Jump to content

Olaru Gheoghe

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Olaru Gheoghe last won the day on February 4 2015

Olaru Gheoghe had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Olaru Gheoghe

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sef de masina!!Incepator!!Eu,am experinta ,cit cuprinde.Ma angajez la o alta firma ,soferu titular are pretentii absurde.El,ani cit am eu soferie.Cei de facut ???Ar trebui un pic de respect colegial .Nu suntem ingineri,suntemSOFERI.
 2. Colegu,am fost la ei pentru angajare acum 6ani ,dar am fost nevoit sa astept,si nu am avut rabdare.Am plecat la "Manolache'si nu regret .dar daca esti din hunedoara ....
 3. Ar trebui sa fie ceva normal,noi pe drumuri,suntem ca si in .....padure!!!
 4. Colegi,am facut citeva "testari"si am tot avut cardu rosu.Ma descurc ca fac un transport diferit,dar cred ca ciocanele este tot timp de "condus"....Pare aiurea,dar ....eu am patito...poate am fost facut din vorbe,am fost de acord cu ei.... ca aveam ceva mai grav ,si a fost convenabil pt mine,consider ca am scapat.
 5. Am un transporter w ,am modificat un scaun de autobuz ,.si sunt ca pe ...tir,am condus 500km si nu am avut probleme.Daca doresti te pot ajuta tel 0728071119.
 6. Colegii, sunt nevoit sa conduc o ora fara card. Intrebarea este, in cazul in care sunt implicat intr-un accident, eu nefiind vinovat, cam ce as putea patii ? Multumesc !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.