Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sven-tm

Members
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sven-tm

  • Dată Naștere 01/02/1976

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sven-tm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. citesc pe aici ca va plangeti de ofertele de 1500 lire,dar atunci ce facem cu cei de la hartl,care ofera 600 euro sa stai 3 luni pe comunitate???uitati-va la subiectul hart de pe site si uitati-va cati oameni asteapta cu disperare sa fie sunati de nesimtitii aia.
  2. sven-tm

    Taxe de drum RO-IT-RO

    Ceau.pe slovenia e simplu,sunt case de plata,platesti si pleci.pe ungaria nu stiu sa-ti spun exact de unde sa cumperi noua lor vignieta.e posibil,cred,tot din ultimul peco din slovenia de unde se cumparau inainte vignietele.e un petrol,parca.ai mare grija sa nu te filmeze aia cu masinile de control fara vignieta ca te ard.nu conteaza ca iti cumperi dupa aia.unei cunostinte i-a venit la firma sa plateasca vreo 1500 euro ca l-au agatat fara
  3. am inteles.multumesc mario bandit
  4. Ceau colegii.daca stie cineva,sa imi explice si mie cum se schimba limba la tahograf vdo.a fost un alt coleg pe camion,si se credea neamt,l-a pus in limba germana.
  5. drag coleg "mario bandit",vad ca mi-ai cenzurat mesajul.daca am jignit pe cineva imi cer iertare,dar chiar nu cred ca am gresit cu ceva.ceva "egzbligatii",daca te rog?!
  6. Colegule tu nu ai auzit de 12 bani pe Km. Asa plateste Paneuro International din Tg Mures pe intern , iar afara da 10 euro la suta. ceau jimmy.acum ti-am vazut postarea.e putin bataie de joc,dar asta e,ce sa-i faci?. acum e mai bine,mi-am schimbat locul,sunt platit la zi comentariu eliminat , nu promovam si nici nu sustinem asfel de practici , daca esti amator te rog sa o faci in alta parte .
  7. si eu am dat examenul pe 16 martie,am primit atestatul joi
  8. probabil ploiestiul e mai departe decat timisoara.
  9. colegii au venit atestatele adr.acum am sunat la arr timis,si erau ajunse.eu am dat examenul in martie
  10. stati linistiti,sunt convins ca e alta minciuna,ca si cele de pana acum.ei vor doar sa nu mai fie stresati la telefon zi de zi.sunt curios,o sa sun si eu joi la timisoara,sa vad ce mai raspund.va anunt joi seara
  11. incearca sa suni la arr,sa vezi ce iti raspund?!nu exista termen limita,pentru ca nu exista licitatie incheiata,deci .... nu este tipografie.iar cu datul in judecata,nu are rost sa deschizi subiectul.e pierdere de timp
  12. dupa cum vezi colegule,subiectul atestate adr este tabu pentru "stimatii" de la isctr.nu au raspuns la nici o intrebare legata de asta,pentru ca au in conducere niste incapabili care nu au fost in stare sa organizeze o licitatie pt tiparirea un hartii de c.... iertare pentru exprimare.
  13. pentru ca nu ii intereseaza.li se rupe lor ca noi am ramas fara serviciu.si eu i-am stresat pe cei de la timisoara,si in sfarsit miercuri(8 mai) au spus ca cei de la bucuresti au cerut cererile noastre.asadar colegii.... cautati-va altceva de lucru.nu stiu cand o sa ne ajunga atestatele.ganditi-va cat o sa aiba de lucru?!
  14. am avut un prieten care a lucrat la ei.pana anul trecut a fost bine,faceau km,doua carduri sau aruncau diagrama cand le cerea dispecerul.el a plecat inainte de sarbatori,ca au trimis majoritatea masinilor pe comunitate.aveau camioane destul de vechi si nu prea se mai incadrau cu ele la consum.cu banii nu a avut probleme
  15. la dunca e bine daca esti incepator,ca nu prea castigi bani,dar inveti europa....sau tara,dupa noroc.nu o sa auziti lucruri bune despre ei:cel mai mult mi-a placut aia cu dynaflit-ul.un coleg povestea ca au aparat care iti arata conusmul masini,dar daca depasesti cel dat de dispecer,platesti oricum.cu alte cuvinte,actionar la dunca.aia mai vechi se duc la sefii mai mari si le mai da ceva inapoi,dar nu toti.platesti km facuti in plus fata de ce ii da dispecerului pe calculator.mai multe va poate spune unul care lucreaza la ei.camioanele sunt cum le vedeti,cam antice.se vorbeste ca ar fi luat de la edy cateva iveco mai noi.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.