Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florini1981

Members
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florini1981

  1. stima si respect colegi dar se pare ca e grele si chiar mai greu , am trimis dosarul in noiembrie si pana acum nimic ,fisa medicala imi expira pe 22 februarie ,sunt un norocos ca am reusit sa-mi fac cardul pentru care am platit vreo 250 de ron dupa o intreaga alergatura,iar acum sincer la fel cum a zis si colegul de mai sus ce o sa se mai intample daca nu se mai elibereaza cardurile pe nu stiu ce perioada sau poate stiu vor inventa altceva sper sa nu ne ceara ..........iar asta cu chestionarea prin telefon e o chestie aruncata de cineva cert e un singur lucru ca de prin noiembrie nu a mai plecat nimeni de pe site la munca la HARTLTRANS. In incheiere cu scuzele de rigoare daca am gresit cu ceva va doresc din suflet bafta si dumnezeu sa aibe grija de toti si nu in ultimul rand tuturor celor care conduc drumuri bune sa aveti imi permit sa spun colegi.
  2. Colegule tot respectul din partea mea si doamne ajuta si un sincer La multi ani !
  3. e uite o sa fiu eu gica contra daca voi credeti ca am cerut prea mult decat numarul dupa care a fost sunat atunci o sa fac un pas in spate si nu va doresc decat sanatate si drumuri bune sa aveti,am cerut aceasta minima informatie pana acum de la cateva persoane dar daca urmareai topicul ai fi vazut ca nici unul nu scris era doar un fapt si atat in ceea ce priveste dosarul meu nu l-am trimis inca ,dar in nici un caz nu as intra aici sa intreb ce trebuie sa iau cu mine,dar in fine si ca sa vezi ca sunt sincer da imi este ciuda ca nu am reusit sa-mi gasesc de munca ca sofer(TIR) si ma leg de aceasta firma ca fiind unica sansa ,dar sa imi fie ciuda pe vreun coleg niciodata pentru ca numai cei ce sunt intradevar soferi stiu ce inseamna sa dormi departe de cei dragi si in cabina ,drumuri bune si doamne ajuta la toti colegi.
  4. Imi cer scuze dar iar nu ma pot abitine (pentru zagato ),cum doamne iartama sa faci un dosar sa il trimiti (dosar pe care dai cateva milioane bune)iar apoi sa te interesezi despre firma asta mi se pare a fi o prostie .
  5. mai apare cate unul care face pe........ieri s-a inregistrat si azi la chemat si nu stie ce sa i-a cu el o doamne,si duminica nu are timp bietul de el nici sa-si i-a ramas bun de la apropiati,iar el in loc sa mearga si sa-si termine celelalte acte vrea sa stie ce se mananca pe cabina.mda,si totusi remin pune si noua aici nr care te-a sunat daca nu te superi,sau ai sa spui si tu ca a fost o doamna)))))))))))))))))))).
  6. florini1981

