimir de la Sanicolau Mare......Merci Desi ! La cei bulangii nu vreau sa le dau numele. La timisoara de angajari se ocupa domisoara Camelia Filip....vrea sa para dura , autoritara dar e de treaba...eu m-am luat cu ea in gura de multe ori, si mi-a zis :'' Mai , dar se vede ca tu esti oltean, mult mai vorbesti "....dar m-am luat in gura pe dreptatea mea nu aiurea , insa banii au intrat in cont intotdeauna pe 10 LEIi si pe 11 EURO In Austria la Vomp unde este garajul o sa aveti treaba cu Bernad....patronul Erst Hartl nu prea se baga daca am avut un cauciuc ciupit si i-am zis m-a trimis imediat la Vasile(mecanic din Severin=NOTA 20)si mi-a schimbat toate cauciucurile nu unul Daca am spus ca nu imi merge senzorul de AD-blue imediat mi-a facut programare la DAF si am rezolvat Mi-a fiert apa pe Brener si s-au spart furtunele.....a venit DAF-ul in 30 minute si le-a schimbat Deci daca sunteti incepatori mergeti la Hartl cu incredere....dar nu stati prea mult Nu aveti probleme cu consumul...este calculat pe 32% Daca aveti intrebari va raspund cu placere, ca inca sunt acasa, nu am plecat in cursa.... DRUMURI BUNE !
  22. Pentru colegii fara experienta am un sfat : Dumagas....dar sunt cam bulangii Hartltransport-parerea mea ca e cea mai buna firma pentru incepatori....nu dai nici o proba, decit iti faci actele necesare la orice angajare si gata; Te angajaza ca si sofer 2=600 euro salariul indiferent de nr. de km Dupa 3-4 luni te face titular si atunci esti platit cu 0,7%la km....dupa un an 0,85, dupa 2ani 0,9%dupa 3 ani 10% --Asta e valabil pentru cine sta mai mult de un an Daca ai noroc si dai de un titular de treaba ,inveti tot ce trebuie foarte repede....daca dai de un titular bulangiu....cam 90% sunt bulangii....nu mergi decit cu fata pe autostrada.....vorba la un ajutor pe care l-am avut eu in luna octombrie anul trecut, cind l-am intrebat ce l-au invatat titularii care i-a avut inainte de mine Raspunsul lui a fost : "Dai 90-dai 90" Si pe urma l-am luat in parcare ,in zona industriala la Chaterlault si am facut cu el parcari 2 ore....pentru ca si eu am fost incepator la rindul meu si am avut 2 titulari bulangii si 2 titulari de gasca : -Ududui Constantin....merci Costi....baiat de treaba din Calafat -Sorin Trebuian.....super de treaba ....din Otelu ASTA e sfatul meu....daca sunteti incepatori nu va aruncati cu capul inainte...nu e usor sa fii sofer de tir Drumuri bune !
  23. ???Cum adica se dau salariile la doua luni si e bine ?!....colegu padumaro.......daca ti-a fost asa de bine, inteleg ca ai plecat din cauza unor probleme ce nu tin de firma .....si mai zici ca te-ai duce inapoi....atunci de ce iti cauti de lucru in alta parte ?....cum ar fi spre exemplu firma aia cu friguri de la Bari ? Ti-as spune cum se cheama firma dar am uitat....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.