    Seriozitate

    Respect.............Respect............Respect................Respect
  7. doamne parca suntem in bazar la moldoveni aici ,as putea sa scriu un ziar in fiecare zi la cata ....... e pe aici cu riscul sa ma repet daca cineva iti cere o copie dupa buletin ce rost are sai aduci tu si certificatul de casatorie?apropo la faza cu CV , eu daca as fi in locul celui care citeste aceste dosare si as vedea o fila in plus sincer as arunca dosarul la gunoi urmat de un mesaj esti un ANANAS,dar in fine mam gandit sa trimit la dosar si o poza cu prima mea prietena Daniela si cu livretul militar(apropo e un document care dovedeste ca ai satisfacut stagiul militar)daca mai gasesc documente prin casa revin cu ele.
  8. - Copie C.I. - 3 exemplare - Certificat de nastere - 1 exemplar - Certificat de casatorie, certificate nastere copii - 1 exemplar - Ultima diploma de studiu - 1 exemplar - Permis conducere C+E - 2 exemplare - Atestat sofer profesionist - transport marfa - 2 exemplare - Cartela pentru tahograf digital - 1 exemplar - Cazier - 1 exemplar - Pasaport - 1 exemplar - Fisa medicala siguranta circulatiei + aviz psihologic - 2 exemplare - Card European de sanatate CNSAS - 1 (Spuneti-mi si mie va rog unde scrie ca trebuie si CV?)
  9. Domnu CIOBANU fii mai explicit pune si tu cele zece norocoase aici sa nu fim luati prin surprindere apropo e vb despre nr de telefon care tea sunat)))))))))asta in cazul in care nu tea sunat cu nr ascuns ca la radio zu,stiu ai sa zici ca a fost o doamna ,si ca trebuie sa vii duminica la 10 ,mda oricum iti doresc bafta sincer iti spun.
  10. alo tipul care pune la cv poza pai daca citeai bine iti cere trei copii color dupa buletin asa poti sa pui tu o poza la alegerea ta in doasr de preferabil cu Marria alaturi ,pai daca iei au spus clar ca au nevoie de cele 12 acte ce rost mai are sa pui tu cv ,dar aici se vorbeste ceva ca in bancul urmator(Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba: -Asa mic si deja ti-a crescut mustata ? Motanul raspunde enervat: -Si tu asa mare si tot fara sutien?)imi cer scuze in final pentru postare dar chiar nu m-am putut abtine intra cate unii care vor dinadins sa-ti taie elanul cu ideile lor care vrea sa vorbim despre doasr sau despre angajare ma poate gasi la id florinoxpreda incaodata scuze daca nu am postat unde trebuia
  11. deja iar o dati in penibil te-ai inregistrat azi la 13 si te-au sunat la 14 felicitari bravo Lucky si drumuri line
  12. Il sustin pe Domnul Presedinte Traian Basescu,Florin din Tulcea.
  13. Hopa rebound ne da si sfaturi sa ne cautam in alta parte mda ,multumim colegutu e loc pentru fiecare pe lumea asta o seara frumoasa tuturor
  14. Nu ai de ce sa imi spui bravo ai un citat sau o vorba care ar trebui citita de multi nu exista meserie pe lumea asta unde sa nu incepi ca incepator e vorba despre,,Vreau doar sa conduc!!Ce e rau in asta??,, la aceasta intrebare ar trebui sa-ti raspunda domniile lor Tiristi,dar un lucru e cert e o lume a lor in care daca ajungi te schimbi in rau si imediat uiti tot uiti ca ai uitat de unde ai plecat si iti aduci aminte ce meserie practici doar in momente grele in care iti vine sa iti iei campi si cine a trecut prin asa ceva stie si imi da dreptate deea o sa va rog mereu sa fiti alaturi de noi cei fara experienta macar cu mici sfaturi iar daca se poate si mai mult va multumimsi si sunt sigur ca din 100 de soferi care isi cauta la inceput de munca doar 1sau 2 se gandeste la salariu restul se gandeste la meseriea in sine,va urez o seara linistita si incaodata scuze daca nu m-am facut inteles.
  15. Domnule mariusdafxf ai inteles totul gresit iar ca sunt posesor sau sofer iti spun spre surptinderea ta ca practic meseria asta doar de opt ani de zile poate nu e mult sau poate nici putin dar am urmat toti pasii asa ca nu vorbi despre ceea ce nu stii daca tie iti convine ca esti un amarat de cersetor sau un hot ok asa sa fie atunci iar ca un adevarat coleg iti urez drumuri bune tati si sa ajungi mereu cu bine acasa,si incaodata colegi care puteti sa ajutati ajutati si numai ne descurajati e o meserie dupa care alearga multi fara sa stie ce ii asteapta .
  16. Alo MILU PROFESIONISTU parca? inainte sa ne bagi pe toti in aceeasi oala ar fi bine sa iti ceri scuze de colegi cu sau fara experienta daca tu esti Dumnezeu iti spun sarut mana dar tinand cont ca esti facut din tata roman si mama romanca nu cred ca esti tu sa ne faci in tot felul iar cu iubitul meseriei esti .........sa nu te jignesc un om care isi iubeste meseria ca ochii din cap sa stii ca nu pune pe primul plan banii asa ca te rog frumos sa numai intri aici si sa ne faci cum vrei tu de la cersetori pana la hoti ti-as zice m-ai multe dar pot sa fiu si umil si ma opresc aici iti doresc Drumuri Bune si Dumnezeu sa-ti fie aproape si doar atat te m-ai rog ajuta daca poti si numai critica imi cer scuze fata de moderatori daca am gresit si de colegi si bafta tuturor si apropo sunt un sofer care isi cauta de munca de aproape un an pe un camion si nu am reusit inca dar nu voi abandona ca de si eu iubesc meseria si chiar nu ma intereseaza cati bani as putea sa castig din meseria asta
  17. Doamne ajuta sa se faca bine iar celui din fata la fel dumnezeu sa aibe grija si de el,numai bine si drumuri bune
  18. idem emil_driver Virgil ar fi bun sa candideze la un portofoliu de ministru al transporturilor ,asta sa nu jignesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.